Şimdi Ara

Türk arabasi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Açıkçası benim en çok beklentim olan firma bmc idi yerli otomobil konusunda. Ssanyong başlarda kamyon iş makinesi derken otomobil işine girdi. Bmc de de aynı tecrübe ve teknik altyapı var aslında. Ama her nedense şirket sahipleri pek niyetli değil gibi
  • aslında karsan pug j9 patentini almış yeni tasrım yeni motor vs yeniden üretmiştir daha sonra pug satış başarısından etkilenip yeniden almak istemiş ancak satmamışlar hatta başanı konuşma yaparken şahin doğan kartal ı patentini haklarını alıp yeniden tasarlıyıp güvenli hale getirip rekorlar kırarak satarız demişti
  • Bizim milletmiz yerli malı araba üretemez üretsede Mercedes fiyatında olur. Adamlar dört lastik için bile ayrıyaten para alırlar. Bencede vergileri düşürseler daha güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss01

Açıkçası benim en çok beklentim olan firma bmc idi yerli otomobil konusunda. Ssanyong başlarda kamyon iş makinesi derken otomobil işine girdi. Bmc de de aynı tecrübe ve teknik altyapı var aslında. Ama her nedense şirket sahipleri pek niyetli değil gibi

adamların cebi doluyo riske ne gerek var , yerli otomobil işini anca piyasaya yeni giricek bi firma yapar ;)
  • teknoloji üretebilsek araba çocuk oyuncağı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 15 Ağustos 2010; 21:38:25 >
  • Beyler bütün devrimleri kacirmisiz zamaninda !
    tarim sanai vs vs su an yazilim devrimindeyiz bari onu kacirmayalim birakalim icimizdeki Türkiye ne zaman kendi aracini üretecek uhdesini......
    Para pc basina oturup sermaye harcamadan kafa patlatarak milyar dolarlari sömürmekte yazilim yazmakta...
    Ha ben anlarmiyim hayir cin ali yazilimi bile yazamam ama en azindan bu sekilde düsünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Zaten bu saatten sonra Turkiye araba yapacak da nolcak. Para mi kazancak, kar mi etcek. Araba sirketlerinin ne kazandigi, naptigi ortada. Petrol fiyatlari tavan yapmis, herkes yeni bir seyler ariyor. Arabadan kurtulmanin yoluna bakiyor.

Bir de bilisim sirketlerine bakin. Karlari, buyume hizlari vs. ortada. Asil sorun turkiye ne zaman bir bilgisayar uretecek, ne zaman duzgun bir yazilim yapacak, ne zaman global bir site kurabilecek olmasi lazim. Facebook, Google ya da Youtube Turkiyeden cikmis olsa fena mi olurdu. Bunlarin 10 da biri kadar bir sirket ciksa o bile super otesi bir baslangic olurdu. Ya da bir Cisco, Oracle, HP vs, gibi bir Turk sirketi olsa bence en az 3-5 yerli araba firmasindan daha iyi olurdu.

kesinlikle..
  • İnanamıyorum ya Hala ''Jet Fadıl'a '' inananlar var.

Sorunun cevabına gelirsek artık geçti bizden derler ya işte otomobil üretmekte Türkiye'den geçti.Üretmek değil ama batmış bir otomobil markası satın alınabilir belki.
  • %100 yerli değil ama yine de Türk yapımı.

Turkar.biz adresinden Eskişehir'de üretilecek olan 4x4leri görebilirsiniz.Forumda yerli üretim konusu fazlaca geçiyor ama,daha önce açtığım Turkar konusu pek önemsenmemişti.%100 yerli değil diye mi acaba?
  • Yerli araba üretsek bırakın ihracatını bizim kendi milletimiz bile binmezki... Türk malı diyince akla kalitesiz,kötü mal geliyor.... kısacası millet önyargılarından dolayı direk vazgeçer bu fikirden.. üretilse anca polis,ambulans gibi ihtiyaçlar için devlet alabilir
  • türk otomobili çıksın isterse fiyatı da kazık olsun yok satacaktır. "Türk otomobili" milletimizin içine işlemiş komplekslerden biridir.hatırlayın bir zamanlar milli takımımız paso yenilirdi..ne zamanki galibiyetler alınmaya başlandı "avrupa avrupa duy sesimizi..." sloganı yayılmaya başladı.çünkü futboldaki bu yenilgiler içimize işlemişti..işte %100 Türk
    otomobili de içimize işlemiş durumda.
    ben Türk halkına güveniyorum %100 yerli bir araç üretilse yok satacaktır.ilk alanlardan biride ben olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smbdy

türk otomobili çıksın isterse fiyatı da kazık olsun yok satacaktır. "Türk otomobili" milletimizin içine işlemiş komplekslerden biridir.hatırlayın bir zamanlar milli takımımız paso yenilirdi..ne zamanki galibiyetler alınmaya başlandı "avrupa avrupa duy sesimizi..." sloganı yayılmaya başladı.çünkü futboldaki bu yenilgiler içimize işlemişti..işte %100 Türk
    otomobili de içimize işlemiş durumda.
    ben Türk halkına güveniyorum %100 yerli bir araç üretilse yok satacaktır.ilk alanlardan biride ben olurum.

Katılıyorum
  • bilmeyenler için ek bilgi olsun motoru (nissan 3.5 lt v6 485 bg twin turbolu motor) hariç tamamen türk tasarım ve işçiliği ile yapılan spor arabası var yılda 3 5 tane üretilecek ismi SAZAN fiyatı 200.000 euro olcak diye biliyorum bilim teknik dergisinde rastlamıştım bunlarda fotoğrafları

Türk arabasi
  • Bunlarda başka fotoları

Türk arabasi

Türk arabasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamsuq -- 16 Ağustos 2010; 19:17:03 >
  • SAZAN paylaşımı için teşekkürler.İlk defa duyuyorum sayenizde..
  • Eminim insanlar Türk bir otomobil olduğu için SAZAN'a 200.000 euro verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamsuq

bilmeyenler için ek bilgi olsun motoru (nissan 3.5 lt v6 485 bg twin turbolu motor) hariç tamamen türk tasarım ve işçiliği ile yapılan spor arabası var yılda 3 5 tane üretilecek ismi SAZAN fiyatı 200.000 euro olcak diye biliyorum bilim teknik dergisinde rastlamıştım bunlarda fotoğrafları

Türk arabasi

inşallah çıkar bunu yapan firma yonca-onuk tersanesi adamların savunma sanayisinde yaptıkları ortada 2010'de testlere başlayacaklardı ama şuan bir haber yok beklediğim projelerden biri bu arada alphan manas türkiyede üretilecek yerli otomobilin pillerini üretmek için manisada yer almış ama adamın üstüne cam düşmüş şansızlık işte burdanda alphan manasa geçmiş olsu diyelimhttp://otolist.blogspot.com/

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.