Şimdi Ara

Türk Elysium Diamond Oyunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi kere ilk hakaret eden sensin abisi , suç atmana gerek yok. Ben sana ss dedim , sen bana senden nefret ediyorum dedin filan vs vs.
    başka bi oyundan bi dosya yada başka bişe kendi oyununa koyarsan buna ya Hırsızlık denir yada çalıntı.(Beni salla yanlış biliyoru git Konu Dışına sor bakalım..) Ben Emreye laf demiyorum sana diyorum.. Bana bişe diyemezsin zaten bende o destiny konuşmalarının ss'leri var yani konu ilerlerse DH'ye koymakta hiç çekinmem abisi..
  • Hayır abisi dedinki ss varmı dedin bende var ama sana yok dedim senden nefret ediyorum dedim sonra ss yolladım dalga geçtim yani ve sen çalıntı dedin çalıntıyla ilgisi ne crashh o yolladığım mapi kendi yaptı neymiş başka oyundan alıp benim oyunuma koyduğum?.Hem destiny ile konuşmalar arasında ne varmış istiyosan koy umrumda değil
  • Öncelikle ben senden büyüğüm, Adam akıllı konuş abisi.. evet senin oyunun (güldürme beni bişe yaptığın yok 2-3 şey yapıyorsun diye senin oyunun olmadı,Diğerleri daha fazla emek harciyor.)
  • crash furkan silver mapper bende npc-item-arrow yapıyorum crashede sorabilirsin
  • Oyun sade senin değil lafını okuda yaz

quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Hayır abisi dedinki ss varmı dedin bende var ama sana yok dedim senden nefret ediyorum dedim sonra ss yolladım dalga geçtim yani ve sen çalıntı dedin çalıntıyla ilgisi ne crashh o yolladığım mapi kendi yaptı neymiş başka oyundan alıp benim oyunuma koyduğum?.Hem destiny ile konuşmalar arasında ne varmış istiyosan koy umrumda değil
  • Tamam yanlışıkla yazmış olabilirim
    Dujo yugiohseveri belki tanırsın belki tanımassın oda elysiumm oyunu yaptı ve çok yardımım dokundu ne mapini çaldım ne başka bişi yaptım ne güzel oyun yapmıştık(belki çok yardımım dokunmuş olmayabilir çünkü fazla bişi bilmiyodum) ve şunu unutma ben Yılmaz gibi bi insan değilim beni tanıyan tanır (ama şuan onun clientte oynuyoruz(tes1907 sadece deneme yapıyor sonradan kendi oyunumuza geçcez)

Benim senle alıpveremediğim yok sadece yolladığım mape çalıntı dedin ve bende sana küfür bile sayılmayan bi söz dedim ve engelledin
  • Lugi@ mapleri hangi programla yapıyorsunuz?Belki katılabilirim...
  • ''lam3r'' dedin tam böyle yazdın. Daha lamer ne demek anlamını bilmiyorsunve daha 2 gün önce ara sıra abi diyorsun ve benim bi lafıma karşı ''Ne diyon lan Lam3r'' dedin.

Bende sana buna karşılık Cevabımı verip engelledım.!
  • lam3rmi?
  • elysium diamond un kendine ait item-map-npc-spell-emotion-arrow editoru var ayrı bi program kullanılmıyor yani
  • Tamam, okul olduğu için yoğunum zaman bulabilirsem katılacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobeeren

lam3rmi?

Evet ''3'' ile yazdı. Anlamını biliyormu kendisi acaba
  • Evet biliyorum hack yapmaya çalışanlara denir?(Yeni öğrendim)

Dujo neden dediğimi sor çalıntı dedin sinirlendim ya o mapleri crash emek vererek yapıyor sinirlendim aniden

Edit:Omer beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 4 Şubat 2010; 15:26:38 >
  • Ehuhehe.. Google'den yaz görürsün oku hepsini.. Bilmediğin lafları kullanma abisi

Kendini küçük düşürme.!
  • Sayende öğrendim bilmiyodum yazdım google ve kenidmi küçük düşürmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Evet biliyorum hack yapmaya çalışanlara denir?(Yeni öğrendim)

Dujo neden dediğimi sor çalıntı dedin sinirlendim ya o mapleri crash emek vererek yapıyor sinirlendim aniden

Edit:Omer beklerim

Yerdeyim

• Konuya Dönelim.Photoshopdan anlayan birisi aranıyor gui yapmamız lazım
  • Ps'den anlarım ama bu işte yokum Lâm3R.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 5 Şubat 2010; 17:40:43 >
  • Lam3r psden anlamak yetmiyo gui yapmayıda bilmek lazım(önceden yapmış birisi varsa pm lütfen)
  • örnek gui. resmi göster yaparız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.