Şimdi Ara

Turbobit Güvenilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba baya bir oyun indirimi yapıyorum ama premiumsuz hesapta yarım kalıyor geç iniyor felan bıktım artık .
    Turbobit ten sms ile 1 haftalık 1 aylık hesaplar var güvenilir mi . Hesap süremiz bittikten sonra otamatik olarak yeniliyor mu ? 1 Haftalık hesap 13 tl mesala 13 alcağı yerine 20 tl felan almaz değil mi ?
    Birde konuyu nere açacağımı bilemedim ü.

• ressione kullanıcısına yanıt
    Yani ?
  • Guvenilir ama bazilari haftalik yenileyebiliyor dikkat et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ressione kullanıcısına yanıt
    Bazıları derken Hocam letibit gibi mi yoksa turbobit hesapları mı ?
  • TurkyHacker kullanıcısına yanıt
    Turbobit taninan bir down up sitesi kesinlikle güvenilir

• Kesinlikle guvenilir ama su olabilir dikkat et mesela ben letitbit premuium almistim hizda indirmede problem yok ama diyorki gunde toplamda 5 gb dosya indirebilirsin gibi bi siniri vardi oyle hatirliyorum o gun dolmadan indremiyorsun yani 1 gunluk alanlarin cogu bosa gidiyor yani eger boyle olursa hic alma simdi ne durumdadir bilmiyorum

• Teşşekürler arkadaşlar siteden premium alabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    premiumtr.com güvenilir midir?
    13 yıl önce açıldı
    ankaoutdoor.com güvenlimi?
    8 yıl önce açıldı
    Oyunfor güvenilir mi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Niçin Tor rent kullanıyorsunuz? 3-4 oyun birden abanarak hattınızın max hız değerine ulaşabilirsiniz. (Artık 16-32 mbit ne ise)
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    '' Niçin torrent kulanmıyorsunuz olcaktı'' değil mi ? Şu an torrent ile indirim yapıyorum . Torrentle işim bittikten sonra premium alabilirim ancak. Bu konuyu da torrent kullanmadan önce açtım .Oyunları genellikle Cd satan yerlerden ( bkz : Turistik Çarşı Gaziantep ) alıyorum uygun fiyatlara ondan dolayı internetten indirmeye pek alışgın değilim .
    Aynen haklısınız.. Daha pc için hiç cd satın almadım.. Önceden indirme sitelerini kullanırdım ama torrent daha güzel tek dez avanantajı eski oyun vs bulmak zor oluyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.