Şimdi Ara

TÜRK İnsanının özeti -Ülke ve Dünya gündemi bölümü-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülke ve Dünya gündemi bölümündeki arkadaşların TÜRK insanının özeti olduğunu düşünüyorum. Her gün gelip aynı şeyleri yapıyorlar ve bundan sıkılmıyorlar.

Her alanda uzman olduklarını sanıyorlar - Siyaset,Ekonomi,Spor ve dış politika - Her konuya bir yorumları var ve en iyi yorumu yaptıklarını düşünüyorlar.

İki karşıt görüşün birbirlerine 1 gram saygısı yok, iki tarafta kendilerini haklı görüyorlar. Seviyeli bir tartışma yapamıyorlar,her tartışmanın sonucu birbirleriyle dalga geçmekten öteye gitmiyor ve bir taraf ban yiyor olay kapanıyor.

Kendilerini beğendirme ve dikkat çekme peşindeler, Öyle bir yorum yapayım ki yorumumu beğensinler bende tatmin olayım :D bütün dertleri bu.

Bunlar benim 3 senede gördüklerimin toplamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmediNesaj -- 20 Ekim 2018; 12:51:3 >

• Çok bilgisiz var o bölümde, o yüzden bıraktım o bölümü. Arada takip ettiğim üyelerin mesajlarına bakıyorum ne demiş diye o kadar. Ama gündemi takip etmek için en iyi yer olduğunu düşünüyorum, birisi yanlış bir haber paylaştığında, doğrusunu gösteren oluyor.
  • napsin adamlar?

her hafta sonu arabasini alip doga ile basbasa kamp mi yapsin? yoksa her aksam en guzel elbiselerini giyip en nezih mekanlarda yemek mi yesin? o da olmuyorsa villasinin bahcesinde aksam kahvesini mi yudumlasin?

anlayin artik. turkiyede insanlar istedikleri icin siyaset spor konusmuyor. baska bir hobi edinebilecek ne paralari var ne de mekanlari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

napsin adamlar?

her hafta sonu arabasini alip doga ile basbasa kamp mi yapsin? yoksa her aksam en guzel elbiselerini giyip en nezih mekanlarda yemek mi yesin? o da olmuyorsa villasinin bahcesinde aksam kahvesini mi yudumlasin?

anlayin artik. turkiyede insanlar istedikleri icin siyaset spor konusmuyor. baska bir hobi edinebilecek ne paralari var ne de mekanlari.
    Duyar kasmayın artık lütfen

Siz kasınca bu güruh da kasılıp daha bi özgüvenle forumun içine ediyorlar

Kütüphaneler bedava internet pdf youtube video kaynıyor

Trend olsun diye kafelerde buluşacaklarına evlerde toplansınlar vesaire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 20 Ekim 2018; 18:40:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Duyar kasmayın artık lütfen

Siz kasınca bu güruh da kasılıp daha bi özgüvenle forumun içine ediyorlar

Kütüphaneler bedava internet pdf youtube video kaynıyor

Trend olsun diye kafelerde buluşacaklarına evlerde toplansınlar vesaire

Alıntıları Göster
    hangi zamanlarda?

adamlara boylesiniz demek kolay yoldur. Ancak niye boylesiniz dersen sorunlar cozume ulasir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

hangi zamanlarda?

adamlara boylesiniz demek kolay yoldur. Ancak niye boylesiniz dersen sorunlar cozume ulasir.

Alıntıları Göster
    Ülke ve dünya gündemine ayıracak vakti varsa bunlara da pekala zaman ayırabilir

Tamam da konumuz bu değil

Sonuçta herkesin öyle ya da böyle bir derdi var ne yapalım derdimiz var diye önümüzde ne varsa kırıp geçecek miyiz

Nitekim mantalite değişmediği sürece sorunları çözsen bile kar etmeyecektir

• Emin ol donanım haber ve ekşi sözlükten bir kadro kur ülkeyi daha iyi yönetir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'de siyaset, spor gibi şeyler çok revaçta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.