Şimdi Ara

Türk Hava Kurumu Üniversitesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
8.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Calaquessir

ikinciyi geçmesek de hazırlığı atlayabiliyor muyuz? birinci yeterli olur umarım ya toefl ile hazırlık mı atlanır yurt dışında okumayacaz sonuçta.

Toefl? Ciddi mi ?

Ben her okulda hazırlık böyledir sanıyodum.2 aşamalı olması bizim okula mı özgü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemm4 -- 8 Ağustos 2013; 1:10:12 >
  • bende tam emin değilim öyle okudum bir çok yerden. ikinci sorunun cevabını bilmiyorum.
  • 1. Yi geçemeyenlerin düzeyi belli olmuş olacak sanırım ona göre hazırlık okuayacak herkes , yani düzeyine göre sınıflarda, 2. Aşamaya geçenlerin de kendi aralarında düzeyleri belli olacak totalde 3 grup sanırım anladığım kadarıyla, 2. Aşamayı da geçenler direk 1. Sınıfa başlayacaklar sanıyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi yurtta kalacaksınız? kalmayacaksanız onerebileceginiz iyi yurt var mi?
  • blattodea B kullanıcısına yanıt
    Napacağım konusunda halen bir fikrim yok.Umarım devlet yurdu çıkar.
  • Beyler pilotaj dışındaki öğrencilerin kayıt işlemi sırasında aşağıdakiler dışında herhangi bir şeye ihtiyaç yok değil mi? Sayfada Pilotaj öğrencilerinde Adli Sicil Kaydı ve sağlık raporu fln denmiş ama bizim için geçerli değil sanırım onlar.

Lise Diploması
    Nüfus Cüzdanı fotokopisi
    12 fotoğraf
    Öğrenci Bilgi Formu
  • herkesi tebrik ederim .. ucak muhendisliğini kazananları ayrıca bir tebrik ederim :) bi kaç soru dıkkatımı cektı onları hemen cevaplayayım varsa baska soru alabılırım ama foruma cok gıremıyorum facebook'tan ıletısım kurarsanız her an her cevabı alırsınz.. hazırlık fakültesinin adınını hayati yazıcı yani gümrük bakanı olmasının sebebi okula hibe edilen 8 gumruk bınası ve belirli alanlarda dönüm dönüm araziler :) ismi ne olursa olsun sorun degıl aldığınız binalara bakın derim :) bırakın ismi ne olursa olsun... hazırlık 1. sınavı atlarsan 2. sınava gırme hakkı kazanırsın hepsını ayrı ayrı gecmen lazım yok oyle 1. yi geçip atlamak :)
  • ucak muh. icin cizim dersleri ne zaman basliyor, kacinci sinifta? laptop mu alsam daha iyi olur tablet pc mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blattodea -- 25 Ağustos 2013; 17:27:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın beni de elektrik-elektronik! Bölümdaşlarıma tebrikler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duellist -- 25 Ağustos 2013; 21:54:40 >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.

http://oim.thk.edu.tr/Content.aspx?cid=1815

Akademik takvime göre 10 ocak cuma günü dersler bitiyor ama tatil 13ünde başlıyor ve 24'ü cuma da bitiyor ve 27 sinde de dersler başlıyor.

Ben 11 Ocak'a gidiş 23 Ocak'a da dönüş için uçak bileti alıcamda şimdiden ucuza.Acaba o aradaki hafta sonlarıda dahilmidir tatile? Herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi?
  • Ev için önerileriniz var mı? Eryaman,bahçeli,çukurambar gibi secenekler duydum ama ankarayı tam bilmediğimden neresi olursa daha iyi olur kestiremiyorum.Eryaman okula biraz daha yakın ama sosyal yonden zayıf bir yermis sanırım.Bahceli ve cukurambar ise birbirine pek de uzak olmayan hareketli yerler.Ama bahceli epey genis bi bölge anladıgım kadarıyla bahcelievler-emek bölgesi daha mı rahat olur okula ulasım acisindan??Cukurambar hakkında ise hiçbir bilgim yok diyebilirim.

Yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • Ben Etimesgut taraflarından bakıyorum yakın olsun dye yoksa Bahçelievler tarafı Çukurambar yakın olmuyor

• kimlik için verdiğimiz resimler mi kullanılıyor yoksa kayıt sırasında çekiliyor mu bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rev92

kimlik için verdiğimiz resimler mi kullanılıyor yoksa kayıt sırasında çekiliyor mu bilgisi olan var mı ?

Kayıt sırasında çekilmiyor, 12 tane vesikalık istiyorlar 4.5-6 ebatında

• yurt kaydi yaptiran var mi?
    nereyi dusunuyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: djblumenberg

Ben Etimesgut taraflarından bakıyorum yakın olsun dye yoksa Bahçelievler tarafı Çukurambar yakın olmuyor

peki batıkente ne dersin? bahceli-emek ve batıkent arasında kalınsa neresi iyi olur? Ankarayı bilmediğimden bu kadar soruyorum yardımcı olduğun için teşekkürler daha iyi bi secenek varsa onu da paylasabilirsin tabii :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohirrim_Banners

quote:

Ben Etimesgut taraflarından bakıyorum yakın olsun dye yoksa Bahçelievler tarafı Çukurambar yakın olmuyor

peki batıkente ne dersin? bahceli-emek ve batıkent arasında kalınsa neresi iyi olur? Ankarayı bilmediğimden bu kadar soruyorum yardımcı olduğun için teşekkürler daha iyi bi secenek varsa onu da paylasabilirsin tabii :D

Batıkent de yakın tabi ama orada 1+1 ler pek yok, ama okuldan çok sosyal çevreye yakın olsun gider gelirim ulaşım dert olmaz dersen Çukurambar ve bahçeli uygun olur

• quote:

quote:

quote:

Batıkent de yakın tabi ama orada 1+1 ler pek yok, ama okuldan çok sosyal çevreye yakın olsun gider gelirim ulaşım dert olmaz dersen Çukurambar ve bahçeli uygun olur

bahceli hakkında az çok bilgim var bahceli-emek tarafında ev tutuldugunda otobusle 20-25 dk. arasinda ulasim mumkunmus ama cukurambardan ulasim nasıl olur otobus yokmus bildigim kadarıyla

• quote:

quote:

quote:

quote:

bahceli hakkında az çok bilgim var bahceli-emek tarafında ev tutuldugunda otobusle 20-25 dk. arasinda ulasim mumkunmus ama cukurambardan ulasim nasıl olur otobus yokmus bildigim kadarıyla

Var var cukurambardan thk ya gelen arkadaşım var, armadanın önünden biniyorum demişti

• Yarinki sinavi gecemezsek diger gunlerdekilere girmeyecek miyiz? Yoksa ne olursa olsun 3 sinava da girecek miyiz?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.