Şimdi Ara

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
52
Favori
109.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1544 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tehdit suçundan hakkında suç duyurusunda bulunacağım.

• turbolineam T kullanıcısına yanıt
    SCH'tan CS olarak gelip bir kere cezai ehliyeti yoktur alsanız bile her dava için ayrı ayrı gelmeniz gerekiyor. Bence insa ları bu kadar kışkırtıp uğraşmayın. Birincisi bu adil ve ahlaklı bir davranış değil, ikincisi de birileri sizinle uğraşmaya başlarsa çok yorulursunuz
  • baykus_reyis kullanıcısına yanıt

Değerli zamanınızı bu arkadaş için harcamaya değmez bence. Bu hareketlerinin arkasındaki saiki hakkında elbette bazı tahminlerim var (Kamuya açık bir ortamda tahminlerimi paylaşmak istemem zira bunu da dava konusu yapması kuvvetle muhtemel) ama 15 yılı aşkın bir süredir bu vatandaşı bu mecradan tanırım ve gördüğüm şu ki, huylu huyundan vazgeçmiyor. Bırakın bildiği gibi yapsın. Hukuk bir noktada doğruyu bulacak ve Medeni Kanun m. 2 uyarınca kimsenin hakkını kötüye kullanamayacağı yönünde kararlar yüzünde tokat gibi patlayacaktır. Biraz yukarıda paylaşılan takipsizlik kararı bu durumun habercisi zaten.

İyi günler.

• Polemik kullanıcısına yanıt

beni tehdit ettin hakkında cumhuriyet başsavcılığına tehditten suç duyurusunda bulunacağım.

• Polemik kullanıcısına yanıt

Haydaaa geçmiş olsun . Size de dava açacak :)

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Bekliyorum, lütfen şikayeti yap. Hatta dosya numarasını da özelden iletirsen sevinirim, ifade için tebligat beklemem doğrudan gider veririm ifademi.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Açsın, eğlence çıkar. Her gün adliyeye gidiyorum zaten, bir duruşmaya/ifadeye de kendi kişisel dosyam için girmemin zararı olmaz.  

ben sizi seviyorum ve iş arıyorum beni işe alırmısın her şey kabulüm

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt

iş arıyorum

• aha baltayı taşa vurdu bu sefer turbo şu turboya bol bol güzel kelimeler sarfet hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 9 Ağustos 2023; 23:33:0 >
  • Güncel
  • Selam;) baska gelisme yokmu konu guzeldi ya;(
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

baska gelisme yok kardesim davaları açtım bekliyorum.

dilersen sana da dava açabilirim

bu kadar utanmazlık olmaz  

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.