Anladım hocam. |
TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (41. sayfa)
-
-
Üstteki mesajımda "Kişisel yerleri silip paylaşmanız mümkün mü hocam?" demişim. Siz kişisel verileri ne yapacaksın demişsiniz. Ben kişisel bir veri talep etmedim @M_aTRa_X
Mesaj linki : https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158787035
Mesaj linki : https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158785833
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 28 Mayıs 2024; 23:59:39 >
-
Esasında konu sahibinin ilk mesajda bahsettiği hususlara cevap verebilirsiniz, insanları aydınlatabilirsiniz. Neden bu yolu seçmiyorsunuz?
-
size net bilgi vereyim. burada konuşurken kimseye hitap etmeyin ortalığa sallayın hiçbir sonuç alamaz. direkt isme hitap etmeyin yani :) boş boş uğraşır dururlar.
-
Halkı üzerime kin ve tahrik ediyorsun...
isim vermeden hakaret ve tehdit edin diyorsun.
ama söyle bir şey var
Hukuka aykırı eylemde bulunan kişi mağdurun ismini açıkça belirtmemiş veya isnat ettiği fiili üstü kapalı bir biçimde geçiştirmişse, isnadın mahiyetinde ve mağdurun şahsına matufiyetinde tereddüt edilmeyecek derecede karineler varsa, hem isim zikredilmiş, hem de hakaret vaki olmuş sayılır.
Ayrıca isim vermeden tehdit de suçtur.
Bu kapsamda tehdit suçu, telefonda gizli numaradan arayarak veya gizli numaradan mesaj atmak suretiyle gerçekleştirilir. Failin bu şekilde tehdit suçunu işlemesi halinde, tehdit suçunun nitelikli hallerinden birisi olan ''Kendini Tanınmayacak Hale Koyarak Tehdit Suçu'' işlenmiş olur.
-
boşa tahrik etmeye çalışan bu arkadaşa biri cevap verir. uğraşmak istesem hakkıma söylediği iftiradan dolayı açarım birşeyler ama değmez :)
-
senin derdin ne dostum? ortada tahrik falan yok....
-
Cezaevinden yazıyorum...
Şaka şaka, hiçbir gelişme yok. Muhtemelen şikayet etmedi zira ortada bir şikayet olsa savcılık beni ifadeye çağırırdı ya da şikayet ettiyse dahi yazdıklarımda hiçbir suç unsuru bulunmadığı için savcılık benim ifademi almaya gerek görmeksizin soruşturmaya yer olmadığına dair karar verdi ancak bu karar bana henüz tebliğ edilmedi.
Elektronik tebligat hesabım olduğu için bana yapılan tebligatların tamamı elektronik olarak yapılıyor, yani tebligatı atlamam ya da almamam gibi bir durum söz konusu olamaz.
Konuda bahsi geçen kişi insanları kışkırtıp kendisine hakaret edilmesini sağladıktan sonra tazminat davaları açmakla meşhur, isterse beni şikayet etsin. Daha önce de söyledim, isterse etsin.
Ben bu konuda yazdığım mesajlar nedeniyle şikayet edilirsem bu dosyanın asliye ceza mahkemesinde değil, sulh hukuk mahkemesinde bitmesi daha büyük olasılıktır.
Bunun nasıl olacağını merak eden buradaki karara bir baksın. Bahsi geçen kişi benim aleyhimde bir şikayette bulunursa benim de benzer bir yol izleyeceğim herkesçe bilinsin.
-
Anladım hocam. @Polemik
Hocam mesajına eklediğin linkte yer alan kararı okudum, bilgine sunarım.
-
sizin benle derdiniz nedir? hakkınızda c.başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağım.
-
-
-
turbo hocam bana iş lazım çok zor durumdayım kriterlerin neler ise iş istiyorum ne olursa yapmaya hazırım
-
-
up up up
-
Hep up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ulan utanmaz ben sana ne yaptım?
siz bana durduduğum yerde kabarıyorsunuz.
-
up hep
-
Unutulmaz yaşadğını unutulmaz
Hep up
-
oğlum benlen ne düşmanlığınız var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X