Şimdi Ara

Türk gençliğinin haline acıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınav dershanenisinin facebook sayfasında bir soru sormuşlar ve verilen cevaplara bakın . Güleyim mi , yoksa ülkemiz adına üzüleyim mi bilemedim .

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=359496124158503&set=a.288300474611402.64619.287982691309847&type=1&theater

Birde anlamadığım olay bu insanlar bunca yıl nasıl yaşamış işlem önceliğini bilmeden . O kadar sınava giriyolar ilk okuldan itibaren bunca yıl matematik sorularını nasıl çözmüşler anlamıyorum , cevap verenlerin içinde üniversitelisi de var liselisi de ..

Ha bu arada cevap kaç sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinh -- 27 Şubat 2013; 13:42:40 >

• benim asıl anlamadığım bu resmi görüyorlar resme bakıyorlar bir de çözmeye kalkıyorlar hadi kalktın bir de üstüne yorum ile cevabı yorum olarak yazıyorlar
  • Bide bazıları 0.5 saniye de çözdüm , sadece sonuna bakıp çözdüm falan yazmış , elimde değil gülüyorum
  • İşlem önceliği ne ? Yenilen birşey mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

benim asıl anlamadığım bu resmi görüyorlar resme bakıyorlar bir de çözmeye kalkıyorlar hadi kalktın bir de üstüne yorum ile cevabı yorum olarak yazıyorlar

12 buldum

Edit: Şimdi yorumlara baktım. Funda ateş diye biri ekleyebilirsiniz yazmış. Ne alaka la?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suskun İnsan -- 27 Şubat 2013; 13:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 cevap
  • cevap 1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 diyolar hala
  • 8
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinh

1 diyolar hala

kafanmı iyi kardeşim 1 çarpı 0 0 eder 1 le topla 1 eder yukardakiler işleme dahil olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

quote:

1 diyolar hala

kafanmı iyi kardeşim 1 çarpı 0 0 eder 1 le topla 1 eder yukardakiler işleme dahil olmaz.

işlem önceliği?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

quote:

quote:

1 diyolar hala

işlem önceliği?

her türlü 1 çıkar banko 1 100 lira basıyorum 1 e
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

quote:

quote:

1 diyolar hala

işlem önceliği?

her türlü 1 çıkar banko 1 100 lira basıyorum 1 e

• 12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 27 Şubat 2013; 14:10:04 >

• 97ve yukarı doğumlular güçlerini göstermiş yine

o değilde yorumların çoğunluğu 1 yazmış orda okula bile gittiğinden şüphelendiğim kücük bir cocukda 1 yazmış

Edit:kartal Kılıç'mış adı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 27 Şubat 2013; 14:10:36 >

• Yahu neden ısrar ediyosun ? Senin ki cahillik değil kara cahillik . İşlem önceliği diyoruz , parantez varsa önce parantez içinde ki işlemler yapılır ; yoksa işleme ilk çarpma ve bölmeden başlarsın , sonra toplama çıkarmayı yaparsın .

1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1X0+1 = 11 + ( 0x1=0 ) + 1 = 12
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kill 'Em All

quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

benim asıl anlamadığım bu resmi görüyorlar resme bakıyorlar bir de çözmeye kalkıyorlar hadi kalktın bir de üstüne yorum ile cevabı yorum olarak yazıyorlar

12 buldum

Edit: Şimdi yorumlara baktım. Funda ateş diye biri ekleyebilirsiniz yazmış. Ne alaka la?

Azmettim buldum:
    http://puu.sh/29bnN/141757e9c6

• yine başlamayın

cevap: 12
  • quote:

Yahu neden ısrar ediyosun ? Senin ki cahillik değil kara cahillik . İşlem önceliği diyoruz , parantez varsa önce parantez içinde ki işlemler yapılır ; yoksa işleme ilk çarpma ve bölmeden başlarsın , sonra toplama çıkarmayı yaparsın .

1+1 2
    2+1 3
    ......
    10+1 11
    11*0 0
    0+1 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 27 Şubat 2013; 14:21:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Yahu neden ısrar ediyosun ? Senin ki cahillik değil kara cahillik . İşlem önceliği diyoruz , parantez varsa önce parantez içinde ki işlemler yapılır ; yoksa işleme ilk çarpma ve bölmeden başlarsın , sonra toplama çıkarmayı yaparsın .

1+1 2
    2+1 3
    ......
    10+1 11
    11*0 0
    0+1 1

Bak ya

İşlem önceliği var işlem önceliği ! Önce çarpma sonra toplama yapıcaksın .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.