< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (36. sayfa)
-
-
Merhaba size dava açtı mi acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır. Dava açacak bir durum yok ki ortada?
-
Elhamdülillah 😊
lineasi vardi eskiden
nickde turbolinea idi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya bizim aşşağı mahallede turbo Necla var acaba alakası var mı:) nick ya sonuçta turbo iyi bir insan gibi öyle mi :) vatansever gibi ailesi turbo sonuçta..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Avukat Bilal Yavuza konuyu aktarmak lazım
belki videosunu çekebilir bu konunun
millet dolandırılmasın diye çok videosu var o bakımdan ilgisini çekebilir.
+90 532 588 56 32 whatsapp hattı
https://www.bilalyavuz.com/
youtubeKıymetli arkadaşlar; sizlerle, gündeme dair tüm hakikatleri sözümüzü sakınmadan konuşacağız. Ayrıca; hukuki haklarınıza, mahkemelerde yaşanan dava ve olayları da anlatacağımız bu süreçte özellikle gündeme dair konularda, milletimizin faydasına yönelik tüm hakikatleri sözümüzü sakınmadan sizlerle paylaşacak; hukuki sohbetler gerçekleştireceğiz. Bu kanalda, kesinlikle hiçbir durum ve şartta hukuki danışmanlık yapılmamaktadır. Günlük hayatta, vatandaşların en çok karşılaştığı hukuki sorunlar karşısında, Avukat Bilal Yavuz’un kendi yorumlarıyla bilgilendirmeler yapılmaktadır. Kanal, yalnızca bilgilendirme amacıyla kurulduğundan lütfen hukuki danışmanlık ve destek talepleriniz için bizi aramayınız. Bilgilendirmelerimiz, tavsiye veya danışmanlık hizmeti olmadığından herhangi bir hukuki sorun veya davanızla ilgili olarak; güvendiğiniz, konusunda uzman bir avukattan destek almanız zorunludur. Çünkü her somut olay kendi içinde özel incelemeye muhtaçtır. Huzurlu bir ömür dileriz.https://www.youtube.com/@AvukatBilalYavuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEÇBATAN -- 14 Kasım 2022; 12:32:0 > -
-
kendisinin hukuk bölümünde onlarca konusu var. turbolineam yeni adı
-
durum yaratıyor işte kendine, seni tahrik edecek cümle kuruyor, elbet bir şekilde küfür-hakaret edersin diye bekliyor. baksana 1500 tl koparmış vatandaştan.
Yaşar Koçak isimli kendi halinde vatandaş, turbolineam yani 38 yaşındaki Tolga Aktemur’un eczane iş ilanına başvuruyor, turbolineam adamı tahrik ediyor, ‘Senin ön lisans mezunu olduğuna inanmıyorum.’ yani kimsin lan sen dercesine. Vatandaş diplomayı göndermiyor, 38 yaşındaki Tolga da ‘Bugün senin gibi kaç kişi beni aradı, Allah sizin belanızı versin.’ diyor, 2. tahrik. Oltaya gelen kendi halindeki vatandaş ise, ‘Köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı’ diyerek tuzağa düşmüş oldu. 1500 tl 'si gitti.
38 yaşındaki Tolga Aktemur, bu adam zaten işsiz, bi umut peşinde, bi de senin tuzağa düşmüş, bu adam intihar etse, ne hesap verecen öteki tarafta ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 1 Ocak 2023; 14:36:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tahrik olayını özel mesajlardan mı yapıyor, ben forumda yazdığı mesajlardan kimseyi tahrik ettiğini görmedim.
-
hocam hiçbir kimseyi tahrik etmedim.
biliyorsun bazıları forumda hemen hakaret ediyor
bende dava edince böyle bana iftira ediyorlar.
yani böyle bir şey yok iftira yani
bir kaç cumhuriyet savcısı hatta soruşturma yaptı
hiçbiri dava açamadı. takipsizlik oldu
yani kısacası tahrik değil insanlar kötü
-
Hatırladığım kadarıyla WhatsApp dan konuşalım deyip WhatsApp üzerinden konuşmalarını yürütüyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 26 Ocak 2023; 0:15:50 >
Hocam siz bana dava açmayı hiç düşünmezsiniz bile, değil mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X