Şimdi Ara

turk birliği tehditle sağlanırmı ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Scripts size vp vermek istemedim ama uyuz falan yazarak saten seviyenizi belli ediyorsunuz sizinle uğraşacak değilim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

archer senn yaptığın hareket mantıklı mı da düzgün cvp veriyim guilde girmeyeni adamdan saymayız diyosun sen ne sanıyon kendini o kdar lvl kasmışsın adam diğilsin!
    Millete küfrederek tehdit ederk guild kurulmuyo haberin yok galiba! sen şimdi başlıcn çevrem bol yok tg kestim yok ısyu kestim ii yaptın ama adam olamamışsın olum senin o yazılarını okurken gülmekten yerlere yatıyodum bizim bütün union senle t...k geçti lan adam tehdit ederek guild kuruyo diyo millet bide türk birliği sağlıcan 5k pls cileri bi araya mı toplucan böle!!!! ha yok guildin ismi yabancı dilenciler gelmesin die salak! guildin içinde insan yok! ama ben sizin guilde laf etmiyorum çokda ii insanlar olabilir ki vardırda ama sırf senin gibi adamlar yüzünden her serverda ilk işim kendi guildimi union haline getirmek oluyo amaçsa senin gibileri sindirmek! HERKEZDEN ÖZÜR DİLERİM BU HERİFİN SEVİYESİNE DÜŞMEK AYRI SUÇ ZTN AMACIMDA TARTIŞMA YARATMAK DİĞİL BUNDAN SONRADA KENDİNİ YIRTSAN CVP BEKLEME İLGİ ÇEKMEYE ÇALIŞMA!

Benim seviyememi indin?ben bu seviyede hayatımda konuştugmu hatırlamıyorum.Kişiğini yansıtmışsın.Gerçi 14 yaşında çocuksun senden akıllı ve mantıklı bir cevap beklemk yanlış olur janissary guildine selamlarımı gonderiyorum

• thiefmiisn nesin sen bizi nerden tanıosunda böle saçma sapan şeyler yazıosun servera girip herkeze sorabilirsin başkalarına yardım etmekten lvl kasamıorum .. tehdit falan yok bu ss yi koyan özelden konusulanları bilmior evt belki tehdit gibi olmus olabilir ama o global msjların anlamı Bizim yanımızda olmayacak Türkler için .. bu kadarınıda anlamıorsunuz fazla söze gerek yok ..
  • AKIL YAŞTA DİĞİL BAŞTADIR! Çaktın işi kendi çapında eğleniyosun şu senle birlikte laf edenler olmasa 30 yaşında olsan fark etmez susup oturcaksın!

XaXaX sana bişi dedim mi ben sadece archera söledim ona özel ok? bu arada yaşımı sölemesem herkez 20 yaşlarındasındır diyo sen öle tehdit etmesen sırf sizin guilde yardım için oynarım bunu çoğu guild biliyo gidin sorun daha yeni kurulan Türkiye guildi için oynuyorum sırf onlara yardım olsun die bende lvl kasamıyorum kendi işlerimi bırakıyorum ama senin yaptığın normal bi davranış diğil en azından sorunun olan adamla konuşursun özel herkeze duyurmak tehdit etmek oluyo ve komik bulunuyo anladın!? senide tanımıyorum bile sen benide nerden tanıyosun bilmem ama düzgün istersen hakaret etmeden her türlü yardımı yaparız ama sadece istemesini bil güç gösterisi yapma!
  • hiç bir guilde girmeyin serverin babası olacam diyerek biyerlerinizi yırtmayın!!!

yırttığınız yerle başbaşa kalırsınız kimsenin umrunda olmaz. ki botlara yetişemezsiniz istediğiniz uğraşın

girin bi server'a iki üç ay oynayın karakterinizi kasın milleti gözlemleyin ondan sonra başlayın alışverişe

guild wars değil bu oyun illa bi guild'e gireceksiniz diye kural yok

Türkleri temsil ediyoruz Türklerin adını duyuruyoruz Atatürk'ün izinden gidiyoruz gibi komik cümlelerle milletin üstünden geçmeye kalkmayın altta kalırsınız

bu bi oyun ve genel oyuncu kitlesi 15 yaşın altında bu insanalara Türk'leri tanıtsanız ne olacak???

bu kadar da takılmaz bi oyun kafaya ciddi sorunlarınız var benden söylemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaXaX

evt belki tehdit gibi olmus olabilir ama o global msjların anlamı Bizim yanımızda olmayacak Türkler için .. bu kadarınıda anlamıorsunuz fazla söze gerek yok ..

belki mi ??? ne belkisi ii oku orayıı orada yalan yanlıs yok orada sizin yazdıklarınızın tamamı var sizin yanınızda olmayan turk olmuyo ole mi 1 tane guild kurmussun 15 kişilik peki ya diğer turkler ne yapacak ????? sozunu dusunmeden rastgele maksat reklam olsun die yazarsan lafı toplıyacam die cırpınırsın bole

• bu oyunda union die bişi var onuda sana ben öretecek değilim guıldı öğlen kurduk %90 şu anda 20 kişi olucak 2 hafta içindede 4 lvl olur sen herşeyi kafana takma ulaşamıcagın şeyler çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaXaX

bu oyunda union die bişi var onuda sana ben öretecek değilim guıldı öğlen kurduk %90 şu anda 20 kişi olucak 2 hafta içindede 4 lvl olur sen herşeyi kafana takma ulaşamıcagın şeyler çünkü.

eet union varda sizin guildde olmayanlar turk değil madem hangi guildle union olacaksınız gidip cavur guildiyle union olsanız turk birliği bole olmaz !!!!
    1 tane daha 2 tane daha hadi 5 tane daha guild actınız kendi aranızda union oldunuz nası birlik sağlıyacaksınız mümkün değilll

ole bi salakca laf ettinizki her solediğin lafta kendi kendini eziyosun farkında değilsin
  • sen harbiden safsın bundan sonra bişi yazsanda cvp vermıcem icraat göster .
  • sağlanmaz...
  • Bu konu kapanmıştır.14 yaşındaki çocuk kendini savuncağım diye terbiyesieşiyor diğeri bişeyler diyeceğim diye ne yaptığını bilmiyor.
    Evet tehdit ettim etmeye de devam ediyorum bizim guildden olmayan 42+ lara acınmayacaktır janissary guildi her goruldugu yerde kesilecektir,Kurunun yanında yaşda yanar

SAĞLANDI BİLE....
  • ulan ne sacmasınız bı oyun ıcın bırbırınızı yıyosunuz ustune türkiyeyi ve türklügü karıstırıosunuz bıde analarınıza kufur edıonuz olum adam gbı oynayın sevk ıcın baskalarına bısı kanıtlamanız gerekmez kı
  • eğer böyle yapacaksan heralde küfür yersin... Türk birligiymish pehhh gülerim senin guild dışındakiler Türk digilmi ... Atatürk ü örnek almıssın onun gibi liderler dünyaya 1000 yılda 1 gelir ... İlk önce insan ol bunun oyun oldugunu unutma ve açıkcası ben olsam senin gibi birisini guildinde 1 sanie bile durmazdım hadi eyw ....
  • Al bi mahalle karıları kavgası daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: uruk

eğer böyle yapacaksan heralde küfür yersin... Türk birligiymish pehhh gülerim senin guild dışındakiler Türk digilmi ... Atatürk ü örnek almıssın onun gibi liderler dünyaya 1000 yılda 1 gelir ... İlk önce insan ol bunun oyun oldugunu unutma ve açıkcası ben olsam senin gibi birisini guildinde 1 sanie bile durmazdım hadi eyw ....

Seni alan kim aslanım sağolsunlar 20 kişi full 30 kişi falan sırada,biz amacımıza ulaştık siz hala oldugunuz yerde sayın, 2 gun sonra isyuyu kestigmiz fotolarıda koyacağım buraya,hangi turk guildi bu kadar kısa surede gidip isyu'yu kesmiş bana soylesin merak ediyorum serer açılalı daha 1 ay bile olmadı neyse dedigim gibi siz yernizde saymaya devam edin umarım bir gun sizin oynadıgınız serverda da biri çıkar ve yapılması gerekeni yapar

• bana açıklarmısın atatürk ün yaptığı şeylere benzer işler yapıom diosun nedir bunlar???atatürk kimi nasıl tehdit etmiştir ...türk olmayanları yada onun fikirlerine katılmayanları öldürdüğünü nerde ne zaman duydun??

• Size Taaruz Etmeyi degıl ölmeyi emrediyorum
  • sesszilik sakin
  • quote:

Orjinalden alıntı: FjardeVarlden

Size Taaruz Etmeyi degıl ölmeyi emrediyorum

bu mu ATATÜRK ün yaptığı tehdit???yoksa öle bi örnek mi verdin atatürk ün sölediği sözlerden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FjardeVarlden

Size Taaruz Etmeyi degıl ölmeyi emrediyorum

bu bir tehdit değil böyle bir tehdit olamaz bu ancak durumun ehhemmiyetine bakılarak çıkış yolu olmadığı yapılacak son şeyin yapılması gerektiğinin en anlamlı yoldan söylenişidir tehdit olsaydı şöyle olması gerekirdi

size taaruz etmenizisi söylüyorum yoksa hepiniz öldürtürüm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.