Şimdi Ara

Türk Hava Kurumu Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
8.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herhangi bi sorunuz olursa yardım edebilirim arkadaşlar buyrun..

• hocam pilotaj la ilgili bişi sorcaktım cevremden duydugum bi söylenti var burssuz oku sonra işe baslayınca öde gibisinden bişiler diyorlar siz üniversitedesiniz belki bilginiz vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

hocam pilotaj la ilgili bişi sorcaktım cevremden duydugum bi söylenti var burssuz oku sonra işe baslayınca öde gibisinden bişiler diyorlar siz üniversitedesiniz belki bilginiz vardır
    öyle birşey yok :) şimdi oku sonra öde gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunabinyay

öyle birşey yok :) şimdi oku sonra öde gibi :)

Alıntıları Göster
    Okulun yıllığı nedir ? Okuyan arkadaşların aileleri çok mu zengin, nasıl göze alıyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusFrex

Okulun yıllığı nedir ? Okuyan arkadaşların aileleri çok mu zengin, nasıl göze alıyorlar ?

Alıntıları Göster
    pilotaj 30 bin ..
    diğer bölümler 20 bin
    hazırlık 18 bin..

ortalama bi özel üniversite işte ama zübbe göremezsin..

Fiyatlar değişti..
    Pilotaj 42
    Mühendislikler 24
    İşletme 20
    Hazırlık 20

ortalama aklımda kalan fiyatları verdim link verebilirim gerekirse direk orjinal fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunabinyay -- 17 Temmuz 2013; 20:01:15 >
  • quote:

pilotaj 30 bin ..
    diğer bölümler 20 bin
    hazırlık 18 bin..

ortalama bi özel üniversite işte ama zübbe göremezsin..

Fiyatlar değişti..
    Pilotaj 42
    Mühendislikler 24
    İşletme 20
    Hazırlık 20

ortalama aklımda kalan fiyatları verdim link verebilirim gerekirse direk orjinal fiyatları.

Alıntıları Göster
    sanırım üniv.de yurt yok bence önemli eksik peki anlaşmalı yurt fiyaları ne kadar ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burst_one

sanırım üniv.de yurt yok bence önemli eksik peki anlaşmalı yurt fiyaları ne kadar ki?

üniv'de yurt yok ve inan ki anlaşmalı yurtları bilmiyorum benim evim okula yakın olduğundan herhangi bilgim yok
  • Pilotaj okumak istiyorum. Fakat iş olanağı ne durumda? Duyduğuma göre THY direk işe alıyormuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordwader123

Pilotaj okumak istiyorum. Fakat iş olanağı ne durumda? Duyduğuma göre THY direk işe alıyormuş?
    iş olanakları çok açık 3000 bin pilot açığı var ülkede ve yılda 100 pilot yetişiyor ( en erkeni 4 yıl sonra ) şu an yılda 20 yetişiyor..
  • Çok sağol seneye belki görüşürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordwader123

Çok sağol seneye belki görüşürüz
    upss
  • quote:

upss

Alıntıları Göster
    Pilotaj bölümünü okumak için Sağlık şartları neler acaba? Birde acaba üniversitede bedava yamaç paraşütü, planör gibi kurslar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: benemder

Pilotaj bölümünü okumak için Sağlık şartları neler acaba? Birde acaba üniversitede bedava yamaç paraşütü, planör gibi kurslar var mı?

Alıntıları Göster
    Peki uçak mühendisliği açısından ne söyleyebilirsin ODTÜ ve İTÜ'nün performansıyla yarışabiliyor musunuz? Ayrıca kampüsünüz çok küçük sanırım üniversite ortamını hissedebildin mi? Uçak mühendisliği eğitim kadrosu kaliteli mi?
  • quote:

ücretsiz kursları mevcut her yaz acılıyor hepsı .. pilotaj bölümü için sağlık şartlarının cok ağır olacagını sanmıyorum cunku okulda 150 kilo adam var
  • quote:

Orijinalden alıntı: forzalonso

Peki uçak mühendisliği açısından ne söyleyebilirsin ODTÜ ve İTÜ'nün performansıyla yarışabiliyor musunuz? Ayrıca kampüsünüz çok küçük sanırım üniversite ortamını hissedebildin mi? Uçak mühendisliği eğitim kadrosu kaliteli mi?

Odtü ve İtü tamamen kağıt üzerinde eğitim yapmakta.. görerek öğreneceksin thk da .. kampüs cok kücük değil acıkcası gelip gezmen gerekiyor sadece cok gelişmiş değil ama her ay yeni şeyler ekelniyor
  • quote:

quote:

Odtü ve İtü tamamen kağıt üzerinde eğitim yapmakta.. görerek öğreneceksin thk da .. kampüs cok kücük değil acıkcası gelip gezmen gerekiyor sadece cok gelişmiş değil ama her ay yeni şeyler ekelniyor

Valla geldim gezdimde ama belli kısım inşaat halinde geriye kalan kısımsa bir üniversite için küçük. Zaten oraya ya uçak mühendisliği ya da pilotaj okursan tahammül edebilirsin gibi geldi bana.

Not: Asıl sorum akademik olarak güçlü bir ekip var mı?

• quote:

quote:

quote:

Valla geldim gezdimde ama belli kısım inşaat halinde geriye kalan kısımsa bir üniversite için küçük. Zaten oraya ya uçak mühendisliği ya da pilotaj okursan tahammül edebilirsin gibi geldi bana.

Alıntıları Göster
    Acaba Yakın zamanda (en geç 2 yıla) yurt kurmayı düşünüyorlar mı?

• quote:

Acaba Yakın zamanda (en geç 2 yıla) yurt kurmayı düşünüyorlar mı?

Alıntıları Göster
    merhaba hocam %50 veya %75 burslu elektrik elektronik makina ve bilgisayar müh. düşünüyorum , eğitimi nasıl sence önerir misin ? birde çankaya ile kıyasladığında sence hangisi bir adım daha öndedir ?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexdesouza.10

merhaba hocam %50 veya %75 burslu elektrik elektronik makina ve bilgisayar müh. düşünüyorum , eğitimi nasıl sence önerir misin ? birde çankaya ile kıyasladığında sence hangisi bir adım daha öndedir ?

teşekkürler
    Uçak Mühendisliği hakkında bilgi verirmisiniz acaba ? Türkiye ve yurtdışında iş imkanları nasıldır Türkiyede tam olarak ne iş yapar ?

Seneye Pilotluk tutmazsa bilgisayar yerine %50 veya %75 burslu okumayı düşünüyorum THK da.
  • quote:

quote:

quote:

akademik gücü inan bilmiyorum ama özel okul sonuçta ordan burdan transferle sağlam kadro oluşturuyolar .. ama inan bilmiyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.