Şimdi Ara

Dragon age inquisition' ın ziyan olması !! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bulkathos

Oyun kültürü olmayan, iki üç oyun oynayıp kendisini fikir beyan edecek kadar donanımlı sanan çin malı oyuncular türedi son zamanlarda her yerde.. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Önce oyunları deneyim edin, kendi filtrenizden geçirin sonra gelip o oyun hakkında yorum yapın. Sağdan soldan dolma bilgilerle bu işi yapmaya "çalışmayın".
    Kesinlikle katılıyorum. Oyunu hic oynamamiş. Rpg'yi Knight online zanneden bir toplumla karşi karşiyayiz :)

Dragon age serisi hicbir oyunla kıyaslanamicak kadar efsanedir.
    Witcher yokken ,Dragon age vardi..
    Şiddetle herkesin bu oyunu oynamasi gerektiğini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

o değilde ben hiç dragon age oynamadım niyeyse oyunun dinamiğini beğenmiyorum. daha çok stateji ( rpg ve turn based ) ya da rpg ile hack-slash ( titan quest ve grim dawn gibi ) tarzı oyunlar oynuyorum. zamanında e3'ta yayınlanan bir video görmüştüm. 10 yıl önce olabilir gibi ama tam emin değilim, herhalde dragon age serisine ait ilk oyunlardan biri. video şöyle 2 taraf savaş için bekliyor, kalede savunma yapacaklar ve kalenin önünde saldırı yapacaklar. video gece vakti geçiyor diye hatırlıyorum yani ortam karanlık ve meşaleler filan var. sonra kaleyi savunacakların ön saflarında köpekler var, bir elinde tasma diğer elinde meşale olan birkaç kişi var. sonra savaş başlıyor, bu kişiler köpeklerin tasmalarını bırakıyor köpekler kaleyi saldıracaklara doğru koşuyorlar, arada belki ok ve büyü animasyonu filan olabilir ( burasından tam emin değilim ) bir süre sonrada video bitiyor. dragon age konusu görünce yazayım dedim, serinin önceki oyunları oynayanlar bu anlattığım videoyu biliyorsa yazabilir mi?
    Kimse de yazmamış..

Neyse bahsettiğin video bu sanırım:
    apoccayoutube
    Dragon Age - Battle at Ostagar
    https://www.youtube.com/watch?v=GVrXW0WVXYw

Edit: Aşağıdaki mesajını görmemiştim bulmuşsun Bu arada oynamanı tavsiye ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11_serhat_11 -- 14 Haziran 2020; 0:19:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Absnthe

Kesinlikle katılıyorum. Oyunu hic oynamamiş. Rpg'yi Knight online zanneden bir toplumla karşi karşiyayiz :)

Alıntıları Göster
    Hocam mesajınıza katılıyorum fakat witcher da dan önce çıktı diye biliyordum ben :)
  • 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    evet, witcher daha öncelerin oyunu. witcher'ı oynadıktan çok daha sonra oynadım dragon age'i.
  • quote:

Alıntıları Göster
    dragon Age: Origins 2009'da piyasaya çıktı.
    the witcher 2007.
    hangi dragon serisinden bahsediyorsun?
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    DAI zaten mükemmel bir oyun ona hiçbir lafım yok benim. DOS II de en az DAI kadar iyi bir oyun bundan bahsediyorum. RPG ögesi olarak ve rpg kalitesi olarakta DOS II nin yeri başka DAI kıyas ile. Yoksa ben de biliyorum pek fazla bir ortak noktlarının olmadıgını ama teorik olarak ortak noktları yok. RPG olarak baktıgında çok fazla ortak noktaları var. Zaten DOS 1 in tr yaması çıktıktan sonra en az indirilen yamalardan olmuştu emege kıyasla. İnsanımızın ön yargısı var bu oyunlara karşı turn based sistem oldugu için.
    Bir arkadaş yazmış zaten yüz çizimleri kötü mass effectin, oynamam diyenlere laf söylemiş güzel bir gönderme yapmış. DOS II yi de DAI karşısında küçük bir oyunmuş gibi görmekte aynı mantık. Bu lafım sana degil ama kim DOS II yi DAI karşı küçük bir yapım gibi görüyorsa çin malı bir oyuncu seviyesine gelmesi için bile daha 40 fırın ekmek yemesi gerek.

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    FANBOY ALERT

fanboylukta böyle bir seviye düşüşü görülmedi

Hadi desenki Baldur's gate, İcewind dale, Dungeon and dragons, Neverwinter Nights, TES serisi falan neyse diyecegim.
    EA Gamesin çıkarıdgı oyunu hiçbir oyunla kıyaslanamayacak kadar efsane gördün ya işte şuan karşımda Knight online oynayıp wow varken, Knight online'a dünyanın en güzel online oyunu bu abi diyen tip gibi göründün

• yok mu şu oyunu çevirecek
  • harunefetr kullanıcısına yanıt
    Birincisi Dragon Age serilerini EA games çıkarmadı dağıtımını yaptı. BioWare yaptı her oyunu. BioWare kim bilmiyorsanız google aratın. O saydığınız oyunların bir kısmını da yapmış bir firmadır. Özellikle KOTOR ve Jade Empire ile zirveye çıkardı. Bunları duymadıysanız zaten burada tartışmaya bile lüzum yok.

İkincisi Dragon Age Origins Witcher 1'den daha sonra çıktı. Ancak Dragon Age Origins'in kattığı yenilikler o saydığınız oyunların gerisinde değil hatta belki de yarım adım bir adım önüne geçmesini sağladı. Hem taktiksel hem de daha hızlı bir savaş moduyla. Özellikle 4 karakteri seçerek yapılan savaşlar muazzam idi.

Üçüncüsü Dos 1'i 80 küsür saat oynadım. Steam hesabımı isterseniz fuatnazli. Aratıp ekleyin profilimden görüp geri beni silebilirsiniz. DOS 1 ile ya da DOS 2 ile Dragon Age serisinin alakası yok. Tür bile aslında farklı. Genel anlamda RPG dersen bir nebze. Elma ile armutu kıyaslarsanız o klavyeyi yere bırakmanız gerekir, yoksa herkesin oyun keyfi zevki farklıdır.

Dördüncüsü her oyunun alıcısı vardır. İnsanları Knight'cı Wow'cu diye yaftalamayın, oyununuzu oynayın eğlencenize bakın. Altı üstü oyun.

İyi forumlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulkathos -- 14 Haziran 2020; 11:4:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: harunefetr

FANBOY ALERT

fanboylukta böyle bir seviye düşüşü görülmedi

Hadi desenki Baldur's gate, İcewind dale, Dungeon and dragons, Neverwinter Nights, TES serisi falan neyse diyecegim.
    EA Gamesin çıkarıdgı oyunu hiçbir oyunla kıyaslanamayacak kadar efsane gördün ya işte şuan karşımda Knight online oynayıp wow varken, Knight online'a dünyanın en güzel online oyunu bu abi diyen tip gibi göründün
    Aslinda Rpg'ye deyim vurdum , Gerek senaryo gerek oyunun yapimi olarak. Witcher cevrildi, ama Dragon age serisi cevrilmedigi icin böyle bir imada bulundum. Oyunu oynamadiginiz bariz belli, konuyu hic anlamadiginiz belli. Dişaridan sirf okudugunuz ve hakim olmadiginiz konuya cevap olarak yazmişsiniz.Senide anliyorum.

Dragon age serisi ile Divinity kıyaslanmasida ayri bir şacma.
    Diablo olsa ewy :)
    Bu arada saydigin bütün oyunlarin hepsini oynadim.
    Ea Games degil , Bioware olacak o :)
    Bioware'nin yaptigi oyunlari teraziye koy , Hepsinden agir basar )

• quote:

Alıntıları Göster
    @Absnthe

Yavaş gel

Dragon yokken Witcher vardı. (Resmi veriler baz alınarak) Zaten Witcher serisine kimsenin laf edebileceğini sanmıyorum. Witcher 3 tüm zamanların en çok ödül alan oyunu (TAM 251 Ödül)

İşin zevk kısmına kimse karışamaz. RPG oyun olarak Witcher 2 ve 3 bana göre en iyi RPG oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

@Absnthe

Yavaş gel

Dragon yokken Witcher vardı. (Resmi veriler baz alınarak) Zaten Witcher serisine kimsenin laf edebileceğini sanmıyorum. Witcher 3 tüm zamanların en çok ödül alan oyunu (TAM 251 Ödül)

İşin zevk kısmına kimse karışamaz. RPG oyun olarak Witcher 2 ve 3 bana göre en iyi RPG oyun.

Alıntıları Göster
    Witcher efsane zaten , ona kimsenin birşey dedigi yok :)

• Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt
    Witcher en az RPG olan oyundur, oyunun genel olarak güzelliğine kimse laf edemez. Ama RPG diyorsanız RPG yönü en hafif olan 3. oyun. 2. oyun bile 3. oyundan daha fazla RPG'ye sahip.

Oyuna kötü denmez tabi ama W1 seri içerisinde en hantal oyundu. Dragon Age Origin ile kıyaslama yaptığınızda DAO daha ağır basacaktır. Ama en tabi yine zevkler renkler devreye gidiyor.

Herkes neyi seviyorsa onu oynasın en güzeli o. Oyun üzerinden tartışmak güzel ama kalp kırmaya kadar gitmek saçma.

Herkese iyi oyunlar diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulkathos

Witcher en az RPG olan oyundur, oyunun genel olarak güzelliğine kimse laf edemez. Ama RPG diyorsanız RPG yönü en hafif olan 3. oyun. 2. oyun bile 3. oyundan daha fazla RPG'ye sahip.

Oyuna kötü denmez tabi ama W1 seri içerisinde en hantal oyundu. Dragon Age Origin ile kıyaslama yaptığınızda DAO daha ağır basacaktır. Ama en tabi yine zevkler renkler devreye gidiyor.

Herkes neyi seviyorsa onu oynasın en güzeli o. Oyun üzerinden tartışmak güzel ama kalp kırmaya kadar gitmek saçma.

Herkese iyi oyunlar diliyorum.
    Aynen öyle hocam. Günün sonunda zevk giriyor işin içine. RPG olma seviyesi Witcher in daha azdır evet. Dragon age oynadım ve inanılmaz fazla RPG seviyesi. Hepsini oynayalım kısaca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dragon Age Origins'in eğer geliştirme sürecini araştırırsanız Witcher 1 serisinden çok daha eskilere dayandığını görürsünüz. Oyunun ilk duyurulduğu tarihler 2002 yılına kadar gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.