Şimdi Ara

Türk hosting arıyorum ücretli !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cpanel+linux ve aylık ödeme yapabileceğim türk hosting firması önermenizi istiyorum.Sınırsız trafik ve sınırsız veri akışı olmalı.Yardımınızı bekliyorum.Türk olmasını istememin sebebi derdimi doğru düzgün anlatabilmeliyim.Bir tane türk hosting firmasına mail atmıştım.3 gün oldu hala geri dönüş yapmadı.Geri dönüşü hızlı olan bir türk hosting arıyorum.Aynı hesapta en az 5 farklı site ekleyebilemiyim.Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz999 -- 2 Nisan 2018; 11:37:42 >

• Merhaba,

Pm Attım konu ile ilgili olarak,
  • Arkadaşlar birde ödemeleri ininal üzerinden yapıcam mastercard logosu var.Bu ödeme yöntemi ile uyumlu olması lazım.bunuda belirtmek isterim.Pmye bakıyorum hocam
  • Arkadaşlar konu güncel ininal ile ödeme yapabileceğim bir hosting arıyorum türk olmalı lütfen yardım edin
  • Merhaba, lütfen bizimle iletişime geçiniz.

www.sim.web.tr

sitemize üye olarak destek talebi oluşturmanızı rica ediyorum, talebiniz bize ulaştıktan sonra size gerekli destek verileceltir.

iyi günler dilerim.
  • türk hosting nedir?

barındırma hizmetinden bahsediyorsanız Ata Yazılım olarak size yardımcı olabiliriz!

bakınız: atayaz.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.