Navige ve tarzı kullanan arkadaşlar youtube'a giremeyebiliyorlar. Bunu düzeltmek için aşağıdaki adımları takip edin lütfen:
Turbo Internet klasörü altında datax adlı bir klasör bulacaksınız. O klasörün içerisinde dnscache.txt adlı bir dosya açıp içine aşağıdaki satırı ekleyin:
*.youtube.com:74.125.13.80
Dosyayı kaydedip kapatın ve turbo internet programını kapatıp tekrar açın.
Teşekkürler
pm alabilirmiyim
bi pm de ben alıyım
bende pm alabilir miyim gerçekten merak ediyorum nasıl birşey olduğunu bu arada 10 mb net var superonline.online oyunlarda ping biraz yüksek acaba bu işe yarar mı online oyunlarda falan? şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT
bende pm alabilir miyim gerçekten merak ediyorum nasıl birşey olduğunu bu arada 10 mb net var superonline.online oyunlarda ping biraz yüksek acaba bu işe yarar mı online oyunlarda falan? şimdiden teşekkürler
Ping, oyun vb. çalışmayacaktır. Download, video, müzik, flash ve ağır içerik olan sitelerde gözle görülür artış hissedersiniz. Özellikle 10mbps de gerçekten etkili sonuçlar alırsınız.
PM alabilir miyim?
pm istiyorum bende dün 1 saate dolmayan video 15 25 dk da doldu harika
quote:
Orijinalden alıntı: AtesSoft
quote:
Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT
Ping, oyun vb. çalışmayacaktır. Download, video, müzik, flash ve ağır içerik olan sitelerde gözle görülür artış hissedersiniz. Özellikle 10mbps de gerçekten etkili sonuçlar alırsınız.
peki.lisans için teşekkür ederim
Ben de pm istiyorum , önceki sürümünü denemiştim , sayfaların açılması gözle görülür artıyor.
pm atarsanız sevinirim.test edelim, görelim...
bende pm alabilir miyim denemek istiyorum
cfosu sildim bunu yükledim bende pm alabilirmiyim
Arkadaşlar tavsiye ederim, bir problem yok hız yüksek.
Pm lütfen.
pm alabilirmiyim bende bi deniyeyim
internet hızlandırdığı falan yok bant genişliğimi ne bişeyleri artırıyor bi nevi kendimizi kandırıyoruz gereksiz bi program