Bırakın ya Oyunu yapacak sizi user yapacak. Çalıntı bir oyun yılmazın oyunu hamachili bide ıyy..
Ehuhehee
Ben Map yaparım ;)
Bu LâM3R, benim yüzünden üstü çizildi galiba.
Hadi ya yazık değil mi lan , Lam3r
Şamata yapmayın konu dağılmasın.
Oyun tam olana kadar daha buraya link koymıcaz
Nasıl birşey bu?
Mystery Dungeon un online ı gibi.Pokemonuz. Şuan hamachi ama oyun olunca herşeyi yenilicez.
Hocam Ps. işleri varsa mümkün olduğu kadar yardım etmeye çalışırım
İlhami eğer gui yapabilirsen süper olur.
Mapper'im ayrıca acayip iyi eventler yaparım
quote:
Orijinalden alıntı: CrasHh
İlhami eğer gui yapabilirsen süper olur.
hocam örnek gösterin(tam ne olduğunu bilmiyorum), elimizden geldiği kadar yaparız
Beyler Elsyum Diamond dan anlayan var mı?Kod olarak Sprite hakkında bazı sorular sorcam.
Konu gitmiş ama (8 Şubat 2010) acaba oyundan vaz mı geçtiniz.(Mystery Dungeon hastasıyım)
Yapıyorduk ama cyrus geldi
Gene yapn
quote:
Orijinalden alıntı: Dujo
Ehuhehe.. Google'den yaz görürsün oku hepsini.. Bilmediğin lafları kullanma abisi
Kendini küçük düşürme.!
1 yıldır girmiyordum bu bölüme . Arada gülmek için girerim. Tartışmayı okudum. Lugia 13 yaşında bir çoçuk yaptığı hareketler zaten yaşının aynısı da.. Senin konuşma tavrın , dikkatimi çekti. ABİSİ falan , apaçiliğe özendin galiba. Çok fazla Kurtlar Vadisi izleme. Saygı bekliyorsan , ilk olarak kendi Tavrını düzeltmeye bak. Aranızda en fazla 2 yaş fark var. Her mesajın başına yada ortalarına Abisi yazmışsın. Ben sana abisi desem hoşuna gider mi ? Bence bu bölümün hala forumda devam ettirilmesi büyük bir hata.