Şimdi Ara

== TURK BATTLEFIELD FANS | FAST VEHICLE | GGC-BF4DB-PBBANS == (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gir YouTuba'a bak bi, tankta nasıl gunner ve tankı kullanan oyuncu birbirini kollayıp güzel bir takım oyunu ile iyi sonuç elde ediyor. Ama tabiki hile, kimse de yetenek olamaz çünkü kendisi o kadar iyi değil. Çamur atmak varken neden çaba göstersin ki ! Benim dediklerime Parola_18 gayet güzel bir şekilde örnek olabilir. Kendi oyun bilgisini, becerisini geliştirmek yerine yersiz, temelsiz şekilde karşısındaki daha iyi oyuncuya suç atıyor, sonra niye ülkede e-spor'lar gelişmiyor !
  • Funkinetics F kullanıcısına yanıt
    Bizim sunucumuza 3 günde 779 tane farklı oyuncu girmiş 2 ayda hile şüpesi ile banladığımız kişi sayısı en fazla 5 kişidir. Birisini kanıt olmadan atmak için saatlerce inceleriz şüpheli bir durumu varsa ve sunucudaki insanlarda rahatsız oluyorsa durumdan adamı atarız ve kesinlikle kimseye hakaret etmeyiz geri kalanlar ya küfür yüzünden atılmıştır yada sunucudaki hile korumaları otomatik olarak sunucudan atar. Senin sunucudan ban yeme sebebin Stat padding BF4DB hile koruması senin sunucuya girmene izin vermiyor. Stat padding dışında alttaki resimde 202 kişiyi öldürmüşsün bunun 96 tanesi headshot nerden baksan yarısı bunu tank ile yapmışsın hemde! Sence şüpheli bir durum değilmi bu yoksa tesadüfmü ? resimler atta.

== TURK BATTLEFIELD FANS | FAST VEHICLE | GGC-BF4DB-PBBANS == == TURK BATTLEFIELD FANS | FAST VEHICLE | GGC-BF4DB-PBBANS ==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunathebarbarian -- 30 Mayıs 2015; 17:25:12 >

• tunathebarbarian kullanıcısına yanıt
    Bu konuda sana söylediğim gibi bu benim suçum ama bu hile değil, Stats Padding zaten yani daha önceden anlaşılarak, bilerek yapılmış birşey. Stats Padding bilerek birbirini öldürme, öldürmeme, flag run serverlarda puan edinme işleminde istatistikleri bozanlara verilen bir damga, hiçbir şekilde hile ile yapılan birşey değil. Kesinlikle doğru olduğunu savunmamakla birlikte oyuncuların yarısından fazlası bilmeyerek air peace yaparak ya da flag run serverlarda oynayarak bunu yapıyor. Sadece benim durumumda ben böyle birşey yapınca istatistiklere gireceğini, dolayısıyla stats padding yapacağımı bilmiyordum, tüm suç bana ait. Ayrıca bariz belli olan birşeyi ortaya atarak asıl konudan uzaklaştırmaya çalışman ne yazık Tuna. Battlelog'dan 1 haftadır yazmama rağmen cevap vermeyip, burda benim sana söylediğim şeyi bana karşı kullanman da diğer yazık olan şey. Benim sizin serverdan banlanma sebebim de diğer oyuncularda olan gibi hile ile suçlanmam, stats padding benim için kullandığınız bir bahane. Peki CachaDiablo ne yapmış ? Onda da mı stats padding var? Onu banlıyorsanız, Leaderboards'a girip tüm araçlarda Türkiyenin ilk 10'unu banlamanız lazım, hepsi hile sonuçta. Yazık yani, oyuna zevk için giriyor insanlar, bazıları iyi de oynuyor sonra neymiş efendim hile kullanıyormuş. Bu şekilde yaparak siz de diğer 2 clandan farkınız kalmıyor, tabi siz bunun farkındasınız o da ayrı birşey !

• quote:

Orijinalden alıntı: Funkinetics

Gir YouTuba'a bak bi, tankta nasıl gunner ve tankı kullanan oyuncu birbirini kollayıp güzel bir takım oyunu ile iyi sonuç elde ediyor. Ama tabiki hile, kimse de yetenek olamaz çünkü kendisi o kadar iyi değil. Çamur atmak varken neden çaba göstersin ki ! Benim dediklerime Parola_18 gayet güzel bir şekilde örnek olabilir. Kendi oyun bilgisini, becerisini geliştirmek yerine yersiz, temelsiz şekilde karşısındaki daha iyi oyuncuya suç atıyor, sonra niye ülkede e-spor'lar gelişmiyor !

cigerim biz kendimizi fazlaca geliştirdik bak ben sana videomu atim sen masallarını kendin gibi oyuna yeni başlamış bebelere anlat

• Dün bu server miydi (ismine eve gidince bakicam) yeni silah deniyorum pp 2000 ve ump 45 . Adamları vuruyoruz diye kendi aralarında bir konuşma yapıyorlar biri diyorki bana pompalı ile vuruyorum ama volkan olmuyor.otekinde hile gibi birşeyler yazdı. Dedim bana mi bilecik diyorsunuz..bunlar kendi arasında sovup duruyor.tekrar yazdım benim için mi hileci diyorsunuz (arada küfür var çünkü) nu sahte delikanlılar sana söyledik veya sana soylemedik diye dahil yazamiyorlar...bana dediğini yazsa küfür etmek basılmış göstereceğim...ama tık yok...ulan ben yeni silah deniyorum birçok defa sen ve diğer arkadaşlar tarafından vuruldum...sen beni vuramiyorsan veya nisan alamiyorsan suç kimin...alışık olduğum silahla lockerda sen karşımda barinamazsin... Sonra türk serverleri boş diyoruz...favorilerimdeydi ordqndq çıkartacağım gidince eve...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 30 Mayıs 2015; 18:19:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    BF BC2'den beri oynuyorsun ama basit bir takım oyunu ile neler başarılabileceğinin farkında değilsin! Ayrıca 8 yıldan beri bu oyunu oynuyor olup, BF2(birkan_9999) - BF Play4Free(tiko ve tiko_s) - BF3(Funkinetics) - BF4(Funkinetics) serilerini multiplayer olarak oynadım. Ayrıca bana hakaret ederek dediklerimi doğrulamaya devam ettiğin için de teşekkürler!
  • quote:

BF BC2'den beri oynuyorsun ama basit bir takım oyunu ile neler başarılabileceğinin farkında değilsin! Ayrıca 8 yıldan beri bu oyunu oynuyor olup, BF2(birkan_9999) - BF Play4Free(tiko ve tiko_s) - BF3(Funkinetics) - BF4(Funkinetics) serilerini multiplayer olarak oynadım. Ayrıca bana hakaret ederek dediklerimi doğrulamaya devam ettiğin için de teşekkürler!

bc2 den deil 2142 den beri oynuyorum hakaret niye olsun masal anlatıyorsun demek ne zamandan beri hakaret ?
    Takım oyunu mantığı eksik olduğu gibi kendi yazdığını (kendin gibi oyuna yeni başlamış bebelere anlat) algılamakta da sorun var galiba!
  • quote:

Takım oyunu mantığı eksik olduğu gibi kendi yazdığını (kendin gibi oyuna yeni başlamış bebelere anlat) algılamakta da sorun var galiba!

bu hakaret deil teşhis... takım oyunu puanlarıma bakarsan söylediklerin anlamsızlaşır
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım senin nick ne oyundaki ? Küfür yasaktır kimse edemez ederse gereken ne ise admin yapar. Hangi server olduğuna emin olmadan lütfen iftira atma! chat panaldeki konuşmalar duruyor hepsini çıkartabilirim karşına print screen alarak yeter ki sen oyun içi nick ve oynadığın zamanı yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunathebarbarian -- 30 Mayıs 2015; 19:09:39 >
    Hakaret ve takım oyununun neler yapabileceği konusunda aynı düşünceleri paylaşmadığımıza göre konuyu uzatmanın mantığı yok. Ayrıca Turk Warfighters sunucusu adminleri de hileden uzak durma amacıyla çıktıkları yolda umarım daha fazla oyunu temiz birşekilde, hilesiz oynayan oyuncuların ahını almaz, stats padding'li oyuncuların da girebilmesi için stats padding korumasını kaldırıp 1 hafta sonra oyunu oynamayı bilmeyen bir kitlenin baskısı altında kaldıktan sonra arkadaşım yok sende stats padding var ondan giremiyorsun demez, yanlışlara karşı tavrını koyar. Belki o zaman bu sunucuya tekrar girmek düşünülebilir, o zamana kadar Yersiz ve Temelsiz suçlamaların olmadığı, Adaletli ve Tarafsız oyunlar dilerim !
  • Bizim Türk serverlarında yabancı serverlar ile karşılaştırıldığında çok ciddi anlayış farkları var. Yukarıda da bahsedilmiş 5 kişi oylama yapıp voteban ile adamı oyundan atmaya çalışmışlar. Halbuki 3 kişi o adamın tankına ucav atsa adam zaten o skorlara erişemeyecek. Adam neden çaba sarfetsin veya kendini riske atsın ki ? Gider mis gibi voteban yapar olmadı mı ? Admine şikayet eder oyuncuyu banlatır.
    Bu oyunun takım oyunu olmadığını bilmeyenler karşılarında birbirini kollayan teamspeak'de iletişim halinde olan birkaç oyuncuya karşı zorlanacak ve elbette ban isteyecek veya oyunu sabote edeceklerdir. Maalesef ki bazı adminler de serverları boş kalmasın diye bu gibi durumlarda iyi oyuncuyu cezalandırıp sayıca fazla olan karşı tarafı destekliyorlar. Aslında bunun çözümü de çok basit kendisine ban isteğiyle gelen oyuncuyu ya takım oyunu oynaması için teşvik edeceksin ya da yabancı serverlarda örneklerini gördüğümüz belirli bir K/D oranının üstünde olan oyuncuları servera almayacaksın (noob friendly).
    Ne demek istediğimi anlamayan varsa yukarda iyi oyuncu olduğunu iddia eden arkadaşın paylaştığı video'ya baksın ben kendisinin notunu 15. saniyede helikoptere taksi muamelesi yaptığında verdim. Karşısında birbirinden kopuk bir takım bulduğunda bulunduğu yerden kıpırdamadan yaptıkları ortada ama birbiriyle iletişim halinde olan oyunculara karşı aynı başarıyı elde etmesi bana göre şüpheli.

• walrus26 W kullanıcısına yanıt
    "birbiriyle iletişim halinde olan oyunculara karşı aynı başarıyı elde etme" tabiki zor ama imkansız deil bende birkaç yalaka bulup iletişim halinde olsam öldügümde sürekli birileri beni kaldırsa veya 100-200 dolar verip hile satın alsam viyanayı feth ederim
    Yalaka diye gördüğün adamlar oyun arkadaşların senin. Battlefield takım oyunudur bir araştır istersen. Ayrıca yalakanın nasıl olduğunu avatarındaki adamın çevresine bakarak görebilirsin
    Burada her yazı yazan bizim clan üyemiz değildir lütfen çoğul konuşmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunathebarbarian -- 30 Mayıs 2015; 19:53:14 >
  • Doğrudur öldüğümüzde bir diğer arkadaşımız gelip revive eder veya mermisiz kaldığımızda bir diğeri ammo atar. Biz kendi aramızda buna "yardımlaşmak" diyoruz. Neticesinde "tek kişilik bir ordu" değiliz ve battlefield serisi çıktığı günden itibaren oyuncuların birbiriyle yardımlaşarak başarılı olabildiği bir oyun. Daha az "yalakalık" yapmak isteyen arkadaşlar için ise Cod gibi ciddi daha bireysel temeller üzerinde olan alternatifler mevcut. Ancak başarısızlığı kendiniz dışındaki her yerde arayan bir bünyeye sahipseniz o halde sizin için Minecraft türü oyunlar daha uygun olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunathebarbarian

Yalaka diye gördüğün adamlar oyun arkadaşların senin. Battlefield takım oyunudur bir araştır istersen. Ayrıca yalakanın nasıl olduğunu avatarındaki adamın çevresine bakarak görebilirsin

konuyu siyaseter çekme agır konuşurum terbiyesizlik yapma sen bf nedir bilmez iken ben bf oynuyordum takım oyununu en iyi oynayan adamalardanım 760 saate 2 milyon Squad score var 1200 saate 3m yapmısın artis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola_18 -- 30 Mayıs 2015; 20:00:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: walrus26

Doğrudur öldüğümüzde bir diğer arkadaşımız gelip revive eder veya mermisiz kaldığımızda bir diğeri ammo atar. Biz kendi aramızda buna "yardımlaşmak" diyoruz. Neticesinde "tek kişilik bir ordu" değiliz ve battlefield serisi çıktığı günden itibaren oyuncuların birbiriyle yardımlaşarak başarılı olabildiği bir oyun. Daha az "yalakalık" yapmak isteyen arkadaşlar için ise Cod gibi ciddi daha bireysel temeller üzerinde olan alternatifler mevcut. Ancak başarısızlığı kendiniz dışındaki her yerde arayan bir bünyeye sahipseniz o halde sizin için Minecraft türü oyunlar daha uygun olacaktır.

takım oyunu başka 2 -3 yalaka bulup ona takım oyun demek başka şeyler aklınca ince ince laf sokma bf serisini 10 senedir oynuyorum o zaman sen kaç yaşındayıdın ?

Arkadaşım sen bana yalaka derken terbiyesizlik olmuyorda ben aynı şeyi söylediğimde terbiyesizlik mi oluyor ? Sana çok bile cevap yazdım ben.
  • Emekliliğiniz baya yaklaşmış hizmetiniz için DICE size minnettardır eminim. Bir de Sosyal Güvenlik Kurumu'na bir sorun bahsettiğiniz 10 senelik hizmet süresince sigortanız eksiksiz yatırılmış mı ? Adam sanki TSK'ya hizmet etmiş bunca süre Senin kadar çalışıp yıpranma payından emekli olan Uzman Çavuşlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunathebarbarian

Arkadaşım sen bana yalaka derken terbiyesizlik olmuyorda ben aynı şeyi söylediğimde terbiyesizlik mi oluyor ? Sana çok bile cevap yazdım ben.

sana yalaka diyen kim ne alaka okuman yazman idrak etme sorunun var sanırım ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.