Şimdi Ara

Turist tavlama yontemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar baslikta goruldugu gibi turist tavlama yontemleri hakkinda bi konu acilsin istedim. Bu arada ben yazmayacagim fakat tecrubesi olanlar dusuncelerini paylasmak isteyenler konu altinda paylassin. Duzenleriz guzel ve yararli bi konu olabilir diye dusundum.
    Birkac sorum olacak bu arada: En sicakkanli ve 'free' kiz diye tabir edebilecegimiz kizlar hangi milletten? Ingilizcem iyi seviyede, hangi konudan nereden girmek gerektigi konusunda vs. yada ornek diyaloglar seklinde paylasim yaparsak guzel olur.

• Are you kola?
    Are you disko?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basit bir hey yeterli oluyor tabii sohbeti devam ettirmen lazım nerelisin falan bütün avrupalı kızlar bizimkilerden freedir merak etme

• Dun denk geldi didimde norvecli bi hatun plajda, uc bes konustuk tanistik sonra bi baktim cocugu ve kocasi geldi. Cocugunuz da sizin gibi guzelmis dedim gulustuk falan sonra tabi uzamadi muhabbet ben de musade isteyip gittim. Bar ortaminda durumlar nasildir soz konusu turist olunca? Bizimkinlerden anca aptal sarisinlar yada kafayi bulanlar pas veriyor
  • çok özel olmazsa bi soru soracağım.

doğduğunuz il Doğu taraflarinda mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: İsimSoyisim

Are you kola?
    Are you disko?

e what are you?!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir, izmirliyim. Hangi mantikla boyle bir soruyu cikarttin kro tiplerden falan mi sandin.
  • Free kiz nedir ya , memleket kars falan mi ?

• Hayatımda hiç tavlamadım ama gözlemlediğim kadarıyla bir türk kızını tavlamaktan daha kolay.Neden dersen adamların kanında var rahatlık sıcakkanlılık.İngilizler biraz soğuktur onlara pek yanaşma bence ama onun dışındakilerin çoğu sıcakkanlıdır.Normal bir laf atıp muhabbeti başlatabilirsin.İngilizcen iyiyse 1-2 güldürürsen tamam zaten
  • kardeş merhabalaş , hangi milletten olduğunu sor ne derse desin good good de :)

sonra yasını falan öğren ne iş yaptığını sor , sporla falan ilgilenir mi onları sor , ne bileyim ingilizcem iyi demişsin de bunları mı bilmiyorsun..?
  • Throvision kardesim 2 mahalle arkamda oturuyosun ettigin lafa bak.

Ayrica yorumlar icin tesekkurler. O degil de rusca ogrensem mi diye dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: biedermann

Throvision kardesim 2 mahalle arkamda oturuyosun ettigin lafa bak.

Ayrica yorumlar icin tesekkurler. O degil de rusca ogrensem mi diye dusunuyorum

Ya kardesim git once turkce ogren :D

• Free picnic

• çek ya da bulgar ise 5000 crown ver o anlar.
  • Bu konuda real da yasanmis hikayesi olan var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsimSoyisim

Are you kola?
    Are you disko?

What are you ?

• Abazalıktan ölürsünüz inşallah bir gün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.