Şimdi Ara

Turgut Yıldırım'ın Tweetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu adam Fenerbahçe Kongre Üye'siymiş.Tweetlerini görünce de biraz da olsa ümitlendim

1)Turgut Yıldırım ‏@turgutyildirm 1 sa
    Deniz Tolga Aytöre ile konuştum şimdi umutlandım biraz inşallah herşey sölediği gibidir

2)Turgut Yıldırım ‏@turgutyildirm 1 sa
    Aytörenin söylemi bize 1 hafta önce bu konudan bahsedildi biliyorduz transferde nasıl geri adım atmadıysak yine atmaycağız dedi

3)Turgut Yıldırım ‏@turgutyildirm 1 sa
    bizim disiplin kuruluna verilmemiz bütün herkes tarafından beklenen bir durumda prosdürür gereğiydi bizi şaşırtan istenilen ceza dedi

4)Turgut Yıldırım ‏@turgutyildirm 1 sa
    ama bize ceza verecek spor hukuku bakımından hiçbir delil yokdur eğer spor hukuku ayrı bir birimse TFF yi dikkate almak zorundalar

5)Turgut Yıldırım ‏@turgutyildirm 1 sa
    yaptığmız görüşmelerden olumlu sonuç aldık kimsenin bir endişesi olmasın burdan hiçbişey cıkmaz cıkamaz aksi durumda UEFA çok iyi biliyor ki

6)Turgut Yıldırım ‏@turgutyildirm 1 sa
    100 milyon dolarlara varacak ağır tazminatlara ödemeye mahkum edilebilir ve herkes heycanla transferlermizi beklesin dedi

• kimin ne dediği önemli değil. zira bunlar kolpa da çıkabiliyor. ama mantıken değerlendirince zaten ceza almamız zor
  • İşte herkesin yanıldığı kandırıldığı nokta,TFF de şike/teşvik var dedi karışanlara ceza verdi.Kulüplere ceza vermemek için sahaya yansımamış zımbırtısını icat etti.Son yazılan tweet çok komik ayrıca, tazminat merakı olsa CAS davası çekilmezdi.
  • Kigili sorun yok her sey normal diye aciklama yapmadigi surece icimde kucuk de olsa hep umut olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surec normal dogrudur sonucta sonuclanmaliydi ama ceza istemeleri hayra alamet degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kongre üyesi "sorun var ceza alacağız" diye açıklama yapmaz zaten bu süreçte. Taraftarın içini rahatlatmak için yapılmış açıklamalar.
  • Valla bunlar ne zaman rahat olun dedıyse bize itelediler cezayı o yüzden ınanmıyorum.

• Adli yargıdan FB başkanı, yöneticileri, klüp çalışanları ceza almadı mı? Aldı.

Had adli yargı başka sportif yargı başka diyelim. Sportif yargı da (TFF Disiplin Kurulu) FB yöneticilerine ceza vermedi mi? Verdi.
    Yöneticisi ceza alıp klübün ceza almadığı yeryüzünde bir örnek var mı? Yok.

UEFA daha iki hafta önce şike ve ırkçılık konularında ülke federasyonları yeterli cezayı vermezse ben cezayı veririm, hatta zaman aşımını da kaldırdım diye açıklama yapmadı mı? Yaptı.

FB ve BJK'ye geçmiş olsun. Cezalar öyle böyle gelecek.
  • Orijinalden alıntı: alone61

Adli yargıdan FB başkanı, yöneticileri, klüp çalışanları ceza almadı mı?

Almadi.

Had adli yargı başka sportif yargı başka diyelim. Sportif yargı da (TFF Disiplin Kurulu) FB yöneticilerine ceza vermedi mi?

Vermedi.

Yöneticisi ceza alıp klübün ceza almadığı yeryüzünde bir örnek var mı?
    Var.

UEFA daha iki hafta önce şike ve ırkçılık konularında ülke federasyonları yeterli cezayı vermezse ben cezayı veririm, hatta zaman aşımını da kaldırdım diye açıklama yapmadı mı?
    Yapmadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone61

Adli yargıdan FB başkanı, yöneticileri, klüp çalışanları ceza almadı mı? Aldı.

Had adli yargı başka sportif yargı başka diyelim. Sportif yargı da (TFF Disiplin Kurulu) FB yöneticilerine ceza vermedi mi? Verdi.

UEFA daha iki hafta önce şike ve ırkçılık konularında ülke federasyonları yeterli cezayı vermezse ben cezayı veririm, hatta zaman aşımını da kaldırdım diye açıklama yapmadı mı? Yaptı.

yalan yanlış biliyorsun konuşma bari

• Bugün yarın Cardozo açıklanırsa bende ümtlenirim ama her yerde anlaşıldı yazılırken alamazsak bu adamı sorun büyük demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

quote:

Adli yargıdan FB başkanı, yöneticileri, klüp çalışanları ceza almadı mı? Aldı.

yalan yanlış biliyorsun konuşma bari

Doğrusunu anlatın biz de öğrenelim o zaman. Bakalım kim doğru biliyor, kim yanlış biliyor.

• Orijinalden alıntı: Permafrost

Adli yargıdan FB başkanı, yöneticileri, klüp çalışanları ceza almadı mı?

Almadi.

Had adli yargı başka sportif yargı başka diyelim. Sportif yargı da (TFF Disiplin Kurulu) FB yöneticilerine ceza vermedi mi?

Vermedi.

Yöneticisi ceza alıp klübün ceza almadığı yeryüzünde bir örnek var mı?
    Var.

UEFA daha iki hafta önce şike ve ırkçılık konularında ülke federasyonları yeterli cezayı vermezse ben cezayı veririm, hatta zaman aşımını da kaldırdım diye açıklama yapmadı mı?
    Yapmadi.

öyle sorulara böyle cevap verilir işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.