Şimdi Ara

Türk Dizilerinde Oynayan Hollywood Oyuncuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Hollywood'dan ne de çok kişi gelmeye başladı konuk oyuncu olarak Türkiye'ye değil mi? Çoğumuzun bundan birkaç sene öncesine bakınca sinema salonlarında vay anasını sayın seyirciler nidalarıyla izlediğimiz kişiler teker teker evlerimizi şenlendiriyor, mesela birkaç yıl önce Kurtlar Vadisi’ne gelen Charlize Theron Bunlardan sonuncusu da Dukan Hyska oldu. Adam Spiderman, Titanic gibi filmlerde aksiyon koreografı olarak yer almış, atladığım başka filmleri varsa bilenler aydınlatsın bi zahmet İzleme şansı olanlar oldu mu bilmiyorum geçen TRT’deki Filinta dizisine konuk oldu, ben çok başarılı buldum sahnelerini.. Filinta'ya bi girdi bıçaklar mıçaklar fırlattı ortalığı yıktı geçti biz ki Cüneyt Arkın'ın yüz kişinin arasına silahsız girip de kurşunlara rövaşata attığı filmlerle büyüdük Bundan sonrası için umarım daha çok yıldız gelir de Türkiye'ye biz de nasipleniriz vallahi, sizler nasıl buldunuz Hyska'yı merak ediyorum izleyen var mı Filinta'nın son bölümünü?

Görüşlerini paylaşmayanlar evden çıktıktan sonra acaba ütünün fişini çektim mi diye tereddüte düşer inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevdak -- 2 Şubat 2015; 11:25:12 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Dizilerinde Oynayan Hollywood Yıldızları

Türk dizileri son yıllarda giderek daha fazla uluslararası ilgi görmektedir. Bu ilginin nedenlerinden biri de Hollywood yıldızlarının Türk dizilerinde rol almasıdır. Bu durum, hem Türk dizi sektörü hem de Türk seyircisi için heyecan verici bir gelişmedir.

En ünlü örneklerden biri, Güney Afrikalı aktris Charlize Theron'un "Kurtlar Vadisi" dizisinde yer almasıdır. Theron, dizide Amerikalı bir gazeteciyi canlandırmıştır. Bu rol, Türk seyircisi tarafından büyük beğeni toplamıştır ve Theron'un Türk dizilerine olan ilgisini göstermektedir.

Hollywood yıldızlarının Türk dizilerinde oynaması, Türk dizi sektörünün uluslararası alanda tanınmasını sağlamıştır. Aynı zamanda, Türk seyircisine farklı kültürlerden oyuncuları tanıma ve dünyanın farklı yerlerinden hikayeler görme fırsatı sunmaktadır.

Türk dizilerinde oynayan Hollywood yıldızlarının sayısı giderek artmaktadır. Bu durum, Türk dizi sektörünün hem yerel hem de uluslararası alanda büyümeye devam ettiğini göstermektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sondaki cümleyi gereksiz buldum insan yazmazsa yazmaz arkadaş sanane!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O adam Er Ryan’ı Kurtarmak filmi içinde çalışmış ve işinde cidden iyi, filintada da izledim sahneleri baya iyiydi, Hollywood yıldızları gelsin tabi ya bu arada yetti artık bizde izleyelim kendi yapımlarımızda:) kurtlar vadisine de gelmişti baya önce ama hatırlamıyorum onu hatırlayan varsa beri gelsin:)
  • espri de mi yapmayak ne bu atar hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevdak -- 2 Şubat 2015; 12:04:36 >
  • Charlize Theron değil, Sharon Stone Kurtlar Vadisinde oynadı.
  • Gelmesinler sonra bizim dizilere filan alışırlar. Sakın ha :)
  • bu sefer tam tersi
     Türk Dizilerinde Oynayan Hollywood Oyuncuları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.