Şimdi Ara

Turbobit.net BLOCKED Jdownloader/TURBOBIT'TEN DOSYA İNDİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
14.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bilmem sizde de varmı böyle bir sorun ama bende artık Jdownloader ile Turbobit linklerini indiremiyorum. önce 10 dklık geri sayım yapıyor, captcha soruyor, ondan sonra "Turbobit.net blocking Jdonloader..." hatasını veriyor ve 10 saat boyunca engelliyor. 10 sat sonra geri döndüğümde, yine bir 10 saat blokluyor. yani bir kısır döngü.

diğer sorum, bu Turbobit ten dosyaları siz nasıl çekiyorsunuz? IDM ile çekince, "site aynı anda iki indirmeye izin vermiyor." diyor. üstelik devam da etmiyor ki, sonra bi daha yapayım. bazen de yarıda kesiyor, yine dvam etmiyor, baştan başlamak istiyor. bir link için abartmıyorum 14-15 defa denediğimi biliyorum. tarayıcının keni indirmeini istiyorum 0KB lik arşiv indiriyor (part-part olduğu için).

cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem91 -- 26 Nisan 2012; 0:11:54 >

• İnternetten captcha kardeşliği diye bir olay var araştır bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DisCoKraL

İnternetten captcha kardeşliği diye bir olay var araştır bulursun.

yok ben captcha an yakınmıyorum. zaten pc. başındayım. "turbobit blocking Jdownloader" olayına takıldım neden blokluyo? ha bi de IP bloklaması var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem91

quote:

yok ben captcha an yakınmıyorum. zaten pc. başındayım. "turbobit blocking Jdownloader" olayına takıldım neden blokluyo? ha bi de IP bloklaması var

cookie sil j downloader'i güncelle
  • quote:

quote:

quote:

cookie sil derken tarayıcının cookisi mi?

JDownloaderi günecelledikten sonra oldu aslında bu sorun. ondan sonra silip eski sürümü yeniden kurdum yine aynı oldu.

• Dostum torrent kullanmanı tavsiye ederim bende realdebrid var tüm sitelerden download yapabiliyorum ama şu 1 mbit e düşmesinden dolayı bıraktım 1 ine kadar sorununa gelince programı güncelle olmazsa crypload kullan yine olmazsa sitede sorun vardır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

cookie sil derken tarayıcının cookisi mi?

JDownloaderi günecelledikten sonra oldu aslında bu sorun. ondan sonra silip eski sürümü yeniden kurdum yine aynı oldu.

Evet hem birde modemi resetle turbobit gibi sitelerden hayır gelmez başka upload sitelerine yönel bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web sitesinden dosya indirme
    4 yıl önce açıldı
    Utorrent, dosya indiremiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

selamın aleyküm arkadaşlar.

bilmem sizde de varmı böyle bir sorun ama bende artık Jdownloader ile Turbobit linklerini indiremiyorum. önce 10 dklık geri sayım yapıyor, captcha soruyor, ondan sonra "Turbobit.net blocking Jdonloader..." hatasını veriyor ve 10 saat boyunca engelliyor. 10 sat sonra geri döndüğümde, yine bir 10 saat blokluyor. yani bir kısır döngü.

diğer sorum, bu Turbobit ten dosyaları siz nasıl çekiyorsunuz? IDM ile çekince, "site aynı anda iki indirmeye izin vermiyor." diyor. üstelik devam da etmiyor ki, sonra bi daha yapayım. bazen de yarıda kesiyor, yine dvam etmiyor, baştan başlamak istiyor. bir link için abartmıyorum 14-15 defa denediğimi biliyorum. tarayıcının keni indirmeini istiyorum 0KB lik arşiv indiriyor (part-part olduğu için).

cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Download programını kapat tarayıcı indirsin yoksa inmiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Dostum torrent kullanmanı tavsiye ederim bende realdebrid var tüm sitelerden download yapabiliyorum ama şu 1 mbit e düşmesinden dolayı bıraktım 1 ine kadar sorununa gelince programı güncelle olmazsa crypload kullan yine olmazsa sitede sorun vardır

şimdi, bu indirdiğim şeylerin torrenti yok maalesef :( site kendi hazırlayıp, kendi upload ediyor. yani torrent işi yatar maalesef. ayrıca sakat diyolaa. virüstü, sıçandı, börtüydü böcekti

quote:

Evet hem birde modemi resetle turbobit gibi sitelerden hayır gelmez başka upload sitelerine yönel bence

işte sorun o. sadece bu siteye yüklüyorlar. öyle büyük paylaşım sitesi değil.

quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

IDM yi kapatıyorum başlat çubuğundan, ama indirmeye tıklayınca yine kendi devralıyor. alt tuşuna basarak devralmayı engelliyorum, bu sefer de tarayıcı boş bişey indiriyor (yani 0kb oluyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem91 -- 26 Nisan 2012; 1:14:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Dostum torrent kullanmanı tavsiye ederim bende realdebrid var tüm sitelerden download yapabiliyorum ama şu 1 mbit e düşmesinden dolayı bıraktım 1 ine kadar sorununa gelince programı güncelle olmazsa crypload kullan yine olmazsa sitede sorun vardır

şimdi, bu indirdiğim şeylerin torrenti yok maalesef :( site kendi hazırlayıp, kendi upload ediyor. yani torrent işi yatar maalesef. ayrıca sakat diyolaa. virüstü, sıçandı, börtüydü böcekti

quote:

işte sorun o. sadece bu siteye yüklüyorlar. öyle büyük paylaşım sitesi değil.

quote:

IDM yi kapatıyorum başlat çubuğundan, ama indirmeye tıklayınca yine kendi devralıyor. alt tuşuna basarak devralmayı engelliyorum, bu sefer de tarayıcı boş bişey indiriyor (yani 0kb oluyor.)

idm aç ordan seçenekler gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesini kullan tick kaldır tamamen kapanır..

Görev yöneticisinden bile kapatsan çalışır çünkü tarayıcıya eklenti bırakıyor.

• quote:

idm aç ordan seçenekler gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesini kullan tick kaldır tamamen kapanır..

şimdi onu kaldırdım da, normal prog. açıkken, devralmaya devam eder dimi? yani sadece kapanınca açılmasını mı engelledik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem91 -- 26 Nisan 2012; 1:19:32 >
  • quote:

quote:

şimdi onu kaldırdım da, normal prog. açıkken, devralmaya devam eder dimi? yani sadece kapanınca açılmasını mı engelledik?

Program açık dursun tarayıcıdan indirecektir.. İdm Çalşmaz..
  • quote:

quote:

quote:

Program açık dursun tarayıcıdan indirecektir.. İdm Çalşmaz..

hmm peki IDM den indirmek için etkinleştirmek mi gerek tekrar?

• Evet o kaldırdığın yeri aktif etmen yeterli ;
  • quote:

Evet o kaldırdığın yeri aktif etmen yeterli ;

haa anladım teşekkürler yardımın için bir sorum daha var; yukarda bir arkadaş cookie leri temizle demişti. temizledim cookileri ama ama hala aynı blok devam ediyor nedne böyle oluyor? sana çok yüklendim dostum sağolasın istersen cevaplamak zorunda değilsin

• quote:

quote:

haa anladım teşekkürler yardımın için bir sorum daha var; yukarda bir arkadaş cookie leri temizle demişti. temizledim cookileri ama ama hala aynı blok devam ediyor nedne böyle oluyor? sana çok yüklendim dostum sağolasın istersen cevaplamak zorunda değilsin

skymonk programı şimdi çalışmıyor heralde başka taryıcı dene..

• quote:

quote:

quote:

skymonk download hızlandırıcı mı acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

skymonk download hızlandırıcı mı acaba?

letitbitin download programı..

Free yada premiumla indirme yapabilirsin.

• j downloader in şuan ki güncel sürümünde turbobit ile ilgili premium hesap ile download sorununu düzelteceği yazıyordu..güncellediniz mi... turbobit jdownloader i banlıyor muş turbobit forum da okumuştum.. zaten kalitesi berbat turbobitin..ondan da böyle bişey beklenir.
  • turbobit jdownloaderla indirdiğimizi nasıl anlıyor ben ona takıldım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.