Şimdi Ara

turk birliği tehditle sağlanırmı ?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • YOK BE ABİ O KADAR ACIMASIZ OLMA BEN LWL İM DE YALAN SÖYLEMEDİM SANA HİÇ SEWMEM ADETİM DEĞİLDİR YALAN SÖYLEMEK .KİŞİLİK OLAYINA GELİNCE İNSAN GEÇİRDİĞİ HER SANİYE KENDİNE YENİ BİRŞEYLER EKLER YANİ KİŞİLİK ASLA TAMAMLANMAZ ONDAN SONRACIĞIMA HATUN ZATEN ETEK GİYİYO AL SANA 2 İPUCU DAHA İŞTE DAHA NE SÖYLEYİM ERKEKLİK Bİ YERDE BASLAYIP BİTMEZ HA KORKAKSIN DERSEN Bİ TEK Allah war korktuğum o da sevgiden.AZCIK NUKTE YAPTIK SEN HEMEN DELİKANLI RACONLARINA YATIYON HEM SENİN İÇİN NİCK İMİ SÖYLEMİYOM BAK NİCKİMİ SÖYLEMEDİM 2 SAATTİR BENLE UĞRASIYON SÖYLESEM KASAMIYACAN SONRA GERİ KALACAN SAĞLIYAMIYACAN Türk BİRLİĞİNİ.
    YANİ NE YAPIYORSAM SENİ SEWDİĞİMDEN HEM CANIM SIKILIYO GECE GECE BİŞEY SORACAM BİLİYOSUNDUR SEN METALİCA 5 PARCALIK Bİ SİNGLE CIKARACAKMIŞ DOĞRUMU ARASTIRAMADIM Bİ BAKSANA Bİ ZAHMET
    HA MERAK EDERSİN BELKİ AZCIK HAWA ATAYIM
    GREECE 6X FULL İNT AMA ARTIK EN YAKIN ARKADASIMDA ONDAN GREECEDE DE CHARIM WAR DEDİM
    ALPS 51 AZ KALDI 52 HADİ İYİ OYUNLAR

• Böyle Bir anlayış biçimi yok !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralbot

YOK BE ABİ O KADAR ACIMASIZ OLMA BEN LWL İM DE YALAN SÖYLEMEDİM SANA HİÇ SEWMEM ADETİM DEĞİLDİR YALAN SÖYLEMEK .KİŞİLİK OLAYINA GELİNCE İNSAN GEÇİRDİĞİ HER SANİYE KENDİNE YENİ BİRŞEYLER EKLER YANİ KİŞİLİK ASLA TAMAMLANMAZ ONDAN SONRACIĞIMA HATUN ZATEN ETEK GİYİYO AL SANA 2 İPUCU DAHA İŞTE DAHA NE SÖYLEYİM ERKEKLİK Bİ YERDE BASLAYIP BİTMEZ HA KORKAKSIN DERSEN Bİ TEK Allah war korktuğum o da sevgiden.AZCIK NUKTE YAPTIK SEN HEMEN DELİKANLI RACONLARINA YATIYON HEM SENİN İÇİN NİCK İMİ SÖYLEMİYOM BAK NİCKİMİ SÖYLEMEDİM 2 SAATTİR BENLE UĞRASIYON SÖYLESEM KASAMIYACAN SONRA GERİ KALACAN SAĞLIYAMIYACAN Türk BİRLİĞİNİ.
    YANİ NE YAPIYORSAM SENİ SEWDİĞİMDEN HEM CANIM SIKILIYO GECE GECE BİŞEY SORACAM BİLİYOSUNDUR SEN METALİCA 5 PARCALIK Bİ SİNGLE CIKARACAKMIŞ DOĞRUMU ARASTIRAMADIM Bİ BAKSANA Bİ ZAHMET
    HA MERAK EDERSİN BELKİ AZCIK HAWA ATAYIM
    GREECE 6X FULL İNT AMA ARTIK EN YAKIN ARKADASIMDA ONDAN GREECEDE DE CHARIM WAR DEDİM
    ALPS 51 AZ KALDI 52 HADİ İYİ OYUNLAR

Havamı istiyorsun athens lvl 70 full int, athens lvl 59 full str cold blade aege lvl 46 bir kaçtane de 30 senin oynamışlığının 3 katı var bende bu 1
    Kişili ergenlik çağında oturur senin dediğinkişilik değil tecrubedir bu 2
    Doğru benimde alpste bir tane daha lvl 60 var greece lvl 70 venicede lvl 70 var anam var atmak paraylamı salla gitsin kendini kandırıyorsun başka bişey değil bu 3
    Metillikayla dalga geçme turkşyede metallaka fun clubları başına bela edersin bu 4
    Tek allahtan korkuyorum falan demişsin bana demogoji yapma laf ebeliğide yapma tek allahtan korkuyorsan baan nickinii soyle deki ben buyum 51'im o zaman evet ben gerçekten yanılmışım diyeyim şu an sen yalancı durumdasın bu 5

Absract arkaşımız bana ana avrat soven kişidir globali bir daha okursanız gorursunuz.Bugun bana pm atıp bir şey sordu bende aynen şu cevbı verdim Ulan sen ne biçim adamsın dun anama sovuyorsun bugun kardeş keslisiyorsun offf allahım ya dedikten sonra evet dogurudur sen bot kullandın gibi bişeyler demeye başladı lvvlini çok merak ediyorum hotan ansıl bi yer oldugunu biliyormu beni hiç gormuşmu

Asıl sana ben şu oyunda kimseini annesine kufur etmedim ettirmem etimicem sen gelip benim anama avradım sovdun b forumu terket

• olm hakkaten sen ne biçim erkeksin ya oyundaki nikini bile söylemiyosun aaa .. delikanlı ol şöyle globalden tehditler sawura sawura kendini göster aaa :o
  • Nickini buldum koçum asi, guildindeki bi dallama ağzında kaçırmış zuhahahahha seni şamar oğlanı etmezmiyim ben oyunda zaten şu ana akdar az kesmedim seni kesmeye devam edicem guzel oldu bu iş

Keşke yalan atmasaydın ben asi değilim falan diye hadi beni kandırdın forumdaklieredemi yalan atıyorsun,haklı çıkmak uğruna yalancı oluyorsun. zuahahahahhahah

• WALLAHİ YALAN ATMADIM HİÇ BİR ZAMAN.ASİ YE YAZIK OLACAK ADAMIN SUÇU YOKYOK GERCEKTEN GREECE DE CHARIM WARDIR LWL İDE İYİDİR AMA DEDİĞİM GİBİ ARTIK TAM OLARAK BANA AİT DEĞİL.SANA OYUNDAN NİCKİMİ PM İLE BİLDİRECEM DE GUİLDİM DE ORTAMIM İYİ İYİ İNSANLAR WAR ONLAR İLE UĞRAŞIRSIN DİYE İSTEMİYORUM NEYSE AZ SABRET SABAHA NİCKİMİ ÖĞRENECEN AMA ASİ DEĞİL.(AMA ASLINDA ASİ Yİ DE KESEBİLİRSİN HATTA DİĞERLERİNİDE ARADAN CIKAR)BU ARADA METALİCA İLE UĞRAŞAN ADAM MÜZİK HAKKINDA BİRŞEY BİLMEZ METLİCA DİNLEMEMİŞ ADAMIN İÇİNDE BİR BOŞLUK VARDIR ; DOLDURULAMAZ SEN ŞİMDİ BUNLARADA DEMOGOJİ DERSİN AMAN NEYSE KİŞİLİK OLAYINA GELİNCE Bİ İNSANI TANIMAK KOLAY İŞ DEĞİLDİR 2 CİFT YAZI İLE İNSAN TAHLİLİ YAPILMAZ BAZEN YALANLARI SÖYLEMEK DOĞRULARDAN DAHA CEZBEDİCİDİR.TECRÜBE İLE BİŞEYİ BAĞLIYAMADIM AMA İNSANIN YASADIKLARI SEN TECRÜBE DE KİŞİLİĞİNE KLENMEZMİ ONUN İÇİN SÜREKLİ GELİŞME OLMASA BİLE BÜYÜME YOK MUDUR???HADE BAK İYİSİN NİCKİDE SÖYLÜYECEM ŞURADA AZCIK EĞLENELİM DEDİK İPUÇLARI İLE FİLAN DEDEKTİF SERİ KATİL ROMANI YAZALIM DEDİK KURSAĞIMIZDA BIRAKTINIZ AMAN NE ASABİ ÇIKTIN SEN UNFORGİVEN YA BU NE ŞİDDET NE CELAL

• bu konuda çok kişi konuşmuş size bi kaç gerçekten bahsediyim
    beni lütfen banlamayın veya uzaklaştırmayın çünkü hakediyolar.

Lafım Unforgiven ve çetesinedir. Sizler kendinizi çok bişey sanıyosunuz galiba ya sizler mi toplicaksınız oyundaki türkleri bir araya hatırlayın ben mertpervin yanımda iki arkadaşım vardı dh den hotana kervan yaptırıyoduk bi arkadaşımıza 2 kişi hunter ve 1 trader 5 yıldız mal ve sen unforgiven geldin yanında bi soytarıyla bizim türk olduğumuzu bile bile thief olup bizim kervanımızı bastınız çaldınız malları ( bu mu türklere yardım) tabi orda 60+ bi hunter vardı ama TÜRK DEĞİLDİ hunter olarak sizleri öldürdü.

lan şimdi sizin yaptığınızı yabancılar yapmıyo. sizler milletin gözünü korkutan ama aslında hiç bir şey bilmeyen iğrenç asalaklarsınız.
  • birde yazmış ataturk gibi yaapcam hıyar herif birincisi Atatürk böyle yazılır ikincisi çok sevseydin Atatürk ü ve türklüğü oturup elalemi guıld ine almak için değil vatan uğruna birşeyler yaparak harcardın zamanınısizin guıld e girmeyenleri değil,sizin gibileri türk kabul etmiyoruz
  • Bunların alayı dolancıdır.Bi ezik lvl arkadaşımıza 5 yıldız kervan yaparken unforgıven ve bi arkadaşı daha geldi 45 46 lvl kervanımızı yatırdı hemde turk olduğumuzu biliyolardı.Üzerine küfür etmeleri dalga geçmeleri ortalığı dahada bulandırdı.Kendisi 42 + arkadaşlar türk birliğimize girmeyenleri keserim diyo(kuvay i milliyeyi kurup ülkeyi kurtarcak ya )gelsin kessin bakalım ben(45 lvl) ve 45 +3 silahım onu bekliyo.yin mi yemen mi.kendisi şu an 40 42 lvldır 59 lvl olayı sıkma.Görürsem artık Allah ne verirse dalcam
    bu arada ilk sro videomu çektim amatör bişey oldu ama sonuçta güzel bişeyler çıktı
    http://rapidshare.de/files/27496261/Bueyuek_SRO_Filmi.wmv.html

• quote:

Orjinalden alıntı: mertpervin

bu konuda çok kişi konuşmuş size bi kaç gerçekten bahsediyim
    beni lütfen banlamayın veya uzaklaştırmayın çünkü hakediyolar.

Lafım Unforgiven ve çetesinedir. Sizler kendinizi çok bişey sanıyosunuz galiba ya sizler mi toplicaksınız oyundaki türkleri bir araya hatırlayın ben mertpervin yanımda iki arkadaşım vardı dh den hotana kervan yaptırıyoduk bi arkadaşımıza 2 kişi hunter ve 1 trader 5 yıldız mal ve sen unforgiven geldin yanında bi soytarıyla bizim türk olduğumuzu bile bile thief olup bizim kervanımızı bastınız çaldınız malları ( bu mu türklere yardım) tabi orda 60+ bi hunter vardı ama TÜRK DEĞİLDİ hunter olarak sizleri öldürdü.

lan şimdi sizin yaptığınızı yabancılar yapmıyo. sizler milletin gözünü korkutan ama aslında hiç bir şey bilmeyen iğrenç asalaklarsınız.

1.Yalan soyleme şu ana kadar bu oyunda kimse beni olduremedi serverda baan en yakın lvl benden 2 lvl dusuk
    2.60+ olan şu an serverda 2 kişi var biri gazou kendisi okçudur daha oyun içinde onunla karşılaşmak ansip olamdı
    3.Sen ansıl adamsın seni kim tuttu buraya yazı yazman için bu kadr kişiliksiz nasıl oluyorsunuz,yalan soylemek bu kadar basitmi
    4.Bu yalancı pislik insan bişi yazdıktan sonra altına bişiey yaznlar var,onlara yazdıklarının yargısız infaz oldugunu hatılatıyorum
    5.Ben bu serverda şu ana akdar sadece 1 turk guildiinin malalrını çaldım.Oda osmanlıdır şunku ordaki Cruel denen insana benzer yaratık bana kufur etti bu kufuru sırf selam verdim diye yedim,çunku beni gormedi lvlimi gormedi siz selam veren kişiye kufurmu ediyosunuz
    6.ha bu forumdakiler bu yalancı herif yişkembeden salladıktan sonra bişeyler yazmış umrumdamı değil onuda belirteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 4 Ağustos 2006; 4:34:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Return_of_Herolife

Bunların alayı dolancıdır.Bi ezik lvl arkadaşımıza 5 yıldız kervan yaparken unforgıven ve bi arkadaşı daha geldi 45 46 lvl kervanımızı yatırdı hemde turk olduğumuzu biliyolardı.Üzerine küfür etmeleri dalga geçmeleri ortalığı dahada bulandırdı.Kendisi 42 + arkadaşlar türk birliğimize girmeyenleri keserim diyo(kuvay i milliyeyi kurup ülkeyi kurtarcak ya )gelsin kessin bakalım ben(45 lvl) ve 45 +3 silahım onu bekliyo.yin mi yemen mi.kendisi şu an 40 42 lvldır 59 lvl olayı sıkma.Görürsem artık Allah ne verirse dalcam
    bu arada ilk sro videomu çektim amatör bişey oldu ama sonuçta güzel bişeyler çıktı
    http://****.de/files/27496261/Bueyuek_SRO_Filmi.wmv.html

Aslanım sen kimsin Unforgiven'a pm at oyunda seni partime alayım bebemiyim lan ben sizin gibi lvlimi 60 gostermeye çalışacam bu oyunu 10 aydır oynuyorum 10 ay gozunu aç bak kaç yazıyo orda 10.

Goster bakalım bowunu bana ciritical 5 vurur heralde yok yok 10 vurur

Bana pm at lvlim 61 değilse ben adam değilim diye foruma topic açacam

Butun yalancılar bu konuyu hortlatmaya çalışıyolar millette çocuk hemen inanıyorlar

Oyun içinde bana pm atmazsan Retunn_of_Herolife adam değil etkek giyip gezmesi lazım diye topic açacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 4 Ağustos 2006; 4:44:06 >

• ben seni denedim gerçekten geçmiş olsun beni hatırladınmı hani dh nin kapısında biraz konuşmuştuk

Alın size mertpervinin bir konuya yazıdıgı bir post.Burda Mr_Cowboy kardeşimle konuştuğunu soyluyor,bu kardeş athenste oynuyor bu elman athenste oynuyor yani sallıyor heretic ve altındaki elaman yaşınız kaç aslanım sizin hemen inanıryorsunuz emzik verem ağzınıza mersiniz
  • quote:

Bunların alayı dolancıdır.Bi ezik lvl arkadaşımıza 5 yıldız kervan yaparken unforgıven ve bi arkadaşı daha geldi 45 46 lvl kervanımızı yatırdı hemde turk olduğumuzu biliyolardı.Üzerine küfür etmeleri dalga geçmeleri ortalığı dahada bulandırdı.Kendisi 42 + arkadaşlar türk birliğimize girmeyenleri keserim diyo(kuvay i milliyeyi kurup ülkeyi kurtarcak ya )gelsin kessin bakalım ben(45 lvl) ve 45 +3 silahım onu bekliyo.yin mi yemen mi.kendisi şu an 40 42 lvldır 59 lvl olayı sıkma.Görürsem artık Allah ne verirse dalcam

ları gor şimdi

http://img137.imageshack.us/my.php?image=sro2006080405014670vh1.jpg buna biz türkçemizde kapak olsun diyoruz umarım anlamışsındır hadi byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Grurun varsa bir daha bu foruma uğramazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 4 Ağustos 2006; 5:10:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: archerxx

quote:

ları gor şimdi

http://img137.imageshack.us/my.php?image=sro2006080405014670vh1.jpg buna biz türkçemizde kapak olsun diyoruz umarım anlamışsındır hadi byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Grurun varsa bir daha bu foruma uğramazsın

sizin gibiler iştte boledir lvl i yuksekse tehdit ederler hava atarlar lvl i düşükse kapı azında aga 5k plss die biyerlerini yırtarlar

• quote:

Orjinalden alıntı: archerxx

quote:

Orjinalden alıntı: kralbot

HA Bİ DE ÜZÜLDÜM BENİM İÇİN GLOBAL HARCIYON YAZIK KEŞKE Türk kardeşlerimizi tehdit etseydin ayy pardon guild e dawet etseydin diyecektim oh be metalica sewer lwl i sağlam delikanlı bi düşmanım war olsun ama Türk birliğine canım kurban sana bi ipucu daha greece de de oynuyorum hade bak iyisin gene

Vay anam sen robot sun o zaman greecede oynuyrsun burda lvl 51 yaptın heee delikanlı gibi nickini bile açıklamıyorsun etkek giy olum sen etekkkkkkk,bu kadar işte delikanlıyım diye sokakta geziyorsun ama erkeklik fermarın altında bitmiyor erkeklik yurekte biter burda forumda inanların arkasına saklanarak bir şey yaptığını sanıyorsun ama aslında bu senin kişiliğini tamamlayamadığını goseteriri lvli 51 miş peh aslanım sen git ilkokul çocuklarını kandır

sen kişiliğinin ezik kısımlarını bu oyunla tamamlıyorsun anlaşılan.ota boka lvl ın kaç diyorsun demekki gerçek hayatta bir hiçsin sanal almede delikanlı olayım diyorsunsenni yapacağın guıld de de,sağlayacağın türk birliğinede ...........

• atatürkün yolundan gidiyomuş. atatürk başarılı oldumu savaşları kazandı tamam. ama şimdi ülkenin hali ortada öldü ve ülke dağıldı. sen eğer zorla milleti guilde sokacaksan sen oyunu bitirdikten sonra bırak aneni anneane' ne bile küfrederler. işşallah başarılı olamassınız. keşke alpste olsaydım bi bok yapamasdınız. adamın nickini açıklamaması korkakalıkmı. al benim nickim: server: xian 1RAIDER1
  • ... aşağı kasımpaşa
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.