Şimdi Ara

== TURK BATTLEFIELD FANS | FAST VEHICLE | GGC-BF4DB-PBBANS == (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Parola_18

quote:

Orijinalden alıntı: S3RKo

Server'da pingin 9 olunca insanın çıkası gelmediği bi server. Uzun süredir takıldığım ve muhabbetlerin gittikçe arttığı, karşılıklı diyalogların seviyeli olduğu nadir serverlardan birtanesi. Başta oto adminler olmak üzere serverin kendi adminlerinin de katkısıyla temiz oyun oynamanın keyfini çıkarıyoruz. Sağolsunlar bizi elin ecnebilerine laf anlatma çabasından kurtardılar :)

Gelin ama çokta gelmeyin sonra slotun boşalmasını bekliyoz. Girende çıkmayınca sıkıntı oluyo :)

tamam reklam yapıyorsun ama bu kadarda sıvama ciger serveri bilmesek yönetenlerini görmesek masalına inanırızda

Paşam burada anlattığım konu tamamen benim yaşamış olduğum bir durumdur. Bunun doğruluğunu, yanlışını yada reklam yapıp yapmadığımı nerden biliyorsun da bana sıvadığımı söylüyorsun?
    Söylediğim herşeyin arkasındayım. Pingim 10, uzun süredir takılılyorum ve muhabbeyim gittikçe artıyor. Bunun aksini nasıl söyleyebilirsin. Benim için nadir bir server demişim? burada farkındaysan kendi adıma konuşuyorum. Yoksa bilmediğim bir server'a takıldığım falan mı var? Evet temiz oynuyoruz ve ecnebilerle diyalog kurma gibi bir çabamız olmuyor.
    Şimdi söyle canım kardeşim sırf birilerini karalama uğruna kim sıvama yapıyor? Burda kendi fikirlerimi beyan ederken mızmız yapan sen mi? yoksa ben mi sıvamacı?

• Sunucunun TURK WARFİGHTERS ismini == TURK BATTLEFIELD FANS | FAST VEHICLE | GGC-BF4DB-PBBANS == olarak değiştirdik ve 1 tanede obliteration locker ekledik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunathebarbarian -- 10 Eylül 2015; 22:57:45 >
  • Server ne zaman baksam boş o yüzden girmiyorum önceden doluyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz bütün hack korumalarını ekledik admin olmadan bile oyuncuların yönetebileceği bir server girmiyorlarsa da yapacağımız bir şey yok artık.
  • Offical yapınca sunucu doluyor ama o zamanda biz giriyoruz işine gelmiyor.
  • Tüm Tr serverleri aynı mantıkda 64 kişilik bütün presiz olan haritalar ve oyun modu değişmeksizin conquest halbuki bazılarınız bu oyun modundan uzaklaşsa ne biliyim 32 veye 48 kişilik pre haritalarında içinde bulundugu,chain Link,Td,Sd,Rush gibi oyun modlarını içerseniz belki bütün Tr serverleri dolacak bakıyorum her tr serveri conquest ve 64 kişilik haritalar bu oyun modu sevmediğim için şahsen tr serverlerine sık girmiyorum ve bütün tr serverlerin modu aynı oldugundan en çok oyuncu hangi serverdeyse millet oraya kayıyor bu seferde diğerleri dolmuyor..

sizin servere koydugunuz kurallar kesinlikle doğru ama keşke oyun modunuz farklı olsa da arkadaşlara girip düşük pinglerle oynasak
  • Biz arada Obli ve Rush modları da açtık bazen çok keyifli oyunlar da oynadık ama genelde çoğunluk bu modları bilmiyor.
    Türkiye'de o kadar BF4 oyuncusu olmasına rağmen Premium oynanmıyor ...başlarda premium haritaları vardı sadece,arada yine açıyoruz fakat server dolmuyor malesef.
    Bu oyun kalabalık ve modun amacına uygun oynanırsa eğlenceli oluyor.Bir iki tane hileci küfürbaz çıktımı oyunun bütün keyfini kaçırıyorlar.
    Oyun modunu bilmeyen,amaçsızca K/D peşinde olanlar da çoğunlukta o yüzden CQ dışındaki modlar da pek keyifli değil malesef.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Senin BF4 nickin neydi?
    İşimize gelmeyen neydi merak ettmiğimden soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuriboyka

Offical yapınca sunucu doluyor ama o zamanda biz giriyoruz işine gelmiyor.

Evet hile kullanan adamların sunucuya girmesi hiç işimi gelmiyor açıkçası ayrıca istenmediğini bile bile o sunucu official olmuş diye girmekte farklı bir karakter gerektirir gerçekten.

• Sen serveri doldurmak için offical yaptığın sürece ben gelir düzeni bozarım sende bana inat ranked yaparsın sunucu dolmaz. Ben mutluyum bu durumdan. Böyle tutmaya devam et sunucuyu geç izleyici moduna aç kaydı bak keyfine.

• Yine ranked yaptırdım fenayım.

• Komiksin

• quote:

Orijinalden alıntı: nuriboyka

Sen serveri doldurmak için offical yaptığın sürece ben gelir düzeni bozarım sende bana inat ranked yaparsın sunucu dolmaz. Ben mutluyum bu durumdan. Böyle tutmaya devam et sunucuyu geç izleyici moduna aç kaydı bak keyfine.

Sen ne karaktersiz adamsın yahu resmen kendi azınla düzeni bozarım diyorsun ve dolaylı yoldan hileci olduğunu kabul ediyorsun. Biz ranked yapsakta sunucu doluyor yapmasakta doluyor. Biz official yaptığımızda ban attığımız insanlara 2. bir şans veriyoruz eğer normal oynuyorlarsa banlarını açıyoruz. Server dolsada dolmasada farketmez bizim için.
    Serveri kendi zevkimiz için açtık zaten,bu işlerden herhangibir kazancımız veya beklentimiz yok derdimiz daha seviyeli oyun oynayıp eğlenebilmek
    Siz Türk serverlarının hiç birinde oynayamıyorsunuz diye kuduruyorsunuz asılında acınız var...

• Servera bi kaç kişi başladık hemen doldu ranked olsa sürekli daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: lslaughter

Tüm Tr serverleri aynı mantıkda 64 kişilik bütün presiz olan haritalar ve oyun modu değişmeksizin conquest halbuki bazılarınız bu oyun modundan uzaklaşsa ne biliyim 32 veye 48 kişilik pre haritalarında içinde bulundugu,chain Link,Td,Sd,Rush gibi oyun modlarını içerseniz belki bütün Tr serverleri dolacak bakıyorum her tr serveri conquest ve 64 kişilik haritalar bu oyun modu sevmediğim için şahsen tr serverlerine sık girmiyorum ve bütün tr serverlerin modu aynı oldugundan en çok oyuncu hangi serverdeyse millet oraya kayıyor bu seferde diğerleri dolmuyor..

sizin servere koydugunuz kurallar kesinlikle doğru ama keşke oyun modunuz farklı olsa da arkadaşlara girip düşük pinglerle oynasak

Bende senin istediğin gibi bir server olsun isterim. Zamanında premium haritaların olduğu bir CQ server kurduk (AMD sponsorluğunda AMD ATACLAN SERVER İSMİNDE) malesef Türk oyuncularda premium yok bu yüzden server boş kalıyor. Daha sonra başka bir clanda bunu denedi ve aynı şekilde server tutulmadı farklı modlarda sunucular kuruldu ve yine sonu aynı oldu. Official yapınca işi bilen bir admin premium serverı doldurabiliyor bu seferde senin bir üstündeki yorumu yapan (nuriboyka = IceFlex-TR) adam gibi hileciler servera üşüşüp oyunu sabote ediyorlar. Anlayacağın Türkiye de premium server malesef çok zor.
    Şuanda Türkiye'deki anti-hile korumaları en fazla olan server bizimkisi ve oyuncuların yönettiği tek server ama son 1 haftadır insanlar girmiyor durum böyle giderse zaten serverı kapatacağız.

• nuriboyka N kullanıcısına yanıt
    Hile kullanan eziklerin servera girmesini geçtim Battlefield oynaması bile bizim işimize gelmiyor!!!
  • tunathebarbarian kullanıcısına yanıt
    Melesefki haklısınız.Türkiyede doğru giden ne varsa kısa ömürlü oluyor.Hilecilerede gelince onlara Ea müsade ettikce bizlerin yapabileceği pekbirşey yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.