Değerli arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı akşam üstleri dilerim. Uzun süredir iş yerimden kullandığım turbobit üyeliği ile ilgili şöyle bir problem yaşıyorum. Çok kez hatalı şifre girdim. Daha sonra iş yerinde kullandığım bilgisayarımdan turbobite hiç bir şekilde erişim sağlayamadım. Şifre değiştirme yeni şifre oluşturma vs. ne işlem yaparsam yapayım beni hep sayfaya atıyor. Evimden hesabıma giriş yapmayı denediğimde ise parolamı değiştirip giriş yapıyorum. iş yerime gelip bu parola ile giriş yaptığım zaman parola hatalı diyor. Daha sonra aynı şekidle aynı parola ile evimden de deniyorum evdende girmiyor. çok tuaf bir problem var. turbobite ticket attım ama adamlara derdimi anlatamıyorum. tarayıcıyım ön belleğim ve akıllı çerez taraması yapıp sistemimi temizlememi istediler farklı bir tarayıcı kullanmamı istediler hepsini denedim. bilgisayardan anlayan biriyim. internet kafe işletiyorum ama bu şekilde büyük bir problemim var. download yapamıyorum bu yüzden. bir fikri olan veya buna yakın bir problemle karşılaşan olduysa yardımlarını bekliyorum lütfen iyi akşamlar dilerim
çalınma ihtimaline karşı ip adresim bloke edilmiş olabilir mi? ne yapmam gerek lütfen acil yardım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme