Şimdi Ara

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
51
Favori
109.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1545 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

düşmnalık yok :D

• bu konu beni üzüyor ya. eskiden turboyu çok severdim.

"5tl büyük para" turbo sen de tarihin tozlu sayfalarında yerini aldın. TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! 

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

hocam ne yaptm.size ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbolineam T kullanıcısına yanıt

S.a canım sıkkın yaTURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! fazla uyumuşum

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    BANA İFTİRA ATIYORLAR HOCAM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM!

bazen bu capslere bakar eski güzel günleri anarım. şimdi her şey tadsız, renksiz ve soğuk. mutsuzluk kol geziyor. TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! 

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Sizi sıkılmış gördün hocam. eski konuyu uplayarak

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

yok ya konu updı zaten guntercim. daha ilk sayfadaydı.

• Hâlâ yaşıyor mu ya

• Forumda eczaneye kalfa bulamıyorum kız ayrılmış başka işe gitmiş diyen arkadaş bu arkadaş mi
    Sürekli karşıma geliyordu

• Emre D kullanıcısına yanıt

Turbolinem onun gerçek hesabımı oda belli değilde biri bizi kekliyor gibime geliyor

• Beyler ben eski üyeyim gördüğünüz gibi. Yaşım da forum ortalamasının bir hayli üzerindedir. turbo ile buluşup oturup çay içtik, sohbet ettik. Hiç burda yazılanlar gibi karaktere sahip biri gibi görünmüyordu. Klasik eczane, işçi, baba parası gibi mevzular tamam da bu yazılan şeyler bildiğin dolandırıcılığa girer. Benim sohbet ettiğim insan onları yapacak kapasitede birisi değildi.

• TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! 

• Haydaaa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Havada soguk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    YETER ULAN YETER....

• turbolineam T kullanıcısına yanıt

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! 

• Senelerdir gerçek turbolinem diye takılıyorsun proflinde foto yok birşey yok nasıl olucakTURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! 

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.