Ya Arkadaşlarım bu kartları(turbo sim , x sim , stealthsim vs..) kullananlar memnunmu telefonlarınıza zarar veriyormu söküp takmada tahminimce çıkarırken sıkışma veya telefonun içindeki okuyucu telleri eğme gibi durumlar oluşuyordur gibime geliyor uzman arkadaşlarda yoruma katılırsa iyi olur bende yeni aldım ama daha takmış değilim kayıda girmesini bekliyorum yoksa 1.1.2nin software olarak kırılmasınımı bekleyeyim elbet biri bulacak software olarak kırılmasını yorumlarınızı bekliyorum! bu konuyu açtım diye kimse kızmasın gereksiz gibi görenler olabilir ama gereksiz olmadığını düşünen bir sürü insan olduğuna eminim bakmadım varmı daha öncelerden konuşulmuşmu diye ama buda yeni alan arkadaşlara güncel olsun!
Walla bende şu anda aldım elimde x sim var.İyice otursun bir sorun çıkmasın diye sim kartımı zımparaladım birazcık takıp çıkarmakta bir sorun yok yani normal benimki.
Ama başka bir sorunum war sim kartım herhalde eski diye kabul etmedi.Acaba bu aparatlarla mutlaka 64kb simkart mı kullanmak zorundayız?
ben xsim hariç hepsini farklı farklı iphonelara birçok kereler taktım bi problem olmuyor dikkatli olursanız zaten oldukça inceler..
quote:
Orjinalden alıntı: cLnmcry
Walla bende şu anda aldım elimde x sim var.İyice otursun bir sorun çıkmasın diye sim kartımı zımparaladım birazcık takıp çıkarmakta bir sorun yok yani normal benimki.
Ama başka bir sorunum war sim kartım herhalde eski diye kabul etmedi.Acaba bu aparatlarla mutlaka 64kb simkart mı kullanmak zorundayız?
Evet o mesele burda da sıkça geçti. o tip sim kart aparatları için illaki 64 kb kart lazm. eski kart numaranızdan hemencecik çıkarıyolar zaten yeni kartı.
Ben çin malı turbosim'lerden kullanıyorum, ayrıca 5 arkadaşım daha kullanıyor, hiçbir sorun yaşamadık. Bu arada turbosim'i de ali çorbacı'nın organizasyonuyla konyalı han'daki yerden aldık. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
ya videolarını falan izlediğimde birazcık zor oturuyor gibi görünüyordu bir sürüde yazı gördüm çıkarırken kingsim kırıldı, içinde kaldı , zor çıkardım şimdiki taktığım kartları okumuyor gibi şeyler duydum! demek istediğim bugün için turbo simli kullandık ve okuyucu kartlar biraz daha baskı alarak içe doğru eğildi diyelim yarın software olarak kırılıpta kartı normal taktığımızda temas sorunu yaşanırsa diye kafama takılıyor
Konyalı han nerede,telefonla istesek olur mu,tel ve adres verebilir misiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme