Şimdi Ara

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
33.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Navige ve tarzı kullanan arkadaşlar youtube'a giremeyebiliyorlar. Bunu düzeltmek için aşağıdaki adımları takip edin lütfen:

Turbo Internet klasörü altında datax adlı bir klasör bulacaksınız. O klasörün içerisinde dnscache.txt adlı bir dosya açıp içine aşağıdaki satırı ekleyin:

*.youtube.com:74.125.13.80

Dosyayı kaydedip kapatın ve turbo internet programını kapatıp tekrar açın.

Teşekkürler
  • pm alabilirmiyim
  • bi pm de ben alıyım
  • bende pm alabilir miyim gerçekten merak ediyorum nasıl birşey olduğunu bu arada 10 mb net var superonline.online oyunlarda ping biraz yüksek acaba bu işe yarar mı online oyunlarda falan? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

bende pm alabilir miyim gerçekten merak ediyorum nasıl birşey olduğunu bu arada 10 mb net var superonline.online oyunlarda ping biraz yüksek acaba bu işe yarar mı online oyunlarda falan? şimdiden teşekkürler

Ping, oyun vb. çalışmayacaktır. Download, video, müzik, flash ve ağır içerik olan sitelerde gözle görülür artış hissedersiniz. Özellikle 10mbps de gerçekten etkili sonuçlar alırsınız.
  • PM alabilir miyim?
  • pm istiyorum bende dün 1 saate dolmayan video 15 25 dk da doldu harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtesSoft

quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

bende pm alabilir miyim gerçekten merak ediyorum nasıl birşey olduğunu bu arada 10 mb net var superonline.online oyunlarda ping biraz yüksek acaba bu işe yarar mı online oyunlarda falan? şimdiden teşekkürler

Ping, oyun vb. çalışmayacaktır. Download, video, müzik, flash ve ağır içerik olan sitelerde gözle görülür artış hissedersiniz. Özellikle 10mbps de gerçekten etkili sonuçlar alırsınız.

peki.lisans için teşekkür ederim

• Ben de pm istiyorum , önceki sürümünü denemiştim , sayfaların açılması gözle görülür artıyor.
  • pm atarsanız sevinirim.test edelim, görelim...
  • bende pm alabilir miyim denemek istiyorum
  • cfosu sildim bunu yükledim bende pm alabilirmiyim
  • Arkadaşlar tavsiye ederim, bir problem yok hız yüksek.
  • Pm lütfen.
  • pm alabilirmiyim bende bi deniyeyim
  • internet hızlandırdığı falan yok bant genişliğimi ne bişeyleri artırıyor bi nevi kendimizi kandırıyoruz gereksiz bi program
  • PM lütfen.
  •  Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım
  • herkeze aynısını yolluyo
  • pm lütfen...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.