Şimdi Ara

Türk Elysium Diamond Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler elysium diamonddan anlayanlar birleşelim ve bir Türk oyunu yapalım anlayanlar:

1-Map yapmasını bilmeniz lazım(Bilmeyenlere öğretebiliriz)
    2-Spawn bilmeleri lazım(Spawn:hani marketin kapısından girersinde marketin içinde bulursunya ona spawn deniyor ben yapamıyorum)
    3-Item yapmasını bilmeniz lazım(Bilmeyenlere öğretebiliriz)
    4-Event yapmasını bilmeniz lazım(Event:Yarışma gibi bişey.Örnek:Pokemon Bilgi Yarışması Yapılabilir.Pokemon hakkında sorular sorulur ve cevaplayanlara Item verilir.veya vs eventi.Herkes vs yapar kazanana Item verilir.

Elysium Diamond aynı oynadığınız Pokemon Destiny gibidir.Farkı Türklerin yapması ve Türkçe olmasıdır(mümkünse)

Anlayanlar İsimlerini Yazdırabilir ve PMden msn atıp grupca konuşabiliriz.Bekliyorum

Grup:group1074969@groupsim.com

Not:CrasH Sağolsun kurdu

Mapper:(4 kişi aranıyor)
    1-CrasH
    2-Silvér
    3-frkn55
    4-
    5

Item-Arrow-Npc(Npc-Pokemon)(2 kişi aranıyor)
    1-
    2-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 3 Şubat 2010; 14:43:40 >

• Map yaparım.Spawn ı öğrendim ama hazır spawn biliyorum.Mesela marketin kağısının dış koordinatları ve iç koordinatlarını ekleyerek yapılan.İtem bilmiyorum.Event yapabilirm.
    Ayrıca MSN e girsene.
  • eventleri ben yaparım en kazık soruları sorarım en zor seyleri yaparım kazanana baya bi şey verilir kolay sorarım az veririm :D
  • Haftada bir pcye format attığım için msn yüklemek zor oluyor o yüzden 1 hafta yokdum
  • Bana map yapmayı öğretin
  • Msn de konuşalım biri grup msni açsın.
  • Ekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Gold Satışı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende varım
  • Zamanında yapmıştım baya tutmuştu.

Aslında olabilir evde 10Mbit internetim var ve 12 saat civarı bilgisayarı açık tutuyorum. Kasma sorunları vs. olmaz yani.
  • Yapacak arkadaşlara başarılar.Fakat Destiny yerine yapılacak oyunu oynamayı düşünmüyorum henüz.
  • Sağol Pr0
    Oyunda gym olcak ve eventler olcak.Bunlar destinyde galiba yok ve bu forumdan tes1907 diye bi arkadaşımız var onla biz oyunla ilgili birşeyler yapıcaz(biraz olsun geliştircez 1-2 map) ondan sonra sizlerde gelirsiniz(elysiumdan anlayan) hep beraber çalışırız yaparız oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Sağol Pr0
    Oyunda gym olcak ve eventler olcak.Bunlar destinyde galiba yok ve bu forumdan tes1907 diye bi arkadaşımız var onla biz oyunla ilgili birşeyler yapıcaz(biraz olsun geliştircez 1-2 map) ondan sonra sizlerde gelirsiniz(elysiumdan anlayan) hep beraber çalışırız yaparız oyunu

Timuçin dimi tes ? Neden girmiyo o foruma acep.
  • evet o forumu bıraktı bende bilmiyorum niye bıraktı msnde konuşuyoruz arada
  • Hocam map yapmak için özel bir program mı kullanıyorsunuz yoksa hâli hazırda piysada bulunan photoshop cs4 gibi programlar mı kullanıyorsunuz?
  • Elsyium Diamondun zaten kendi editoru var yani çok kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Elsyium Diamondun zaten kendi editoru var yani çok kolay

Eğer diğer konularıda biraz anlatırsanız seve seve size yardım ederim
  • http://rapid-share.com/files/344868016/GFX.rar.html Alın Herşey Burda Pokemon Spriteleri,Pokemon Mapları Kendiniz Sadece Map Editörden Ayarlıcaksınız...

SaKın KiMseyLe T....K Geçmeyin Birdaha ;)
  • Darkprince elimizde var merak etme yinede sağol
  • Eyvallah :) Sadece Bir Yardım Benden Size
  • Bu oyuna Türkçe bir isim verelim o zaman Türk yapımı olduğu belli olsun demi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.