Şimdi Ara

Türk Hava Kurumu Üniversitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
8.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: benemder

Acaba Yakın zamanda (en geç 2 yıla) yurt kurmayı düşünüyorlar mı?

okulun yanında etimesgut askeri lojmanları var orası komple okula verıldı en geç 2 seneye bosaltılacak deniyor ( bu sene veya diger sene bosaltılabilir tabi )
  • siz hangi bölümdesiniz hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

merhaba hocam %50 veya %75 burslu elektrik elektronik makina ve bilgisayar müh. düşünüyorum , eğitimi nasıl sence önerir misin ? birde çankaya ile kıyasladığında sence hangisi bir adım daha öndedir ?

teşekkürler

şahsen o bölümler hakkında kesin ve net konuşamıyorum guvenemıyorum cunku .. söylenen cok şey var iş imkanları hakkında falan ama bi ucak la uzayla denk tutulmuyor okulda diye düşünüyorum .. bölümlerin eğitimini henüz bilmiyorum cunku bende yeni 1. sınıfa geçtim hazırlığı okudum sadece ondan bahsedebilirim TOEFL var.. çankaya ile kıyaslama yapılamaz küçük eğitim kolejleriyle kıyaslamayalım THK'yı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: I3y_I3urak

siz hangi bölümdesiniz hocam ?

Uçak Mühendisliğindeyim hazırlığı okudum 1. sınıfa geçtim şimdi.
  • Orada bir yıl geçirdiniz. Sizce Keşke şu olsaydı iyi olurdu dediğiniz ne var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: benemder

Orada bir yıl geçirdiniz. Sizce Keşke şu olsaydı iyi olurdu dediğiniz ne var?

keşke okul içinde eğlenebilecek birşey olsaydı batak tavla monopoly vs bi yere kadar :)
  • kazananlar gelin topluluk kuralim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blattodea

kazananlar gelin topluluk kuralim

Uçak mühendisliğine geliyorum, hadi hayırlısı

@tunabinyay Hazırlık da okumuşsun galiba sen, hazırlığı atlama şansımız var mı peki yoksa çok mu zor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animetrk -- 26 Temmuz 2013; 3:12:54 >
  • Havacılık İşletmeciliği kazandım tam burslu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemm4 -- 26 Temmuz 2013; 3:39:36 >
  • Uçak Müh. Kazandım yarışmacılara başarılar diliyorum
  • Bilgisayar muhendisligi

Hazirlik nasil ?

• Thk iyidir hocalaeı filan odtülü grnç bir kadrosu var. Yabancı öğrenci epey fazla.

Sonuçta kampüs havalanı var.

Rektörünüzü seviyormusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

quote:

Orijinalden alıntı: blattodea

kazananlar gelin topluluk kuralim

Uçak mühendisliğine geliyorum, hadi hayırlısı

@tunabinyay Hazırlık da okumuşsun galiba sen, hazırlığı atlama şansımız var mı peki yoksa çok mu zor?

aynen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayene06

Bilgisayar muhendisligi

Hazirlik nasil ?

zor diye duydum ama bilmiyorum
  • Sürpriz olarak makine mühendisliği geldi bana da. Hiç beklemiyordum THK geleceğini ama nedensiz bir şekilde sevindim. Bu okulun servis imkanı yok sanırım. Ring otobüsleri var diye duydum sadece. Okul yer olarak sanayi sitesinde yer alıyor bunun bir dezavantajını gören var mı? O sokağı bilmiyorum hiç ama ankamallden yürümek kolaysa oraya tek dolmuş oluyor. Hazırlık olayında da websitesinde okuduğuma göre speaking varmış. Bu baya sıkıntı olucak gibi ya.
  • Elektrik Elektroniği tam burslu kazanan bir arkadaş sıralamasını yazarsa çok sevinicem.
  • Tebrikler arkdaslar ayni zamanda kolay gelsin diyorum:D

• quote:

Orijinalden alıntı: MKB1907MKB

Tebrikler arkdaslar ayni zamanda kolay gelsin diyorum:D

tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: cayene06

Bilgisayar muhendisligi

Hazirlik nasil ?

benimde bilgisayar hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calaquessir

Sürpriz olarak makine mühendisliği geldi bana da. Hiç beklemiyordum THK geleceğini ama nedensiz bir şekilde sevindim. Bu okulun servis imkanı yok sanırım. Ring otobüsleri var diye duydum sadece. Okul yer olarak sanayi sitesinde yer alıyor bunun bir dezavantajını gören var mı? O sokağı bilmiyorum hiç ama ankamallden yürümek kolaysa oraya tek dolmuş oluyor. Hazırlık olayında da websitesinde okuduğuma göre speaking varmış. Bu baya sıkıntı olucak gibi ya.

bana da THK makine mühendisliği geldi bende hiç beklemiyordum umarım bizim için iyi olur bende hazırlığı hakkında TOBB da ki TOEFL seviyesinde olduğunu duydum baya zor olucak gibi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.