Şimdi Ara

Turbobella 9000 Profesyonel Fön Makinesi Aldım (Sorularınız varsa cevaplayabilirim 249 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
13.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, fön makinemin bozulması üzerine bir süredir fön makinesi araştırıyordum. Ortalama bir fiyata güzel bi makine istiyordum ve sonunda Turbobella ion 9000 modelini aldım.2 haftadır kullanıyorum ve açıkçası çok memnunum. Sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olurum, bi de ufak bi tanıtım videosu ekledim, alacağım zaman İnternette bulamamıştım.

Kutu Açılımı:
    Lenovo İdeapadyoutube
    Turbobella İon 9000 Fön Makinesi
    https://www.youtube.com/watch?v=gqG_FWV-12c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 8 Ekim 2018; 23:2:13 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Turbobella 9000 Profesyonel Fön Makinesi: Eşsiz Saç Şekillendirme Deneyimi

Turbobella 9000 Profesyonel Fön Makinesi ile saçlarınızı istediğiniz gibi şekillendirin. İyon teknolojisi sayesinde saçlarınızda elektriklenmeyi önler ve pürüzsüz, parlak bir görünüm kazandırır.

Güçlü ve Hızlı Kurutma

2200 watt'lık güçlü motoru sayesinde Turbobella 9000, saçlarınızı hızlı ve eşit bir şekilde kurutur. Böylece zamanınızı boşa harcamadan kusursuz görünümlere kavuşabilirsiniz.

Ayarlanabilir Sıcaklık ve Hız

Kullanıcı dostu arayüzü ile Turbobella 9000, saç tipinize ve istediğiniz şekillendirme etkisine göre sıcaklık ve hızı ayarlamanıza olanak tanır. Hassas saçlar için düşük ısı ayarları ve hızlı kurutma için yüksek ısı ayarları bulunur.

Şık Tasarım ve Ergonomik Kullanım

Şık ve ergonomik tasarımı sayesinde Turbobella 9000, kullanımı kolay ve konforludur. Hafif yapısı ile elinizde tutması rahattır ve uzun süreli kullanımda bile yormaz.

Fiyat ve Garanti

Turbobella 9000 Profesyonel Fön Makinesi, yalnızca 249 TL gibi uygun bir fiyata sahip. Ürün, kullanıcılardan olumlu geri dönüşler alarak saç şekillendirmede devrim yaratmıştır. Turbobella'nın sunduğu güvenilir garanti ile içiniz rahat bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Turbobella Kullanıcı Yorumları

Turbobella 9000'i kullananlar, saçlarının daha sağlıklı, parlak ve pürüzsüz göründüğünü bildiriyor. Hızlı kurutma performansına ve çok yönlü şekillendirme özelliğine hayran kalıyorlar.

Saçlarınızı profesyonel bir kuaför gibi şekillendirmek için Turbobella 9000 Profesyonel Fön Makinesini tercih edin. Eşsiz iyon teknolojisi ve çok yönlü özellikleriyle kusursuz görünümlere kavuşmanın keyfini çıkarın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Makinadan memnun musunuz acaba? Kac liraya aldınız? Su an 200 liraya satılıyor. Uygun mudur sizce. Cevap verirseniz teşekkürler. Veremezseniz de canınız sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmjgmg

Makinadan memnun musunuz acaba? Kac liraya aldınız? Su an 200 liraya satılıyor. Uygun mudur sizce. Cevap verirseniz teşekkürler. Veremezseniz de canınız sağolsun
    Memnunum hocam, 249 a almıştım. Tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol hocam. Güle güle kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmjgmg

Sağol hocam. Güle güle kullan
    Teşekkür ederim hocam :)

• Öncelikle güle güle kullanın. Ağırlığını hiçbir yerde yazmıyorlar. Kullanma kılavuzunda kaç gram yazıyor. Ayrıca ses düzeyi nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apodran

Öncelikle güle güle kullanın. Ağırlığını hiçbir yerde yazmıyorlar. Kullanma kılavuzunda kaç gram yazıyor. Ayrıca ses düzeyi nasıl?
    Hocam aksama hatırlatır mısın, eve gidince bakıo ataym

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki yıl geçti memnun musunuz bozuldu mu konuyu hortlatayım bir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aufnahme

İki yıl geçti memnun musunuz bozuldu mu konuyu hortlatayım bir
    Merhaba, valla hocam hâlâ kullanıyorum, çok sukur memnunum.

• bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Yavaş üflemesi yine hızlı ve saçları uçuşturuyor mu onu merak ediyorum bir de tuşları plastiği falan sağlam mı sürekli açıp kapatacağım kullanırken

• quote:

Orijinalden alıntı: Aufnahme

Yavaş üflemesi yine hızlı ve saçları uçuşturuyor mu onu merak ediyorum bir de tuşları plastiği falan sağlam mı sürekli açıp kapatacağım kullanırken
    Sağlamlığı güzel, 2 derecr hız 2 derecede sıcaklık ayarı var, ben genelde 2. Derecede kullanmıyorum hızı, ve ıstedıgım gibi ucusturuyo ama 1. Derece tam senin ıstesıgın gibi ucusturur mu bilemiyorum, çünkü bı tık daha sakin calısıyo 1. Derecede

Bana uçuşturmaması lazım hocam saçlar dağılıyor sonra yavaş sıcak ve sağlam bir makine arıyorum

hala devam mı var mı bi sıkıntı

• trak76 T kullanıcısına yanıt
    Hala kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.