Şimdi Ara

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
52
Favori
109.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1544 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu adam eczane sahibi mi ? Hukuk fakultesini okuyup kazanmis olduguna göre zeki biri olmali. Gecimini nasil sagliyor ? Eczane acmak icin eczacilik okumak gerekmiyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Hukuk fakültesi ile alakası yok, yasal hakkı olan dava açmayı kullanıyor, ama dava açmak için malzeme lazım. ee malzemeyi de bizim gibi gergin bi millette bulmak çok kolay. yan baktın diye 37 yerinden bıçaklayanlar var aramızda.
    kendisine küfredecek binlerce kişi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın adminler, bu şahıs hala buralarda avlanıyor, neden müsaade ediyorsunuz ??

@gun
    abi Allahını seversen barındırma bunu burda, milleti tahrik ederek kendisine küfür ettirerek dava ediyor, tazminatlarla kazanç sağlıyor kendine. ha desenki korkuyom beni de dava eder, o zaman bişey diyemem.

• Vay arkadaş allah razı olsun herkesten verilmiş sadakamız varmış ben de neredeyse ne zaman bu konuya girsem kendimi adeta HARD KAPİTALİZM gibi hissediyordum 

meğerse bilerek kendine küfrettiriyormuş, o zaman neden küfredeyim ki? Kendimi HABEŞ MAYMUNU yapmama gerek var mı? 

Bu konunun açılması çok faydalı olmuş, allah herkesten razı olsun. 

turbolinea isimli kardeşimize kimse küfretmesin böylece ceza mahkemelerimizdeki yük de biraz olsun azalmış olur gerçek suçlulara hakimlerimiz kanalize olsunlar (KANALİZE)

• Ya eski hikaye bu da ben psikiyatride çalışıyorum. Sch raporu olması öyle her davada onu kurtaran bir şey değil. Her açtığınız dava için ayrı ayrı tam teşekküllü bir hastaneye yatıp adli psikiyatri servisinde heyete çıkması lazım. Aldım 46yı kurtuldum günleri yok artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nonamenouser N kullanıcısına yanıt

AHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

• Soruşturma ve karar numarasını keşke kapatmasaydın emsal olarak ihtiyacı olan çıkabilir.

• sioux kullanıcısına yanıt

her emsal kararı her cumhuriyet başsavcılıgı ve mahkeme tanıyacak diye bir şey yok

ayrıca ben sana ne yaptım ki bana bu kadar düşmanlık içindesin

telefon verirsen arayabilrim

derdin nedir öğrenmek istiyorum

• üstat yine ava çıkmış :D

• TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! 

• turbolineam T kullanıcısına yanıt
    şu ramazan günleri hala devam ediyorsun bu işlere, ülkede herkes deprem nedeniyle tek yürek olmuş, senin şu yaptıklarına bak. telefon istiyonki bi şekilde adamı kızdırıp kendine küfür ettirtcen.

• Vay beeee.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Kayıt tutulmadığı için WhatsApp dan arayıp ağır küfür edip kapatıyor. Karşı taraf sinirle geri arayınca açmıyor. Defalarca açılmayınca bu sefer küfre maruz kalan WhatsApp dan küfürlü mesajlar atıyor. Game over. Ondan sonra olay mahkemede.

• ali222 A kullanıcısına yanıt

Hakkinda aleyhime iftira veya halki kin veya dusmanliga tahrikten suc duyurusunda bulunacagim

• Lan bu herifin içerde olması gerekirken forum hesabı bile açık, ülkenin kısa özeti resmen.

• Hakaret davaları üzerinden servet edinen ünlüler ve sosyal medya fenomenlerine kötü haber: Cumhuriyet Başsavcılıkları bu tür dosyalarda menfaat elde etme amacı ve dosyaların sayısını dikkate alarak KYOK kararı vermektedir.

Muhakkak itirazlar da yapılmıştır ama durumla ilgili yakında yargıtay emsal kararları da düşer ekranlara...

https://twitter.com/hukuk_haberleri/status/1650217970767888385

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM!

• Bu durumdan müştekilerle komisyon karşılığı anlaşma yapan avukatlar oldukça rahatsız olurlar. Öyle fenomenler ve troller var ki maksatlı paylaşımlarının ardından yazılan yorumlardan açık kaynak araştırması ile tespit edebildikleri kişilerle ilgili onlarca davayı anında açıyorlar. Adli ve kolluk birimleri bunlara çalışıyor.Soruşturma aşamasında alınan ifadede hele ki şüphelinin ikrarı varsa kaçarı yok.Uzlaşma aşamasında en düşük istenen edim en az 15 binlerden başlıyor...

Bu tür dosyalarda facebook, tweetter gibi abd menşeli mecralarda şahıslara ait açık bilgiler (memleketi-kiminle evli olduğu-yakın akrabaları vs) varsa bunların üzerinden siber suçlar tespit yapıyor ifadede kişinin de beyanı bu yönde ise hakaret tehdit unsurlarından ceza almamasının önünde hiç bir şey yok...

• kadobay kullanıcısına yanıt

Kyok kararı doğru değil. Hakaret varsa cezası TCK'da bellidir. Müştekisi hakarete uğrayandır. Haksız tahrik varsa bu indirim sebebidir. Takipsizlik sebebi değil.TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 26 Nisan 2023; 19:55:13 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.