tehdit suçundan hakkında suç duyurusunda bulunacağım. |
TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (38. sayfa)
-
-
SCH'tan CS olarak gelip bir kere cezai ehliyeti yoktur alsanız bile her dava için ayrı ayrı gelmeniz gerekiyor. Bence insa ları bu kadar kışkırtıp uğraşmayın. Birincisi bu adil ve ahlaklı bir davranış değil, ikincisi de birileri sizinle uğraşmaya başlarsa çok yorulursunuz -
Değerli zamanınızı bu arkadaş için harcamaya değmez bence. Bu hareketlerinin arkasındaki saiki hakkında elbette bazı tahminlerim var (Kamuya açık bir ortamda tahminlerimi paylaşmak istemem zira bunu da dava konusu yapması kuvvetle muhtemel) ama 15 yılı aşkın bir süredir bu vatandaşı bu mecradan tanırım ve gördüğüm şu ki, huylu huyundan vazgeçmiyor. Bırakın bildiği gibi yapsın. Hukuk bir noktada doğruyu bulacak ve Medeni Kanun m. 2 uyarınca kimsenin hakkını kötüye kullanamayacağı yönünde kararlar yüzünde tokat gibi patlayacaktır. Biraz yukarıda paylaşılan takipsizlik kararı bu durumun habercisi zaten.
İyi günler.
-
beni tehdit ettin hakkında cumhuriyet başsavcılığına tehditten suç duyurusunda bulunacağım.
-
-
Haydaaa geçmiş olsun . Size de dava açacak :)
-
-
Bekliyorum, lütfen şikayeti yap. Hatta dosya numarasını da özelden iletirsen sevinirim, ifade için tebligat beklemem doğrudan gider veririm ifademi.
-
Açsın, eğlence çıkar. Her gün adliyeye gidiyorum zaten, bir duruşmaya/ifadeye de kendi kişisel dosyam için girmemin zararı olmaz.
-
ben sizi seviyorum ve iş arıyorum beni işe alırmısın her şey kabulüm
-
-
-
iş arıyorum
-
aha baltayı taşa vurdu bu sefer turbo şu turboya bol bol güzel kelimeler sarfet hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 9 Ağustos 2023; 23:33:0 > -
-
Güncel -
Selam;) baska gelisme yokmu konu guzeldi ya;( -
baska gelisme yok kardesim davaları açtım bekliyorum.
dilersen sana da dava açabilirim
bu kadar utanmazlık olmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X