Şimdi Ara

turk birliği tehditle sağlanırmı ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende öle düşünüyorum sadece tam benim sölediğim şeyin üstüne gelince anlayamadım ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fire-ox

quote:

Orjinalden alıntı: FjardeVarlden

Size Taaruz Etmeyi degıl ölmeyi emrediyorum

bu mu ATATÜRK ün yaptığı tehdit???yoksa öle bi örnek mi verdin atatürk ün sölediği sözlerden?

örnekkkk
  • Faşistmisin olm sen Atatürk değil o Adolf Hitler Bu yakında türkleri toplama kampınada atar sölüm
  • archerxx, sen kimsinde kendini Ataturkle kıyaslayıp kendini ona benzetiyosun! salak herif lafını bilde konuş. işte böle hayattan ezik tipler çocuk oyunlarında lvl atlayınca adam oldum sanırlar. adam gibi oyna oyununu sağa sola bok atma, sen mi karar vercen kimin türk olduğunu beyinsiz..
  • DELİNİN BİRİ KUYUYA BİR TAŞ ATMIŞ KIRK AKILLI ÇIKARAMAMIŞ!!!

SİZİN YAPTIĞINIZ HAVANDA SU DÖVMEK SÖLİM SİZE BASKA BİŞİ DEİL.
  • quote:

Orjinalden alıntı: badabli86

DELİNİN BİRİ KUYUYA BİR TAŞ ATMIŞ KIRK AKILLI ÇIKARAMAMIŞ!!!

SİZİN YAPTIĞINIZ HAVANDA SU DÖVMEK SÖLİM SİZE BASKA BİŞİ DEİL.

niçin böle bişi söledin???sesimizi çıkarmayalım mı??
  • helal olsun unforgiven royel legend ta botlar birliğini sağlayamadınız ama nightmare de trürk birliğini sağlıyacaksınız herhalde. ne türk birliği ama merak ettim sabrina ile thend i gurbetçi filan mı nerden oynuyolar almanya ingiltere???
    Bi daha Atatürk ün ismini ağzına alma sen o güzel insanın yaptıklarını örnek alıyormuş,pöh külahıma anlat tehditle iş yapan Atatürk değil diktatörlerdi musollini hitler filan sen onları örnek al.O Hacı hoca olaylarına hiç girme yanlış şeyler kastedersin,pöh adama bak sen öğrenmedin mi zorla güzellik olmaz.
    Ben de alps te oynuyom ELHAMDÜRİLLAH Türk üm beni gördüğün yerde kesmezsen sende şerefsizsin.
    şu an lwl im 51 yarın 52 belki kim olduğumu anlarsın

• Orjinalden alıntı: archerxx

Seni alan kim aslanım sağolsunlar 20 kişi full 30 kişi falan sırada,biz amacımıza ulaştık siz hala oldugunuz yerde sayın, 2 gun sonra isyuyu kestigmiz fotolarıda koyacağım buraya,hangi turk guildi bu kadar kısa surede gidip isyu'yu kesmiş bana soylesin merak ediyorum serer açılalı daha 1 ay bile olmadı neyse dedigim gibi siz yernizde saymaya devam edin umarım bir gun sizin oynadıgınız serverda da biri çıkar ve yapılması gerekeni yapar

işte en havacı akıl yaşı 14 ten aşağı olan bir player daha (gene türk)
    allahtan o serverı zaman geçmeden terk ettim yoksa böyle aptalca şeyler yapan adamlarlan yaşanmaz
    adam hem birlik sağlıcam hemde kimseyi yaşatmıcam diyor
    _GoCa_Herif e katılıyorum dakka başı batıyorsun kapa çeneni ve git lv70 ol Mr_CoWBoY yerine birgün sen hacklenirsen hiç üzülmem çünkü o zamana kadar bir çok türke yapacağın kötülüklerin intikamı olur

• of of of...anlıyamıyorum biyerleri tutuşan hemen Atatürk'ün adının arkasına sığınıyo yada hemen başlıyo oryantal falan...helal olsun thief e doğruyu söyleyen dokuz köyden kowulur ban ı yemiş ama olsun harbidende akıl yaşta değil başta dır ı kanıtlıyo işte..tabi gerçi bikaç ağır lafı wardı ama neyse..
    bikere arkadaşım şu gereksiz milliyetçilikleri bi kenara at yahu bi rahatla...neymiş Atatürk tehdit etmişmişmiş zamanında muhaha..o zamanlar bir 'dewlet' oluşturulma aşamasındaydı hemde tüm dünya yakasına yapışmışken we elinde neredeyse sıfır imkanla mücadele ederken..şeyhülislamın beynini yıkadığı insanların kurtuluş periyodunun ilerlemesine çok büyük engel teşkil edicek durumları doğurabilecek şeyler yapmasını engellemek için bunları yapan kişilerin watan haini sayılacağını söyledi..şimdi bi bak bakalım oynadığın serwerla o zaman ki durumu bağdaştırabiliosan hala helal...ha dicen ben örnek werdim nie böle bişi yazdın şimdi ? hee ii öyle olsun tamam derim...oryantal den kastımda 'biz tehdit etmedik ayol napalım tehdit gibi olmuş heralde ama..' diye kurulmuş olan cümleydi..haa ewet bizimde kafamıza beyin yok anlıyamıyoruz ordaki yazılardan :( ... ayrıca herkes senin guildinde olmak zorunda mı ? Türk birliği istiyodur adam ama çok ii anlaştığı insanlarla bi guilddedir union uda wardır eee napıcak sen onu yok sayıcaksın die bırakıp gelicek..yok bu sefer yeniçerileri tutuyorum..

not:bu arada daha yazıları okurken ahaha kurtlar wadisi esintisi dedim thief te yazmış hemen lol..guildine hemen 20-30 kişi gelir normal kaç milyon kişi izledi bu ülkede o diziyi sonrada uzun siyah paltolarla trip yapa yapa gezdiler ahoahoah...

(herkesten özür diliyorum çok gıcık oluyorum bu kabadayı tiplemelere o yüzden böyle patlamalar gelio arada..)

• ne akdar ATATÜRK'çü oldugunu cok merak edıorum ...
  • bu arada nick dikkati mi cekti söylememişim
    SO U ARE UNFORGİVEN
    anlayan anladı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralbot

bu arada nick dikkati mi cekti söylememişim
    SO U ARE UNFORGİVEN
    anlayan anladı...

Konuyu kapatmıştım boşuna uzatmayın bu arada so u are unforgivendeğil so im doubt the unforgivenİngilizce dersi al biraz
  • bu arada sen asisisn heralde POWER_BOT guildindeki lan mahfettiniz turklerin adnını botçuları sayın dendigi zaman hilton asi all of athena and power turk diyolar-beni kim ne zaman bot kullanırken gogrmuş kanıt getir buraya
  • kusura bakma gercek bir metalicacı olduğunu bilmiyordum oradan +1 puan aldın
    yani yukarıda ki cümlelerden anlaşılıyor ki botcu değilsin +1 daha ama aslanımlı delikanlı abi konuşmalarını hiç hazetmem oradan -1 nickimi söylemiyecem senden korkuyom öğrensen ne olcak kilimcinin kör oğlu de geç bu arada artı bir puan kazandın gözümde hadi iyi gidion dewam dewam
    NOT: ASİ DEĞİLİM HİLTON HİÇ DEĞİL ATHENA YI TANIMAM YENİ ÖĞRENDİM SAOL BAK BU GÜNKÜ İPUÇLARIN BUNLAR HADİ AZ ADAM KALDI

• aslında türk birliğini sağlamak için yapıoz değilde yani türklere hoş görü göstermiyecez deseydiniz yeterdi öle buraya gelmeyeni her yerde öldürürüz fln yanlış şeyler bunlar lütfen ben bile bu adam ezik oh siftah yapıcaz desem bile thieflikte YAPMA abi lafını duyunca yumuşuyorum ama bazıları var etmediği küfürü bırakmıor bölelerine bi daha vurmak lazım
  • lolun turkce karsiliği bu olaydir ayrica basliyorum thieflik ne sacma insanlarsiniz beah ben hırsızım görevim mal calmak vede sırf turk die ondan calmicam bi gün knight gbi sırf turk olsa ne yapacam aval aval dağlara mi kosacam allah aşkına turk turkten calmaz muhabbetini bırakin sunun oyun oldunu anlayin eğer adamlar milliyetcilik yapin deseydi turklerin kafasinin yanına turk bayrağı koyardı bizde calmazdık bn hiç bir ayrım yapmam paraya ihtiyacım varsa calarim bnim anlayısım budur cunku bu meslekteki görevim calmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 2 Ağustos 2006; 22:24:48 >
  • HA Bİ DE ÜZÜLDÜM BENİM İÇİN GLOBAL HARCIYON YAZIK KEŞKE Türk kardeşlerimizi tehdit etseydin ayy pardon guild e dawet etseydin diyecektim oh be metalica sewer lwl i sağlam delikanlı bi düşmanım war olsun ama Türk birliğine canım kurban sana bi ipucu daha greece de de oynuyorum hade bak iyisin gene
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaYaLeTR

lolun turkce karsiliği bu olaydir ayrica basliyorum thieflik ne sacma insanlarsiniz beah ben hırsızım görevim mal calmak vede sırf turk die ondan calmicam bi gün knight gbi sırf turk olsa ne yapacam aval aval dağlara mi kosacam allah aşkına turk turkten calmaz muhabbetini bırakin sunun oyun oldunu anlayin eğer adamlar milliyetcilik yapin deseydi turklerin kafasinin yanına turk bayrağı koyardı bizde calmazdık bn hiç bir ayrım yapmam paraya ihtiyacım varsa calarim bnim anlayısım budur cunku bu meslekteki görevim calmak

haklısın zaten alps de cogu turk adı ustunde thıef hırsız gorevı calmak calmak ıcın dogumus:D
  • Yok be unforgiven emeğine laf yok rahatsızlık vermedin sana sakinleşmen için seek and destroy u tavsiye ederim ben de cok para yok globalden yazamıyom yanlış anlama ondan buradan cewap weriom hadi kas sen senin daha cok tehdit edeceğin adam wardır pardon guild e davet edeceğin walla ne kadar nukte yapsamda alps te sağlam Türk lerin olması hoşuma gidio
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralbot

HA Bİ DE ÜZÜLDÜM BENİM İÇİN GLOBAL HARCIYON YAZIK KEŞKE Türk kardeşlerimizi tehdit etseydin ayy pardon guild e dawet etseydin diyecektim oh be metalica sewer lwl i sağlam delikanlı bi düşmanım war olsun ama Türk birliğine canım kurban sana bi ipucu daha greece de de oynuyorum hade bak iyisin gene

Vay anam sen robot sun o zaman greecede oynuyrsun burda lvl 51 yaptın heee delikanlı gibi nickini bile açıklamıyorsun etkek giy olum sen etekkkkkkk,bu kadar işte delikanlıyım diye sokakta geziyorsun ama erkeklik fermarın altında bitmiyor erkeklik yurekte biter burda forumda inanların arkasına saklanarak bir şey yaptığını sanıyorsun ama aslında bu senin kişiliğini tamamlayamadığını goseteriri lvli 51 miş peh aslanım sen git ilkokul çocuklarını kandır

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.