< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 7 Haziran 2020; 19:49:32 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 7 Haziran 2020; 19:49:32 > |
Yavaşça klavyeyi yerine bırak, her şey geçecek..
|
Ah keşke söyle sağlam bir ekip devralsa da projenin ilerlediğini görsek...
|
Arkadaşlar , kuru laflarla cevirmenleri harekete geciremeyiz. Belli bir bagiş toplanmali. Böyle bir yükün altina kimse eli boş girmez.
Animusprojesini severim desteklerim.Evet Dragon age konusunda cok yönlü karar aldilar ,Benide üzdüler. Cevirmeye istekli degiller. Onlara kalsa boş vakitlerinde cevirecekler belki 2 yada 3 sene sürer belki hic cıkmaz. Biz toplanip bagiş toplamaliyiz. Belli bir bütce olmaliki elimizde verelim.Animusprojesi Valhalla'ya agirlik verecegini duyurdu. e haliyle elindede cevirileri mevcut. Animusprojesi icin bu oyun a b demiyorum tamamen C planinda en son secenek. O yüzden bu oyunu cevirecek en agir ve büyük ceviri ekibi olarak Anonymous ekibi cevirebilir. Rdr2'yi ceviren Dragon age'yide cevirir ,ama onlarin rızasi önemli. Bazi şeyler paraylada olmuyor.. Tamamen onlarin istegine bagli.. |
Ben nerede öyle bi' şey demişim affedersin? Uydurmayalım lütfen. Ücretli çeviri işine toptan karşıyım ben siz gibi TL'lerin hesabını yapmıyorum.
|
Şu "30,000 kişi 1 TL verse verse 30,000 TL olur" mentalitesini bi' salın. Kaç yıldır aynı mantık, bi' bırakın şunu artık. Far Cry 5'in 1,000 TL'lik tool parası bile zar zor 1 ayda toplanmışken, 30,000TL toplayın diyorsun ya güldüm.
|
bağış toplamaya gerek yok, yapılan yamalar zaten satılıyor, insanlar da para verip alıyor.
ayrıca bu oyun da kenarda köşede kalmış, adı sanı duyulmamış bir oyun değil, çevirmek istememeleri için bir sebep göremiyorum teknik konular haricinde. witcher 3, mass effect oynayan hemen herkes bunu da oynamak istiyordur. he vereceğimiz emek alacağımız karşılığa değmez, o yüzden istemiyoruz derseler ona da bir şey diyemeyiz elbette. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 9 Haziran 2020; 18:53:43 > |