Şimdi Ara

Türk define avcılarından asrın keşfi gerçekleşti. Hazreti İsa ve Meryem’in lahitleri bulundu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İddiaya göre Mustafa Uysal, yer altı şehrini hazine kaynadığı ifade etti. Uysal, “50 milyon dolara Hazreti İsa ve Meryem’in lahitlerini gösteririm” dedi.

quote:

Bu yer 1. Konsil'in yapıldığı yer. 1. Konsil İznik'te kesinlikle yapılmadı. 1. Konsil'in yapıldığı yeraltı şehrini bulduk. İçerisinde Hazreti Meryem ve İsa, onları çevreleyen, 12 mihrap, onun karşısında Prenses Niken'in lahit mezar odasının oluşturduğu lahit mezar odası bulunuyor. Şu an biz orayı kapattık. Yıllardır da içine girilmiyor.

Devletten isteğimiz burasını gün yüzüne çıkartıp Türkiye ekonomisine can vermek. Taleplerim bellidir. Bu talepler karşılandığı takdirde devletin burada 3 veya 6 ay içerisindeki kendi imkanlarıyla bu yeri turizme kazandırabiliriz. Gün yüzüne çıkartabiliriz. Devletten benim talebim 50 milyon dolar. Başka bir talebim olmadı. 150 milyar dolarlık bir rezervden bahsediyorum içindeki antikler tarihi eserleri saymıyorum" dedi.

yeniçağ gazetesi
    Türk define avcılarından asrın keşfi! “50 milyon dolara Hazreti İsa ve Meryem’in lahitlerini gösteririm”
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/turk-define-avcilarindan-asrin-kesfi-50-milyon-dolara-hazreti-isa-ve-meryemin-908819h.htm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu lahit-kabir işleri çok sıkıntılı. İstanbul'da mübarek zat diye inşa edilen bir türbenin İstanbul'u yağmalayan haçlı ordusu komutanına ait olduğu ortaya çıktığından beri bu işlere sadece gülüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet şimşeğe ibanını atsın

3-6 aya turizme kazandırıyor
    150 milyar dolarlık rezerv falan
    Hesaplamışta awkwkwkwkwk

Define bulup zengin olacam diye Kafayı kıranlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 25 Nisan 2025; 17:59:14 >
  • devlet gerçekten devlet olsa bu elemanı içeri atar, yeri söyleyip de doğrulanıncaya kadar içeride tutar. eğer ki turizme değmeyecek bir mezarsa tazminat davası ile ömrü boyunca emekli maaşından kesilsin. akla bak pazarlık yapıyor bir de Türk define avcılarından asrın keşfi gerçekleşti. Hazreti İsa ve Meryem’in lahitleri bulundu. ya sayı saymayı bilmiyor ya da dayak yememiş deyişinin sözlük tanımı diyelim bu elemana.

• Ben 10 milyona söylerim. İlgilenen olursa elimde satılık köprü de var

• ozturk.b O kullanıcısına yanıt
    Türk define avcılarından asrın keşfi gerçekleşti. Hazreti İsa ve Meryem’in lahitleri bulundu.

al hocam sana 10 milyon TL... ayrıca köprü için de görüşelim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.