Şimdi Ara

Dragon age inquisition' ın ziyan olması !! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yavaşça klavyeyi yerine bırak, her şey geçecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.
    Her şeyi merak etme.
  • o değilde ben hiç dragon age oynamadım niyeyse oyunun dinamiğini beğenmiyorum. daha çok stateji ( rpg ve turn based ) ya da rpg ile hack-slash ( titan quest ve grim dawn gibi ) tarzı oyunlar oynuyorum. zamanında e3'ta yayınlanan bir video görmüştüm. 10 yıl önce olabilir gibi ama tam emin değilim, herhalde dragon age serisine ait ilk oyunlardan biri. video şöyle 2 taraf savaş için bekliyor, kalede savunma yapacaklar ve kalenin önünde saldırı yapacaklar. video gece vakti geçiyor diye hatırlıyorum yani ortam karanlık ve meşaleler filan var. sonra kaleyi savunacakların ön saflarında köpekler var, bir elinde tasma diğer elinde meşale olan birkaç kişi var. sonra savaş başlıyor, bu kişiler köpeklerin tasmalarını bırakıyor köpekler kaleyi saldıracaklara doğru koşuyorlar, arada belki ok ve büyü animasyonu filan olabilir ( burasından tam emin değilim ) bir süre sonrada video bitiyor. dragon age konusu görünce yazayım dedim, serinin önceki oyunları oynayanlar bu anlattığım videoyu biliyorsa yazabilir mi?

• şansa bak yukarıdaki mesajı yazdıktan sonra youtube'da aradım ve buldum. biraz yanlış hatırladığım yerler varmış ama olsun 11 yıl önceye göre yine iyi hatırlamışım. merak eden olursa diye videoyu ekliyorum.
  • İlk oyunu bende çıktığı dönem videolarından etkilenip denemiş, 1 saat oynayıp bırakmıştım. Inquisition'ı ise forumdaki bir arkadaştan key olarak almıştım.
    Amazon'dan alıp satıyordu o da. 20 TL mi ne vermiştim, 2014 GOTY'si oyun birde. Hala oynama fırsatım olmadı. RTwP oyunlar TB oyunlar kadar uzak geliyor bana. Yine de yaması çıkarsa denerim.
    Animus dışında sanmıyorum kimsenin bu topa gireceğini. Umarım tamamlarlar.
  • abi bağış yapacağınıza ingilizce öğrenin. başkalarından medet ummayın. anlamasanız bile 1-2 kelime öğrenirsiniz en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6882984C7

abi bağış yapacağınıza ingilizce öğrenin. başkalarından medet ummayın. anlamasanız bile 1-2 kelime öğrenirsiniz en azından.
    Bu tip oyunlarda Türkçe'sini bile anlayarak oynamak zor olabiliyor. Çok büyük bir dünyada çok karmaşık meselelerin içinde karmaşık diyaloglar.
  • Taner bey sizi yamalarınızdan tanıyorum doğru söylüyorsunuz ama böyle bir girişimi normal bir üye yaparsa kimse güvenmez. Çeviri işi yapan tanınan biri veya grup yapmalı toplanan para da örneğin forum mod un da durabilir.
  • Ya kardeşim 6 sene geçmiş oyunun üzerinden forumun yüzde 90'ı öyle ya da böyle bitirdi oyunu. Eee yama yapsalar kim alacak. Oyunseverleri düşündüklerini mi sanıyorsun? Adamlar ticaret peşinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun severlerin bunun için bir adım atması lazım. Oyun büyük ve dili ağır.
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Dragon Age: Origins'i satın aldım öylece bekliyor. Codex'ler belki çevrilir diye. Uygun fiyatlara düşsün Steam'den Dragon Age 2'yi ve Dragon Age: Inquisition'ıda alacağım. Alacağın olsun EA. 6 Yıllık oyun 140 TL.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • freqX kullanıcısına yanıt
    kardo ben ingilizce bitirdim oyunu. anlayarak
  • Ben 1.cisi kac defa bitirdim hatirlamiyorum.Pek yakında Awakening dlc'sinin Türkçe yamasida cıkacak.
    Dragon ag 2'yi 10 defa oynamişimdir.
    3.seriye gelicek olursak 1 defa oynadim ama yariya kadar taki.. Animusprojesi Yamayi duyurana kadar
    Yama cok cok gec gelicek gibi. Ben yaza Dogru oyunu baştan oynamaya başlayacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6882984C7

kardo ben ingilizce bitirdim oyunu. anlayarak
    Aferin. Sen çok zekisin. O zaman bu topic'te ne işiniz var? ''Çevrilmese de olur. İngilizce öğrenin öyle oynayın'' demeye geldiysen sağol tavsiye için. Çok zekice bir tavsiye olur. Bizim de hiç aklımıza gelmemişti. İyi oldu.

Her Tükçe yama başlığının altında böyle İngilizce öğrenin diyen çok zeki bir tip var. Ben ingilizce bilsem şu başlığa girip cevap yazmam.
    Çünkü beni ilgilendiren bir konu olmazdı bu. Ağır işsizlik midir nedir nasıl bir can sıkıntısıdır bunlarınki anlamadım.
  • Deşmeyin yaramı dostlar. O evrene muhakkak adım atacağız çeviri bekleyenler olarak.Bu mağduriyetimiz bir gün son bulacak :)
  • DOS II nin nekadar kaliteli bir oyun oldugunu kavrayamayana diyecek fazla bir sözüm yok. Sadece şunu diyorum DAI keske steama en başında eklenseymiş. Olumlu ve olumsuz oyları karşılaştırırdık. DOS II nin steam incelemelerine bakman yeterli, senin klawyeyi yerine bırakmayı geçtim ömür boyu eline almaman için.. merak etme herşey geçecek :))
  • Bu oyunu kolay kolay çeviremezler. Rdr 2'den daha büyük bir metin dosyasına sahiptir yüksek ihtimal.

harunefetr@

Bu arkadaşın yorumuna çok güldüm. Birde beğenenler olmuş. Her şeyi geçtim yaptığın karşılaştırma ve sonucun çok hatalı. Bu iki oyunun rol yapma öğeleri barındırmaları dışında başka hiçbir ortak noktaları yok. İkisi aynı kalibrede oyunlar değiller. Öncelikle bir oyun hakkında yorum yaparken o oyunu oyna ve anla sonra salla ne sallayacaksan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 13 Haziran 2020; 3:14:4 >
  • benimde fikrim bu oyun çevirilmeyecek,çünkü her yerden konuşma metin fışkırıyor,keşke çevirilsede bazıları oynayıp yanıldıgını anlasa,dövüş sisteminden daha fazla önem verdiği şeyler var ünkü oyunun,zaten bunların bi değişik versiyonuda mass effect andromedayı oynamadan gömenler,aynen yüz animasyonları çok köyü aynen.
  • Oyun kültürü olmayan, iki üç oyun oynayıp kendisini fikir beyan edecek kadar donanımlı sanan çin malı oyuncular türedi son zamanlarda her yerde.. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Önce oyunları deneyim edin, kendi filtrenizden geçirin sonra gelip o oyun hakkında yorum yapın. Sağdan soldan dolma bilgilerle bu işi yapmaya "çalışmayın".
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.