ENTER'E BASTIGIN ANDA ALT+TAB A BASARSAN 3 YADA 4. DE GİRİYOR.ARK LAR BÖYLE YAPIYOR BEN PRE YİM AMA OLSUN :)
daha yeni patch geldi
biraz zaman
quote:
Orjinalden alıntı: CaZiBe
bak şimdi yeni bi metin belgesi açıyorsun sonra şifreni yaz sonra da kopyala
oyuna gir ID ni yaz sonra ctrl+v yap enter e bas
deniyeceğim
hakkaten gimiyo namussuz
çözüm prem almak git prem alma alcak kartın yoksa OYNAMA ne güzel koydular şu dc olayını inş çözüm bulamazlar bu soruna
Atıyorum ki ben gold premium alıcam bunu almak için oyuna girmem lazım bu nasıl olucak şimdi...
quote:
Orjinalden alıntı: bycado
çözüm prem almak git prem alma alcak kartın yoksa OYNAMA ne güzel koydular şu dc olayını inş çözüm bulamazlar bu soruna
beyler non prem e macro buduk simdi buna ne yapacaz gerci benim icin ii oldu ben daha rahat giriom ama oyuna :D sadece kendimi dusunemem
bence aptalca bişi daha değişik bişey yapmaları lazım. abi parasız oynatmayacaksan bedava üye olmayı kaldır ozaman milleti ne uğraştırıon bilgisayar başında. bence para ile oynayanlara oyun içinde ekstra bişiler olması lasım ama böle diğerleri oyuna sokmayarak olmaz bu iş.
quote:
Orjinalden alıntı: onur54529
Atıyorum ki ben gold premium alıcam bunu almak için oyuna girmem lazım bu nasıl olucak şimdi...
quote:
Orjinalden alıntı: bycado
bence aptalca bişi daha değişik bişey yapmaları lazım. abi parasız oynatmayacaksan bedava üye olmayı kaldır ozaman milleti ne uğraştırıon bilgisayar başında. bence para ile oynayanlara oyun içinde ekstra bişiler olması lasım ama böle diğerleri oyuna sokmayarak olmaz bu iş.
sana sonuna kadar katılıyorum madem parasız oynatmıcan niye zorluyosun adamı bilgisayar başında yaw
aynen katılıyom millet kafayı yiupdur düşün sene lvl 70 sin premium yok giremiyon
quote:
Orjinalden alıntı: cemma
aynen katılıyom millet kafayı yiupdur düşün sene lvl 70 sin premium yok giremiyon
Pre siz 70 olmak neredeyse imkansız!!
quote:
Orjinalden alıntı: cemma