mrb arkadaşlar gecen hafta evde kendi imkanlarımızla la bir turbocu arkadaşla arabamın orjinal turbosunun westgate ayrını actık 5 diş araba torkunu yuksek dewırlere kadar goturuoyor ama aklımda soru işaretleri kaldı bunun arabaya zararı olurmu bir de size soruyum dedim şimdiden teşekkürler
bu aralar ben de dobloma yapmayı düşünüyorum hangi araca uyguladınız? performansa nasıl bir etkisi oldu alt devir üst devir olarak?
kardeş bildiğim kadarıyla turbo ayarları arabanın yakıtında çok önemli, sen ayarı açınca otomatik olarak çok yakacak ve enjektörlerden normalinden daha fazla yakıt geçeceği için yakıt sistemine zararı olabilir..
arkadaşlar araç benim ben iş yerinde konuyu açamadığım için kuzenimden açmasını rica etmiştim aracım 2008 accent era 1,5 crdi araça torkunu ust dewırlere kadar cok guzel surduruyor ama motora zararı olurmu acaba bundan korkuyorum biraz bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim
Motorun kaldıramayacağı basınçları isterseniz turbodan, motorunuza veda etmek zorunda kalabilirsiniz.
burada maksat abanmak değil birkaç diş ile üst devirdeki canlılığı sürdürmek. tecrübeleri bir alsak ben de düşünüyorum
aracım max torkunu 3500 3700 dewıre kadar surduruyor gibime geliyor buda keyif verici bir şey
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme