Şimdi Ara

== TURK BATTLEFIELD FANS | FAST VEHICLE | GGC-BF4DB-PBBANS ==

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
2
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sunucumuz yenilenmiş olarak karşınızda Türkiye lokasyonlu == TURK BATTLEFIELD FANS | FAST VEHICLE | GGC-BF4DB-PBBANS == hepinizi bekleriz.
    LİNK:http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/e5e52f8c-c83b-48e8-9be1-d9d7236ceca1/TURK-BATTLEFIELD-FANS-FAST-VEHICLE-GGC-BF4DB-PBBANS/
    Sunucumuz hakkında şikayet ve önerileriniz varsa bu konu altında bizimle paylaşırsanız size elimizden geldiği kadar yardım ederiz.

========SERVER ÖZELLİKLERİ VE KURALLARI========
    1-Türkiye'de yaşayan arkadaşların ping ortalaması 2-50 ms arasıdır.

2- Sunucumuzda küfür ve hakaret yasaktır. (birincide Uyarılırsınız ,ikincide kill yersiniz, üçüncüde kick yersiniz, dördüncüde ban yersiniz)

3- Araçlar normalden daha hızlı çıkar.( %70 )

4- Sunucuda 2 Commander , 4 Spectator vardır.

5- Anti hile programları sürekli çalışır vaziyettedir. Hile kullandığınız fark edilirse sunucuya asla giremezsiniz.

6- Votekick vardır.Admin yokken 2 kişinin !votekick playername yazması oylamayı başlatır. (Oyunda en az 15 kişi varsa oylama başlar)

7- Auto admin sürekli vardır. (Genelde adminler online vaziyettedir)

8- Votemap ile istediğiniz haritayı oynayabilirsiniz.

9- Serverda silah yasağı yoktur.

10- Sunucuda siyasi propaganda ve reklam yapmak yasaktır.

11- Auto balance sürekli yapılır ve gerektiğinde admin müdahalesi ile dengeleme yapabilir.

12- Auto balance sizi aynı tag kullanan arkadaşlarınızın yanına atar eğer takım değiştiremiyorsanız admine söyleyerek yardım isteyebilirsiniz.(Ticket azaldı ise admin sizi karşı takıma atmaz)

HER OYUN ÇEKİŞMELİ VE HİLESİZ OYNANDIĞINDA ZEVKLİDİR!!!

== TURK BATTLEFIELD FANS | FAST VEHICLE | GGC-BF4DB-PBBANS ==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunathebarbarian -- 10 Eylül 2015; 23:03:47 >

• Güzel olmuş oynarız
  • düşük pingle oynamak cidden cok farkediyor hileci felan da yok baya iyi korunuyor heralde herkesi bekleriz
  • Sunucunuzda 35 adam vurdum diye Hack iftirasiyla banlandim
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

Sunucunuzda 35 adam vurdum diye Hack iftirasiyla banlandim

Silah accuracy'lerin %20 üzerinde özellikle famas gibi bir silahta bile %23 . Macro kullandını düşünerek arkadaşlarımız seni banlamış. http://bf4db.com/players/884360
  • tunathebarbarian kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunathebarbarian

quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

Sunucunuzda 35 adam vurdum diye Hack iftirasiyla banlandim

Silah accuracy'lerin %20 üzerinde özellikle famas gibi bir silahta bile %23 . Macro kullandını düşünerek arkadaşlarımız seni banlamış. http://bf4db.com/players/884360

Önyargıyla hareket ediceklerine önce beni bi araştırsınlar

https://www.youtube.com/watch?v=Iq9PylXCqfI

• güzel sayfa olmuş eline sağlık tuna
  • Burdada bizim sayfamızın olması güzel olmuş abi.
  • Server'da pingin 9 olunca insanın çıkası gelmediği bi server. Uzun süredir takıldığım ve muhabbetlerin gittikçe arttığı, karşılıklı diyalogların seviyeli olduğu nadir serverlardan birtanesi. Başta oto adminler olmak üzere serverin kendi adminlerinin de katkısıyla temiz oyun oynamanın keyfini çıkarıyoruz. Sağolsunlar bizi elin ecnebilerine laf anlatma çabasından kurtardılar :)

Gelin ama çokta gelmeyin sonra slotun boşalmasını bekliyoz. Girende çıkmayınca sıkıntı oluyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: S3RKo

Server'da pingin 9 olunca insanın çıkası gelmediği bi server. Uzun süredir takıldığım ve muhabbetlerin gittikçe arttığı, karşılıklı diyalogların seviyeli olduğu nadir serverlardan birtanesi. Başta oto adminler olmak üzere serverin kendi adminlerinin de katkısıyla temiz oyun oynamanın keyfini çıkarıyoruz. Sağolsunlar bizi elin ecnebilerine laf anlatma çabasından kurtardılar :)

Gelin ama çokta gelmeyin sonra slotun boşalmasını bekliyoz. Girende çıkmayınca sıkıntı oluyo :)

tamam reklam yapıyorsun ama bu kadarda sıvama ciger serveri bilmesek yönetenlerini görmesek masalına inanırızda
  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    ne gibi bir yalan gördün bu yazanlarda söler misin bana
  • Öncelikle selamlar,
    BF4'de CachaDiablo nickle oynayan arkadaş benim..
    Demin öğrendiğim üzere server'ınızdan banlanmış gözüküyorum üstelik nedeni konusunda da bir bilgim yok,

1-) Server'ınızda hiçbir şekilde küfür, argo ya da kaba bir dil kullanmadım, kullanmam da, kimseyle şu ana kadar laf dalaşına da girmedim
    2-) Yukarıdaki arkadaş gibi accuracy yüksek diyorsanız bilin ki tank kullanıyorum, iyi canister kullananlar da accuracy %200 bile olabiliyor,
    3-) Macro diyorsanız dikkatinizi çekerim sadece tank kullanıyorum
    4-) Eminim ki oynarken spec'ten kaç kez izlemişinizdir, çoğu zamandır sizin serverınızda oynuyorum

Kısaca oyunu kendi halinde kimseye bulaşmadan zevk için oynayan biriyim, şimdi soruyorum neden banlandığımı açıklayabilir misiniz?
    Eğer bir neden yoksa sadece tatmin için banlanmışsam serverınızın reklamını neden burada yapıyorsunuz? anlıyorum ki serverınız public için değil sadece kişisel tatmin için !!

• respawn13 R kullanıcısına yanıt
    Sürekli 90-5 gibi k/d oranları ile oynadığından ve her attığında ıskalamadan vurduğun için oyuncular hile olduğunu düşünüp voteban yapmış 5 oydan fazla almışsın ama çalışmadığı için admin müdahale etmiş. Bildiğim kadarı ile bizim server hariç 2 server daha hile şüphesi yüzünden ban atmış sana.
    Bu konu reklam için açılmamıştır insanlar bize şikayetlerini ve önerilerini ulaştırabilecekleri en iyi yerin burası olduğunu düşündüğümüz için açılmıştır. (konunun başında bu yazıyor)
  • tunathebarbarian kullanıcısına yanıt
    aynı haltı kardeşin Georgearkin de yapıyor araç hilesi var respawn13 çakalından daha uyanık oldugu için herzaman açmıyor sonuc olarak yok birbirinizden farkınız
  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    Bana 1 tane 90-5 k/d göster Georgearkin'nın yada buna benzer orantısız bir k/d bunuda geçtim şüpheli en ufak bir durumunu göster bana. Ondan sonra araç hilesi kullanıyor dersin. 1 ay içinde hile olduğunu idda ettiğin adamın yaptığı en yüksek k/d: 74/37 komik olma lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunathebarbarian -- 30 Mayıs 2015; 3:46:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunathebarbarian

Bana 1 tane 90-5 k/d göster Georgearkin'nın yada buna benzer orantısız bir k/d bunuda geçtim şüpheli en ufak bir durumunu göster bana. Ondan sonra araç hilesi kullanıyor dersin. 1 ay içinde hile olduğunu idda ettiğin adamın yaptığı en yüksek k/d: 74/37 komik olma lütfen

k/d önemli deil Georgearkin beceriksiz ama uyanık araca geçince hileyi açıyor oyun oynamayı bilen herkes anlar çok net.. türkserverlerdinde her daim hileci bulursun çoluk çocuk doluşuyor amam yapacak bişey yok türkiyede oyunculuk diye bişey yok
  • Araç hilesi kulandığımı nereden çıkardın?Neye dayanarak söylüyorsun?
    İşkembeden sallamakla olmuyor parola_18.

Biz servere huzur bozan,millete küfür eden,ezik gibi hile kullananları da sevmiyoruz,istemiyoruz.
  • İyi oynayan oyuncuların hile diye suçlanıp sunuculardan banlanması bence Türk sunuculardaki en büyük sıkıntı. CachaDiablo’nun profilinden de görüleceği gibi kendisi sadece tank oynayan bir oyuncu, kullandığı HE Shell ve Canister Shell ile yakın alan oyunu oynamaya alışmış biri. HE Shell araçlara en fazla vuran tank mermisi, Canister Shell de infantry, jet, jetski ve quad bike’a tek vuran bir mermi yani karşıdaki rakip tek kişi ise kendisi yakın muharebede hertürlü üstünlüğe sahip oluyor. Turk Warfighters sunucusu hariç banlandığı diğer iki sunucu da Deliler Clan sunucusu ve BFTURK sunucusu ki her ikisinden de sebepsiz yere sadece sunucu sahiplerine oyun oynatmadığı için banlandı. Deliler Clan’ın ve BFTURK’ün kendi sunucusunda oyun oynayamadığı için banladığı ilk kişi de değil kendisi, aynı şekilde aynı yersiz, temelsiz suçlamaları bana ve birçok arkadaşıma daha yaptılar. Aynı yersiz suçlamaların bu sunucu da da yapılması ne yazık ki Türk sunucularda oynayan oyuncuların kendilerini geliştirmek yerine kolay yola kaçıp karşıdaki daha iyi oynayan oyuncuya hakaret etmesinden, temelsiz bir biçimde hile ile suçlamasından kaynaklanıyor. Avrupadaki sunucularda araçlarla 50 – 0 ya da 100 – 0 oynayan oyuncular varken bizim sunucularımızda böyle oyun oynayabilen oyunculara hakaret ve iftiradan oyun oynanmıyor, sonra niye profosyonel oyuncular Türkiye’de gelişmiyor. En azından adı geçen 3 sunucu da adına bir NOOB Sunucu yazısı eklesin ki bu sunuculardan beklenebilecekler belli olsun!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Funkinetics F kullanıcısına yanıt
    cigerim 50-0 100-0 oynuyorsan hile kullanıyorsundur yetenekle alakası yok bahsettigin klanlardada hileciler var onlar biraz daha uyanık ne zaman türk serverlerine girsem en az 2-3 hileci ile karşılaşıyorum tank da olsa uçakta olsa über de oynasan oyunun sınırları var kimse kimseye ayak bacak yapmasın kıçıkırık punkbuster bile kaç türk yakaladı bide yakalanmayanları düşün nerede oynuyor bunlar ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.