Şimdi Ara

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
843
Cevap
52
Favori
109.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1544 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buralarda dolasıyor hala arkadas.. ülke ve dünya gündemine erdoğanla ilgili konular olusturuyor.. dikkatli olun derim..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 19 Ekim 2022; 8:52:46 >
  • İşte ülkede iç savaş devam ediyor. Bende millete makas atıp sonra kendine makas attriinca herkese ceza yazan fahri trafik müfettişi konusu açtım benzer birbdurum sizin olaylarla. Ülke dingonun ahirina döndü mlsf ama siz beraat etmişsiniz. İsingaribi şu an sucluda olsanız beraat ediyorsunuz kovuşturma yer yoktur diye karar çıkıyor çok sevinmeyin yani . Belki hapisanede yer yok diye iplemiyordur kimse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolayı var sıszın gibi tuzaga dusurulmus 5-6 kişi birleşirsenız iftira atma tahrık etme gibi nedenlerden karsı dava acabılırsınız

• Lucius24 L kullanıcısına yanıt

O gerçek turbomu yoksa fakemi biri trolluyormu ?

Bu kadar konusu açılan birisi neden gerçek hesabını kullanır o yüzden sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 19 Ekim 2022; 10:49:1 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

simdi iki tane turbo var rutbesi yuksek olana sen milleti dava eden turbo musun diye sordum hayir ben degilim dedi.. rutbesi dusuk olan obur turbo gercek turbo olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 22 Ekim 2022; 13:27:25 >

Turbo gibi insanlar var ben birtane yakaladım öyle gece birşey yazmışım 2 kişi arasında konuşuyordu şikayet ettim onu dedi sonra ben mesajı silince onlarda sildi ama aldım ismini kaydettim tüm mesajlarını

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

senin olay jurnalcilik değimiz seye benziyor.. mesela cimer'e falan ispiyon etme olayı yapıyorlar.. ya da toplumun ciddi kıl oldugu bir sey yazarsan twitter'da yayınlayıp linc ba$latmaya calısıyorlar.. yani kendi maddi cıkarları olmuyor.. eğer yapabilirlerse sana kıl oldukları icin ceza almanı istiyorlar ve bu yüzden sikayet ediyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 22 Ekim 2022; 13:26:45 >
  • Arkadaş muhtemelen daha önce sert bir kayaya çarpmamış veya denk gelmemiş. Aynısı başıma gelse dava açamazdı korkak olmayın tabi birde ağzınızı tutun, tutun ki payını veresiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 20 Ekim 2022; 10:15:21 >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

kelebek gibi ucarım arı gibi sokarım diyorsun yani...  

Senin bahsettiğin turbo geldi konuya... bana cevap vermiş, bende ellerim niye kaşınıyor diyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 20 Ekim 2022; 19:5:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

INŞAALLAH tanıdık avukat vardir.  

• Genera010203 G kullanıcısına yanıt

Yoksa nolacak? Korkak mısınız bu kadar çok?

•  bisi yazmiycam durduk yere davalık olmiyim

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.