Şimdi Ara

Türe Göre Tarihteki En İyi Oyunlar Listesi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
33
Favori
9.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LostLover9 kullanıcısına yanıt

SOMA kadar hakettiği değeri görememiş başka bir oyun daha görmedim ben hocam. Kesinlikle en iyi survival horror türü oyun. Muadili yok. Çünkü bu türe kaliteli ve felsefi yoğunluklu hikâye katmış belki de tek oyun SOMA. Bu konu vesilesiyle bu oyuna dikkat çekebilmiş olmak çok sevindirdi beni.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTS kategorisi için RA2 mutlaka yazılmalı bence. hatta ilk red alert.

• quake'nin listede olmadığı her liste çöptür.

+

total war ne zamandan beri rts?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command_4 -- 19 Nisan 2022; 23:2:21 >
  • İlk oyunu çıktığından beri. Gerçek zamanlı bir strateji oyun serisidir Total War.  

• Sadece online fps listesinde ben de ilk sıraya bf3'ü alırdım. 2'ye rainbow 3 overwatch.

• Bazı yerlerde katılmasam da çok detaylı ve düzgünce açıklanmış. Elinize sağlık.

• RTS'de Warcraft' olmaz mıydı be

• Clash of Clans ın olmadığı bir liste liste değildir.

• liste icin cok ugrasmissin orasi belli hocam da asiri basit geldi bana, su listedeki oyunlarin neredeyse tamamini oynamistir bu forumdakiler  

keske biraz daha bilinmedik oyunlardan bir liste olsaydi, en azindan deseydik bunu oynamamisim denemeliyim diye. yine de eline saglik   

• Bilinmedik oyunlar "genelde" yeteri kadar kaliteli olmadıkları için bilinmezliklerini koruyor oluyorlar hocam. Bu tarz listelere girecek oyunlar genelde az çok bellidir ve birçok insan için ekseriyetle benzerdir.

• Targaryen96 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim.  

• Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Liste güzel ama God of War üçlemesinin en iyi hack and slash olduğunu düşünüyorum. Listede olmaması tuhaf. Belki puan verilmiyor diye öyle düşündün.

İkinci olarak da roguelike'ın en iyi oyunu Isaac'dir. Rogue diye bir oyun olmasa o türün adı Isaaclike olurdu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DOOM
    Red Alert Serisi
    Age Of Empires serisi
    Half Life ve turevleri (CS)
    Duke Nukem

• liste çok güzel olmuş. çok detaylı bakamadım gerçi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liste fln tamam da emeğin için ayrıca tebrik ederim baya uğraşmıssınız.

• Güzel liste olmuş ama 2 oyunu atlamamak lazım. Dövüş oyunu listesinde bence tekken o ilk üçe girmelidir. Mortal Kombat, Street Fighter ve Tekken olabilirdi. Tekken ve bu iki oyun zaten türü başlatan oyunların başında geliyor.

Sıra tabanlı strateji için ise Heroes serisi ki özellikle Heroes 3'ün unutulması olmamış bence. Heroes serisi de yine sf , mk ve tekkenin dövüş oyunları için yaptığını sıra tabanlı strateji türüne yapmıştır ki halen bu serinin tam bir emsali yok.

• Splinter cell ve Worms serisi bence türünün en iyi oyunlarından

• Emeğe sağlık.

Kart oyunlarına 6 numara Yugioh vb. Serisi ile Survivor oyunlarına 6.numara olarak Don't Starve'yi eklerdim.

Sanat oyunlarına da hipobolik uzayı anlatan çok ilginç bir oyun vardı, onu eklerdim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.