Cin Ali serisinden hallice hikayesi, ruhsuz karakterleri ve hiçbir yenilik katmayan yapısı olan bir oyun vardı bizim milletin çok bayıldığı şimdi isim vermeyim. Onun sıralamada olmadığını yorumlardan görünce listeye itibar edilebileceğine kanaat getirdim. |
Türe Göre Tarihteki En İyi Oyunlar Listesi (5. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
liste traş kusura bakma
-
Çok teşekkür ederim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyun tarihini öğrenene kadar kendi tarihinizi öğrenin önce yazık.
-
Türk tarihi ile bilgi miktarımın sizden çok daha yüksek olduğuna nedense çok eminim hocam.
İçiniz rahat olsun yani.
Kapışalım mı
Yok kalsın. :)
Tamam
Disket kutusunda 10 senelik yılları karşılaştıran seriler var şiddetle tavsiye ederim. 2001 vs 2011 gibi...
her ne kadar sinan akkolun ghost wire tokyoya 75 vermesi rezaletini affedemesem de muhabbetleri çok iyi
-
Çok bile vermiş bence hocam. Muhabbetlerinin çok iyi olduğuna bende katılıyorum.
valla ben oynamadım oyunu ama biraz izledim 6/10 gibi duruyor max. hiç tutmadı zaten forumda aynı 3-5 kişi 5 sayfaya taşımış oyunu
-
Dandik liste
-
Teşekkür ederim.
Eleştirinizin altını biraz daha doldurma şansınız var mı? Neresini beğenmediniz mesela?
Eline emeğine sağlık :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok başarılı bir liste olmuş. Tek eleştirim God of War serisini hack and slash kategorisinde görememek oldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Emeğine sağlık hocam. Güzel konu olmuş.
Liste fena değil. Çıktığında adından söz etmiş çoğu oyun var listede. Genel bir oyun tavsiyesi yönü de var listenin.
Sırasına kategorisine bakmadan ben de bunları eklemek istiyorum listeye
Fear (FPS)
Stalker seri (Açık dünya/FPS)
DİRT/Colin Mcrea Rally seri (Yarış/Rally)
Dragons Dogma (A-RPG/Hack&Slash)
Prey (FPS/RPG)
Nier (A-RPG)
Dead Space 1-2 (TPS/Gerilim/Korku)
Command and Conquer seri (Strateji)
Sekiro (A-RPG)
-
Ellerinize sağlık hocam. Stalker, Prey, Fear ve ilk Dead Space gerçekten muhteşem oyunlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X