Şimdi Ara

Türk futbol tarihinin en büyük skandalı dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Sezon üZerimizde tarihi bir senoryo uygulanıyor
    -normalde 2 3 maç ceza alacak en kritik adamlarımıza 5 6 maç ceza verdiler.bunu da adil gözükmek için asıl ceza alması gereken belhandaya ceza vermeyerek yaptılar eylemi yapan belhandayken ndiyae Jailson kadar ceza aldı senen boğaz sıkma her derbide olan şey
    -Fatih terim hiç bir fiili eylem yapmamasına rağmen 10 maç ceza aldı sırf konuştu diye ki bu konuşma da ne bir tehdit ne bir suç var sadece eleştiriydi
    -şimdi de Bu penaltı olayı . Ben hakem hatalarına inanan art niyet aramayan biriyim bu penaltı geçen sezon olsaydı hakeme sadece aöverdim ana art niyet aramazdım ama bu sene başka VAR diye birşey var sen bu pozisyonda vara dahi gitmiyorsan bu skandaldır buna gitmeyen neye gitçek

25 yıldır futbolu takip ediyorum böyle bir sezon görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün akşam var sisteminin çalışmadığı çok aşikardı. Normalde yayıncı kuruluş var a giden pozisyonda hakem odasını gösterirdi. Dün hakem odasından hiç bir görüntü yoktu. Hakem de göstermelik olarak kulaklıkla konusuyormus gibi yaptı bence. Bugün Alanya-kayseri maçında çok bariz penaltı pozisyonunda bile hakem odası maç hakeminin izlemesini istedi, hakem kendi izleyip verdi penaltıyı. Hal böyleyken dün olmayan bir penaltıyının Göcek tarafından bir daha izlenmemesi skandalın apaçık göstergesidir. Var sistemi çalışmadığından hakem verdiği karardan da dönemedi ya da dönse neye göre iptal edecekti? Şimdi sorum şu: o kadar yatırım yapıp kurulan var sistemi neden ve nasıl aktif olmaz????

• Diktatörlüğe oy verenlere az bile bunlar , cahil bir milletiz hak ettiğimiz gibi yönetiliyoruz.
  • İnanılmaz olan şey GS’nin bütün ceza itirazlarının oy birliği ile reddedilip Fb’nin itirazlarının ise oy çoğunluğu ile reddedilmesi.

Yani PFDK içinde bir grup insan yumruk atan Jailson’a haksız yere ceza verildiğini düşünüyor. Baya baya bu cezanın kalkması için oy kullanmışlar. Ve bu insanlar hukukçu...

Skandal kelimesinin sözlük tanımı

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

İnanılmaz olan şey GS’nin bütün ceza itirazlarının oy birliği ile reddedilip Fb’nin itirazlarının ise oy çoğunluğu ile reddedilmesi.

Yani PFDK içinde bir grup insan yumruk atan Jailson’a haksız yere ceza verildiğini düşünüyor. Baya baya bu cezanın kalkması için oy kullanmışlar. Ve bu insanlar hukukçu...

Skandal kelimesinin sözlük tanımı
    bu işler hukukçular ile oluyor zaten.. Adelet ile hukuk un zerre kadar alakası yok.. hukuk yazana göre kılıf uydurmaktır. Adalet hakkın peşinde koşmaktır..
  • Sen skandal görmemişsin.
  • jor sezonu bu sezonun 5 katı doğrandık ft yi korumak için şekilden şekile girdiler haftalardır şaka gibi izliyorum yaşananları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünya'nın En İyi Futbolcusu
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Futboldan bu adamlar temizlenmeden ligde temiz futbol göremeyeceğiz.

Özellikle TFF ve PFDK daki malum partiyi destekleyenler. Hakemleri atayan yine malum parti destekçileri.

Bunların hepsi spordan ve futboldan def edilmeli
  • Yıllarca anadolu kulüplerinin hakkını yedi 3 büyükler o zaman da sesiniz çıksaydı şimdi sizi ciddiye alırlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyarderdahi

Yıllarca anadolu kulüplerinin hakkını yedi 3 büyükler o zaman da sesiniz çıksaydı şimdi sizi ciddiye alırlardı.
    ne yani orduspor'un hakkı yendiğinde galatasaray çıkıp ordunun hakkı yendi kınıyoruz dese bugün ceza almayacak mıydı? veya tam tersi anadolu kulüpleri çıkıp 3 büyükleri hakkı yeniyor mu demesi lazım bir şeylerin düzelmesi için? hangi anadolu kulübü bu kadar ceza almış örnek verir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive -- 28 Kasım 2018; 5:43:54 >
  • Komplo teorilerine bak, anlatıyoda anlatıyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.