Şimdi Ara

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
51
Favori
110.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1546 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş

ya tutarsa hesabı para kazanmak için.

• turbolineam T kullanıcısına yanıt

Hocam chatgptye mi yazdırdın ya, Aradahan'a gelirsem bana kaz ısmarlar mısın?

• lordoftheorg L kullanıcısına yanıt
    Hocam gelin size ne isterseniz ısmarlacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Anlamadım

utanmıyor musun olm milleti hala dava etmeye ?? yıllardır kendine sövdürüp sonra devletin kaynaklarını kendi ihtiyaçların için kullanıyorsun, milletini canını sıkıyorsun

bırak kazı mazı, en yakın camiye git, Allah 'a dua et, tövbe et, Ardahan Adliyesine 10 kilo baklava al gönder, usandırdığın hakim savcılar yesin ...

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    İNSANLAR KÖTÜ ONDAN DOLAYI DAVA EDIYORUM.
    sen sus bakalım.
    seni de dava ederim.

ha kendin çok iyisin yani, milleti oltaya getirip küfür ettiriyorsun...
    bunun öteki tarafı da var, tövbe et, hayırlı işlerle uğraş.

BEN 10 NUMARA INSANIM HOCAM

beddualarımız seninle karşiim

SELAM ÜSTAD. NASILSIN ?

HUKUK ALANINDA ÖRNEK ALDIĞIM İNSANLARDANSIN ÖZELDEN SORU SORABİLİR MİYİM SANA ?

Küfreden utanmıyor turbo neden utansın ?

Ayrıca küfür etmek bir tercih adam zorla senle iletişime geçip küfretmen için kafana silah dayamıyor.

Canı sıkılsın istemeyen turbo ile konuşmaz konu kapanır. Adamın sizinle muhabbet etme gibi bir talebi yok siz gidip adama salça olup turboyu zorbalıyorsunuz. Sonra da turbo karşılık verince küfredip dava yiyorsunuz adamdan.

Siz istiyorsunuz ki hem turboyu zorbalayalım hem dalga geçip eğlenelim hem turbo bize dava açmasın hem de ettiğimiz küfürler yanımıza kâr kalsın adama 5 kuruş da ödemeyelim yok öyle bir dünya.

Bugün cem yılmaz gösterisinin bileti bile 50-100bin lira olmuş. Turbo ile eğlenmeyi denemek bedava mı olacaktı ? Ederseniz küfrü yersiniz davayı ya da laf atıp zorbalayım derken gelirsiniz tufaya ödersiniz bedelini.

Kendi halinde bir adamı sırf tavırları, fikirleri veya yaptıklarından dolayı yargılayıp zorbalamanın üzerine bir de adamı toplum içinde küçük düşürmeye çalıştığınız için turbo değil siz kötüsünüz.

Umarım insanların tek tip olmak zorunda olmadığını farklı görüşlerde de olabileceğini ve farklı davranışlarda da bulunabileceğini kabul edersiniz.

Turboyu sanalda zorbalayan tipler reelde can daltonu ya da sedat peker gibi bir mafya babalarını zorbalayabilirler mi ? Zorbalayamazsınız çünkü maçanız yemez.

Adam hukuka saygılı bir şekilde hakkını hukuki yollarda arıyor diye sizin zorbalamanız altında ezilecek değil.

Küfreden bedelini öder TCK 125 'de suç sayılan tüm fiiller belirtilmiş. Kanunu bilmemek de suçtan kurtulmak için bahane olmaz.

Suç kabul edilen fiilde bulunan sonucuna katlanır..

• estafine E kullanıcısına yanıt
    kardeşim ya burda yenisin ya da turbo yan hesabısın.

adam kendi eczanesine işçi ilanı açıyor, düşük maaş, zor şartlar sunuyor, karşı tarafı tahrik ederek küfür etmesini sağlıyor, sonra dava edip parasını cukkalıyor, kendine taktik edinmiş bunu, neyin hak hukukundan bahsediyorsun ??

bak bu konu kaç sayfa olmuş, kaç tane mağdur var

Yan hesabı değilim uzun zamandır turbonun yaptıklarını internetten takip ediyorum.

"adam kendi eczanesine işçi ilanı açıyor, düşük maaş, zor şartlar sunuyor"

E sunabilir sunamaz mı ? Teklif iletmekte yasak mı var kardeş ? Adam isterse bugün itopyaya ya da sinerjiye gidip RTX 5090 için 100 lira ödeme teklifi de yapabilir ? Yapamaz mı yani yasak mı teklif sunmak ? Serbest piyasa iradeler uyuştuktan sonra gerisi seni beni bağlamaz.

"karşı tarafı tahrik ederek küfür etmesini sağlıyor, sonra dava edip parasını cukkalıyor, kendine taktik edinmiş bunu"

e adamla muhatap olma ? zorla mı adam seni buluyor muhabbet ediyor ? sen gidip adama salça oluyorsun sonra adam da karşılık verince tohrok oloyorom kofor odoyorom sonra adam küfür için adliyeye gidip şikayetçi olunca dovo ocoyor muhabbeti çekiyorsunuz. e küfretme kardeşim ? karşılık vermek zorunda mısın adama ? tahrik olmuşmuş e olma tahrik. biri hafif seni tahrik edince git cinayet de işle o zaman yat içerde 28 sene.

"neyin hak hukukundan bahsediyorsun ??"

siz adama salça olurken, adamı zorbalarken sıkıntı yok adam gidip şikayetçi olup yasal yoldan hakkını arayınca mı neyin hakkı hukuku oluyor ?

Aç oku TCK yı internette var zaten resmi gazetede örneği var kanunların ve suça konu fiillerin. oradaki fiilleri işleme. ceza da alma.

Kimisi ilaç satar para kazanır kimisi kişilik haklarına olan saldırıyı dava eder manevi tazminatlardan para kazanır. burası da seni beni hiç alakadar etmez.

Adam küfretmen için silah mı dayıyor kafana ?

HAYIR. EEEE ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estafine -- 1 Şubat 2025; 16:11:25 >

SORABİLİRSİNZ

Üstad duruşma hakimleri bile senden şikayet eder diye çekiniyormuşlar, duruşmayı geç ya da erken başlatmaktan çekinmişler senden şikayet ediyorsun diye.

Sen bu hakim savcıları nereye şikayet ettin ? Ben HSK mail olarak şikayet iletince takmıyorlar. Ekstra takmaları için başka bir yer mi var cimer falan ? Nereye şikayet ettin onu soracaktım.

komple bozuk düşünce. sen de yap o zaman, güzel ekmek kapısı, turbo sana rakip çıktı olm, bari birbirinizden uzakta, farklı senaryolarla yapın bu işi, aynı müşteri kitlesinden faydalanmayın.

tam da dediğim gibi çıktı, eleman yeni turbo oluyor. o paraları oturup rahat rahat yiyeceğinizi mi sanıyorsunuz ? kimsenin ahı kalmayacak mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 1 Şubat 2025; 16:39:54 >

Ahı kalsa ne olacak ben mi zorla kendime küfrettiriyorum? Kendisi sinirlerine hakim olmayı öğrenecek, farklı görüşlere ve yanıtlara saygı duymayı öğrenecek.

Triggerlanıp küfretmemeyi öğrenecek.

Kendine hakim olamıyorsa paşa paşa manevi tazminatı ödeyecek.

Zaten kendine hakim olamayıp direk küfreden biri yarın anlık sinirle cinayet de işler insan da bıçaklar. Bunu yapmaması için de HAGB li gezip 5 sene ceza almamak için dikkatli davranması toplum için en faydalısı olur.  

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.