Şimdi Ara

Türk Hava Kurumu Üniversitesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
8.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ders seçiminde büyük bir saçmalık mevcut sorun yaşayamayan var mı?
  • Yarın şenlik mi var?

Edit: Hoşgeldin partisiymiş. Gidelim öyleyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 9 Ekim 2013; 23:11:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Yarın şenlik mi var?

Hocam ona katılım zorunlu diyorlar doğru mu o bilginiz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I3y_I3urak

quote:

Yarın şenlik mi var?

Bize zorunlu demediler ama ben giderim yine de.
  • quote:

quote:

quote:

Yarın şenlik mi var?

Bir kaç arkadaşa hocaları zorunlu demiş ama sanmıyorum ben zorunlu oldtuğunu.. Neyse teşekkürler hocam :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yarın şenlik mi var?

Bir kaç arkadaşa hocaları zorunlu demiş ama sanmıyorum ben zorunlu oldtuğunu.. Neyse teşekkürler hocam :)

Dj yasin geliyomuş ya kaçmaz :P

Hazırlıkta okuyan arkadaşlarıma da zorunlu demişler hatta yoklama alıcaz demişler de yapmazlar heralde öyle bişi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

quote:

quote:

quote:

quote:

Yarın şenlik mi var?

Dj yasin geliyomuş ya kaçmaz :P

Hazırlıkta okuyan arkadaşlarıma da zorunlu demişler hatta yoklama alıcaz demişler de yapmazlar heralde öyle bişi

Dj Yasin kimdir ya :) ünlü falan mı bizim okulda Bende sanmıyorum yoklama olayının olacağını...

• Ben lise 4 öğrencisiyim. Hedefim THK Pilotaj. İnşallah kazanırım. Aklıma takılan sorular var.

1)Boy sınırı 1.90 diyorlar? Ben 1.89 um ve daha lise 4 üm, hadi okula bu boyla girdim diyelim, üniversite döneminde uzar isem, sınırı geçersem ne oluyor, yani bitiyor mu her şey. Bir de anlamadığım bir şey var okulda 1.90 dan uzun pilotaj öğrencisi hiç yok mu ki?

2)Geçenlerde IFTE ye gittim. Oradaki abi okulu Pilotajı bitirince THY de işin hazır dedi ama okulu bitirmek çok zor dedi. Bu zorluktan kastı ne? Mezun olamayan çok kişi var mı?

3)Bu sene Pilotaj fiyatları 41 bin TL. Benim gireceğim sene (İnşallah girerim) yükselir mi aynı mı kalır, yoksa düşer mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • YYgtyazici Y kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey geç değilken bence tam bursluya girmeye çalış. Bende o okulda makine mühendisliği okuyorum. Boy konusunda en doğru bilgi için okulu arayın derim. Ben 1.90 üstü mühendislikte görüyorum ama pilotların arasında göremedim ki ortak dersimiz pek yok zaten. Daha mezun olabilen yok diye biliyorum myo'lar dışında. Çünkü 2011 kuruluşlu bir üniversite. 41 Bin lira veriyorlar okula fakat okulu satın almış muamelesi görüyorlar okuldan. Zorunlu ders seçimleri oluyor yani sen seçmiyorsun senin yerine okul seçiyor. Ve şuan da en iyi program Pilotaj'da. İş garantisi vermesiyle ünlü bu okul ayrıca. Yalnız toelf ve pilotluk için falan sınavları varmış sanırım onlara da zor diyorlar fakat 4 yıl eğitim alıcaksınız ne kadar zor gelebilir ki.

Son olarak şunu söyleyeyim Uçak dışında ki mühendisliklere gelme derim.
  • Bu yil ozyegin universitesinde SHUI okuyorum. Daha dogrusu hazirliktayim. Burda hazirligimi bir yil okumak istiyorum. Ayni zamanda universite sinavina tekrar girecegim. Turk hava kurumunda yine ayni bolume gecmek icin. Sorum su ; turk hava kurumu universitesinde hazirlik zorunlu mu? Zorunluysa lisansda da bolumler ingilizce mi? Hazrlik atlama sinavi cok zorlar mi? Yardimci olursaniz sevinirim

• Bu universitenin ismi deyisse varya yemede yaninda yat olur.Mesela ''Turk Havacilik Universitesi''(THU) gibisinden bir isim.Turkcesinin yaninda Ingilizceside guzel gozukuyor.''Turkish Aviation University''(TAU).Direkt bir Universiteye kurum ismi verilmesi biraz karizmasini cizdiriyor bana gore.Bu uninin ogrencisi olsaydim imza kampanyasi falan hayata gecirirdim sirf universitenin ismi deyissin diye. Yinede yonetimin bir bildiyi var diye dusunuyorum

• kafamı kurcalayan bir şey var.yardımcı olursanız sevinirim.THK Üniversitesi sitesinde ücretler bölümünde pilotaj için yazılan ücret 41.472 tl.Bu ücret bir eğitim yılı mı yoksa tüm eğitim yılları için mi?
  • 1 yıllık
  • 5 yılda eder 200.000 tl oda en az :D bide kalması etmesi yaz okulu uzatması vs gibi riskler.eder sana 240 000.gider orta düzey bi okula altıma son model spor arabamı çekerim kampüs hayatıyla beraber 10 numara öğrencilik yaparım.mühendis olur hala varsa pilotluk isteğim garanti şekilde kurslarla pilot olurum.
  • türk hava kurumu üniversitesi bilgisayara gidicem büyük ihtimal nasıl memnunmusunuz
  • yukarıı
  • okulda işletme bölümü nasıldır bende geçiş yapmayı düşünüyorum 4 yıllık bilgi bulamadım
  • Seneye tyk da okuyup yurt yerine eve çıkmayı tercih eden olursa lütfen bana ulaşsın
    mesaj atın telefon numaramı vereyim.

• Lütfen acil yardım edin arkadaşlar

%50 uçak veya %50 uzaya girmek istiyorum ben ancak sonradan çıkan sağlık sorunlarımdan dolayı istanbulda gözetim altında olmam gerekiyor 5 ay boyunca ve bunun 3 ayı okula denk geliyor ilk sene yarım dönem falan okulu dondurabiliyor muyum %50 ile girersem ne kadar öderim dondurmak için ve dondurunca da okul taksidi ödüyor olacak mıyım lütfen bilgisi olan yardım etsin

• thk uçak mühendisliği %50 veya elektrik elektronik makina veya bilgisayar tam burslu düşünüyom uçak mühendisligi hakkında bilgim var anca diğerleri nasıl acaba eğitim ve iş garantisi nasıldır?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.