< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 31 Ekim 2023; 22:16:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (39. sayfa)
-
-
sana ne yaptım utanmaz adam.
-
Bana karşı açılan bir dava henüz yok. Suç duyurusunda bulunduysan ve henüz savcılık aşamasındaysa, şöyle bir güzellik yapayım.
3 ay önce de söyledim. Dosya numarasını özelden iletirsen tebligatı beklemem, gider ifademi veririm.
-
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecmiş olsun.
kanunlar bellidir. turbo kardeşimize karşı yazarken ona göre ilgili kanunlara dikkate alarak ve uyarak herhangi bir tehdit,hakaret içermeden usule uygun yazın ki dava açamasın muhahaahhaha.
-
Ankarada davası olan varsa banada haber verin geleyim, mahkemeyi izleyip o anlara şahit olmam lazım...
-
Iyi hafta sonlari
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim bir davam var ama ayni kisi mi bilmiyorum adini soyadini ozelden. Yazabilirmisiniz turbonun
Ekşide vardı açık isim soyismi, yazınca çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 24 Aralık 2023; 22:27:54 > -
Neyle ilgili hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayni böyle biri taciz ve tahrik etti de bende küfür ettim geçtim adam mahkemeye vermis. Ama bu kisi degilmis bu kisinin ismini eksi sozlukte öğrendim Allah uzak etsin
böyle bir zat bana da musallat oldu geçen yıllarda. benimkisi sahibinden üzerinden peydah etti. 1 hafta boyunca kendisine küfür edip hakaret edeyim diye acayip çaba sarf etti. sabrettim sövmedim tatlı dille gönlünü alıp buluştuk. sonrasını anlatmayım. ben kendisini tatlı dille (azcık sıkıştırmış olabilirim) uzaklaştırdım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı şekil bana yazdı birisi. Hedefini anlayınca sanaldan yazmak ne kolay yazıp engelledim. Bunu iş olarak yapan var resmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X