Şimdi Ara

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
52
Favori
109.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1544 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 31 Ekim 2023; 22:16:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

sana ne yaptım utanmaz adam.

• turbolineam T kullanıcısına yanıt

Bana karşı açılan bir dava henüz yok. Suç duyurusunda bulunduysan ve henüz savcılık aşamasındaysa, şöyle bir güzellik yapayım.

3 ay önce de söyledim. Dosya numarasını özelden iletirsen tebligatı beklemem, gider ifademi veririm.

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmiş olsun.

• kanunlar bellidir. turbo kardeşimize karşı yazarken ona göre ilgili kanunlara dikkate alarak ve uyarak herhangi bir tehdit,hakaret içermeden usule uygun yazın ki dava açamasın muhahaahhaha.

• Ankarada davası olan varsa banada haber verin geleyim, mahkemeyi izleyip o anlara şahit olmam lazım...   

• Iyi hafta sonlari

• Benim bir davam var ama ayni kisi mi bilmiyorum adini soyadini ozelden. Yazabilirmisiniz turbonun

• dublex06 kullanıcısına yanıt

Ekşide vardı açık isim soyismi, yazınca çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 24 Aralık 2023; 22:27:54 >
    Neyle ilgili hocam

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Ayni böyle biri taciz ve tahrik etti de bende küfür ettim geçtim adam mahkemeye vermis. Ama bu kisi degilmis bu kisinin ismini eksi sozlukte öğrendim Allah uzak etsin

böyle bir zat bana da musallat oldu geçen yıllarda. benimkisi sahibinden üzerinden peydah etti. 1 hafta boyunca kendisine küfür edip hakaret edeyim diye acayip çaba sarf etti. sabrettim sövmedim tatlı dille gönlünü alıp buluştuk. sonrasını anlatmayım. ben kendisini tatlı dille (azcık sıkıştırmış olabilirim) uzaklaştırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt

Aynı şekil bana yazdı birisi. Hedefini anlayınca sanaldan yazmak ne kolay yazıp engelledim. Bunu iş olarak yapan var resmen

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.