Şimdi Ara

Turk genclerinin psikolojik sorunlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedir bu genclerin derdi, neden herkes hemen kufur ediyor, oyunda yapmasi gereken seylerin disinda seyler yapiyor, bir kere olen adama kufur edip oyundan cikiyor, vs vs. Ya bu ulkenin gencleri buysa bu ulke nanayi yemis, emperyalist olsam bombalarim bu oyunu su loldeki cocuklari gorunce. Riotun herhangi bir ceza sistemi olmadigi icin bunlar cogaliyor. Bu oyun parali olmali arkadas. Ayda 20 lira kredi kartiyla olacak, herolar da acik olacak anca oyle cozulur bunlar. Yani sasiriyorum. Daha simdi oyundan ciktim, adam daha dakika 7de bu oyun donmez diye afk oldu, ama yazmaya devam ediyor, sonra 5 dakika sonra geldi pek bisey yapmadi, 4 kisi 2. kuleleri vermeden oyunu kazandik. Yani oynasalar aslinda kazanicaklar ama kendi kendine boyle bir triplere giriyor. Bir insan bunu niye yapar diye soruyorum. Yani kendi zamanin da gidiyor, bu adam her geri dustugu oyunun 5. dksinda bunlari mi yapiyor acaba? Ben en iyisi Weste geciriyim bu hesabi da, RP satan var mi:)?

• West daha havali ya weste geçin xd Dostum inan bana hicbir farki yok, giriste mute all yapip oynayacaksin sadece. Ama illa diyorsan ki ben bunlara katlanamam, takim oyunlarini birak bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LasciateSperanza

Nedir bu genclerin derdi, neden herkes hemen kufur ediyor, oyunda yapmasi gereken seylerin disinda seyler yapiyor, bir kere olen adama kufur edip oyundan cikiyor, vs vs. Ya bu ulkenin gencleri buysa bu ulke nanayi yemis, emperyalist olsam bombalarim bu oyunu su loldeki cocuklari gorunce. Riotun herhangi bir ceza sistemi olmadigi icin bunlar cogaliyor. Bu oyun parali olmali arkadas. Ayda 20 lira kredi kartiyla olacak, herolar da acik olacak anca oyle cozulur bunlar. Yani sasiriyorum. Daha simdi oyundan ciktim, adam daha dakika 7de bu oyun donmez diye afk oldu, ama yazmaya devam ediyor, sonra 5 dakika sonra geldi pek bisey yapmadi, 4 kisi 2. kuleleri vermeden oyunu kazandik. Yani oynasalar aslinda kazanicaklar ama kendi kendine boyle bir triplere giriyor. Bir insan bunu niye yapar diye soruyorum. Yani kendi zamanin da gidiyor, bu adam her geri dustugu oyunun 5. dksinda bunlari mi yapiyor acaba? Ben en iyisi Weste geciriyim bu hesabi da, RP satan var mi:)?

Weste gecip silverda tıkanacaksın en baba gold sonra geri döneceksin boşa ugrasma bence smurf aç westte orası aynı küfür yok ama troll afk ordada var cennet sanma yanı plat üzeri nasıldır bilmem gold2 hesap vardi westte

• Bence çevrenden 4 kişi daha bul ve team ranked girin ts-skype tarzı programlarla iletişim kurabilirsiniz.Solo que da böyle binbir türlüsüne denk gelirsin ardı arkası kesilmez
  • Ben bir tek mobalarda gördüm bu türklerin saçmalığını abi o kadar fps - mmorpg - strateji şudur budur oynadım kaç türkle karşılaştım ama türkiye lol serverine ilk girişimde türk gençliğini orada tanıdım ben.

Adam normal gamede takımımda ki feeder (hakiki 0/20/0) yüzünden oyun kazanıyor ben yine ranked diye bir şey demiyorum iyi oyunlar diyorum ama feeder olmasa kaç yazar yine ezerdim ben sizi diyor 0/4 başlayan zed. Maç sonu "gg easy xd" eksik olmuyor. Madem o kadar prosun git ranked kas bronz yada gümüşsün ne hava atıyosun.

Daha kötüsü ranked de başıma geldi. Çok rahat bizim tarafımızda olan oyunda riot serverleri uçtu herkesde yeniden bağlanıyor olayı oldu karşı takımda 4 kişi bizde 5 kişi afk. Ama nasıl bir server sorunuysa basede kıpırdayamazken jinxin gelip oyunu bitirişini canlı izledim. Riota all dan sövdüm jinxe veya karşı takıma bi laf etmesemde çok alındılar galiba "niye ağlıyosun low gg easy noobs" falan da filanda İnsan tanımadığı insanlara daha kolay hakaret edebiliyor. Oyuncu sayısı az ve yetişkin kesim olsa biraz daha olgun davranırdı herkes. Biz allods falan oynarken böyle pis bi tip oldu mu imp ittifak demezdik yaşatmazdık adamı onu alan guild bile ayıp etmiş olurdu.

Hon da mesela 5-10 kişi var serverde zaten günde bir iki oyun girebilirsin kimse birbirine laf etmiyo iyi oyundu falan çünkü bir daha ki maçta yine ya aynı takıma ya karşıya gelicek herkes. Ama orda da tr serveri ilk açıldığında veledlerden geçilmiyordu ama 1 ay falan dayanabildiler sonra lole geri dönmüşlerdir. O oyunuda tr serveri yüzünden bıraktım ayrı bir şey..

• north america geçin
  • yaşları çok küçük ve küfür eden kişilerin anaları babaları evde 7*24 küfür ediyorlar başka izahı yok...
    not: çekirdek aile önemli cahil bir toplum istemiyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cogumuzun bilmedigi kucuk bir sey
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • westte emin ondan daha beterleri var. orda rage yapılırsa rage in allahı yapılır.ırkçılığa başlar kanserden çıkar.feed desen yine tr den farkı yok. plat 4-3 arası oynuyorum cidden bazen tr den gram farkı kalmıyor daha beter oluyor.tr de 10 oyunun 8 inde varsa westte de 10 oyunun 4 ünde vardır
  • Çare kore serveri

• bu işin ne psikoloji ile ne de başka bir şeyle alakası var. misal avrupadakiler küfür etmiyor. o zaman onların psikolojileri düzgün bizimkilerin sorunlu. böyle bir mantık olamaz. olay sadecve ahlaki düşünce yapısı. sadece bu. ahlaki olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştiremiyoruz. rezalet yetişiyorlar. saygı sevgi anlayış hoşgörü sıfır. bencil düşüncesiz ahlaksız karaktersiz haysiyetsiz utanmaz (biraz ağır oldu ama) gerçekten böyleler. onun için paralıda yapsan değişen hiç bir şey olmaz. sadece azalır belki.
  • Aile ahlak verecek çocuga başka çaresi yok bu işin
  • Vallahi West'te de boyle diyenler yaniliyor. Turk serverinda oyuna girersin, max 10. mesajdan sonra kufurlesmeler baslar, biri troll pick alir, biri inatla mid secilmisken mid alir, bi yerimde mi xD yazar. EU westte bir oyun atin, giriste millet hi der, herkes istedigi rolu alir, sira kalmazsa seve seve support olur ya da baska lane e gider, cok ama cok nadir trolleyen cikar. Hic kimse de cok asiri bir durum yoksa sovmez size. Anca kotu oynayabilir feedleyebilir, ama onu da bilerek yapmaz.

Turk gencleri gercekten cok egitimsiz, yeni gelen jenerasyon bunlarsa zaten bittik biz, hicbirsey olmaz bunlardan...
  • Abi ciddi olamazsıniz plat4den dia5e kadar geldim westte gram flame rage ile karşılaşmadan hiç troller gelmedi sizde bir sıkıntı var bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

Abi ciddi olamazsıniz plat4den dia5e kadar geldim westte gram flame rage ile karşılaşmadan hiç troller gelmedi sizde bir sıkıntı var bence

gayet ciddiyim dostum. sen şanslısın bence. her serverın bebeleri vardır.
  • gayet de fark var dostum
  • Dün sonsuz uçurumda oynuyorum.Hani zevkine gırgırına oynadığımız bir oyun.Dakika 12 felan noxus kulelerinin önündeyiz.Bana Pantheon geldi ve 16/8 gibi bir skorla oynuyorum ama hp bardaki gösterge oldukça az.E base atıp canıda yenileyemiyorsun.Bende kuleye ölüyüm dedim bir an önce.Sonra bizim takımda süper zekalı bie velet,kuleye niye öldün ...çocuğu,adama kill verdin bilmemneyin bebesi diye ana avrat düz gitti.Dedim tam ev adresini ver.Gebze'den başka birşey söyleyemedi.Şimdi normalde görsen adam yerine bile koymazsın.Ama dışarıda arkadaşından, evde annesinden babasından şamarı yiyen veletler bu oyunda miroğlu kesiliyor nedense.Niye böyle?Çünkü ne adam gibi eğitim var ne de aile terbiyesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 21 Ağustos 2014; 13:28:32 >
  • Ego ego ego.

• uplayım su konuyu fazla gören olmamış sanırım.
  • Az önce çalıştığım yerin önünde 8-9 yaşlarında bi çocuk gördüm, abisi denebilecek birisiyle yürüyordu.Küçük çocuk da dalga geçiyordu abisiyle buda elini sıktı dalga geçtiği için o küçük çocukdan öyle küfürler duydum ki anlatamam size.Ben 18 yaşındayım fazla büyük değilim ama o küçücük çocuğun ettiği küfürleri daha ağzıma almadım bu güne kadar.

Demem o ki herşey yetiştirmeyle ilgili çoğu kişi çocuk yapmasını biliyor da yetiştirmeyi bilmiyor...
  • lol tek basina oynanicak bir oyun degil abi. Tek oynamayin yaniniza yeni yoldaslar arkadaslar bulun eminim daha cok zevk alicaksiniz. Size kendimden ornek vereyim benim pek moba oyunlarla aram yoktu lisede biz 3 arkadas wow oynardik eglenirdik baya sonra cod oynamaya basladik okuldan baska oyuncularda bulup cod4 lan turnuvalari yaptik okul cikisi fln sonra lise 4 te biraktik sinavdan dolayi ama o yaptigimiz turnuvalarda cok insan tanidik. Neyse universiteye gecince de tek kaldim hic bir arkadasim benle ayni sehri kazanmamisti. Makina muhendisligi okuyorum bu arada . Neyse orda baktim ki league of legends diye bir oyuna merak salmis herkes bende katildim onlarin arasina yakladik 2 yildir oynuyorum lol u 1100 saat oynamisim oyunu ve bunun 50 saatini tek basima oynamadim . Tek girdigim zamanlarda aram giriyorum. Ayda bir iki kere ranked giriyorum ligim dusmesin diye o kadar ve oyun basi klasik uyarim "herkes hata yaparbilir anlayisli olalim bir birinize lutfen"

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.