Şimdi Ara

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
33.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde ben deneyeyim hala lisans dağıtıyorsanız teşekkürler bekliyorum
  • banada banada ..
  • Ben de lisans alabilir miyim?
  • istemiyorum çünkü inanmıyorum ve gerek duymuyırum, çünkü 1MB internetim var ve 110KB ile indiriyorum bana fazlası ile yetiyor,

ev film, dizi, belgesel, oyun doldu yüzüne bakan yok, fazlasına gerek yok.
  • Yorumlara rağmen bende bir PM alabilir miyim?
  • bir lisans bende alabilir miyim ?
  • pm lütfen :)
  • pm alabilirmiyim lütfen
  • Bana da Özel Mesaj atabilir misiniz?
  • Lisanslar gönderildi. Umarım atlamamışımdır. Giden kutusuna baktığımda 250 üzeri lisans gönderilmiş dünden beri. İlginize çok teşekkür ederim.

Ayrıca tekrar söylüyorum speedtest sonuçlarına lütfen aldanmayın. Speedtest'te gerçek hızı göremeyeceksiniz en azından Turbo Internet aktifken göremezsiniz. Biz yakında Turbo Internet için bir speedtest sayfası hazırlamayı düşünüyoruz. Bağlantı hızını otomtik seçebilmeniz adına. Videoların ve downloadların başta yavaş olduğunu söyleyenler olmuş. Muhtemelen yüksek hız seçtiklerini düşünüyorum.

Ayrıca Bandwidth kısıtlaması ayarlarını mutlaka 0 olarak bırakın. Çünkü bu hızlandırmak yerine yavaşlatmak için eklenmiş bir özellik. Hızlandıran bir programa neden bu özelliği eklediniz sorusunun gelebileceğini tahmin ediyorum forumda yazan arkadaşlara bakarak. Bazı durumlarda ihtiyaç olduğunu gördük ve bu sebepten ekledik. Sonuçta istendiğinde aktifleştirilebilecek güzel bir özelliktir.

Ben tekrar söylüyorum. handyCafe gibi bir programı 180'den fazla ülkeye ihrac eden global hizmet veren bir Türk yazılım firmasıyız. Bazı arkadaşlarımız hiçbir işe yaramadığını söylüyorlar. İşe yaramasa herhalde bu kadar reklamını da yapmazdık bu kadar para ve zaman yatırımı da yapmazdık.

Teşekkürler,

• pm lütfn
  • İşe yaramıyor, ben işe yaraması için şunu görmem yada dakika hesabı ile görmem lazım,

110 ile ben filmi 1 saatde indiriyorken bunla 30 hadi dahada tolerans vereyim size 45 dakikadamı indirecegim yada şöyle yazayım 110 ile inen filmim 220 ilemi inecek, hayır ise banane.
  • hımm hayırlısıı olsun...
  • pm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPİCMAN

İşe yaramıyor, ben işe yaraması için şunu görmem yada dakika hesabı ile görmem lazım,

110 ile ben filmi 1 saatde indiriyorken bunla 30 hadi dahada tolerans vereyim size 45 dakikadamı indirecegim yada şöyle yazayım 110 ile inen filmim 220 ilemi inecek, hayır ise banane.

Hayır işte alakası yok böyle bir olay im-kan-sız.
    Yahu internet servis sağlayıcıları geri zekalı mı afedersiniz? Oh ne güzel ben 512 k internet paketi için cüzi bi miktar ödeyeyim bu programı yükleyip 3-5 katında kullanıyım bağlantıyı ne ala memleket değil mi Arkadaşlar tekrar söylüyorum internet hızınızı falan artırmaz bu program. Üstte arkadaş da söylemiş normal bağlantıda 100 k ile hemen indirmeye başalıyorsak bu program ile 5 saniye bekleyip 500 k olarak indirme hızını gösteriyor ve kullanıcıyı yanıltıyor. Başka bir şey değil.

• bugun chip'in temmuz sayısına tekrar göz gezdirdim. Sözde internet hızlandırıcılarının pc'nin hızını düşürdüğünü yazmışlar. Ona göre Tam performans yapayım derken iyice yavaşlamasın
  • PM alabilir miyim?
  • PM Lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtesSoft

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

trojan mırocan olmasın?

180 den fazla ülkeye yazılım ihracatı yapan bir firma olarak Trojan yükletmemiz beklenemez sanırım. Ama böyle düşünmekte haklısınız tabii ki. Bu günlerde hiç kimseye güven olmuyor.

Kısa bir not: Yazılım Microsoft tarafından Windows 7 Logo programına hak kazanmıştır. Detaylı bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://bit.ly/9Kyfxq
    http://www.microsoft.com/turkiye/isvwin7compat/default.mspx

Sanırım bazı siteler DH de yasaklanmış :)

Teşekkürler
    açmayın dedeler

• Pm lütfen...
    Teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.