Şimdi Ara

turk isimli serwer acılırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet arkadaslar sro ya mail atarak belki bi cok kişi atarak.srodan turk isimli bi serwer actırabilirmiyiz.simdi oynadıgımız nerdeyse butun serwerlar baska ulkerlerin bölgesi.

• belki Conscantinapolis diye açtırırız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairzard

belki Conscantinapolis diye açtırırız...
    boşa kafa patlatmayın açmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mm0rtaL

boşa kafa patlatmayın açmazlar

Alıntıları Göster
    Smyrna die de olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairzard

quote:

Orjinalden alıntı: chairzard

istanbul olmuyomu arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: anchovy24

quote:

Orjinalden alıntı: chairzard

istanbul olmuyomu arkadaşım

Alıntıları Göster
    Bir arada dh olarak söylemistik Turkey yada Turkiye diye bir server açın demiştik hala cevap gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Amaterasu

Bir arada dh olarak söylemistik Turkey yada Turkiye diye bir server açın demiştik hala cevap gelmedi

Alıntıları Göster
    zaten British, German diye serverlar var Turk diye niye olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatciSylar

zaten British, German diye serverlar var Turk diye niye olmasın

Alıntıları Göster
    Nede olsa biz girmiyomuyuz gerekmez.Onların adı olsun hakimiyet bizim olur.Fethetmiş olursunuz.Daha iyi.Kendi kaleni koruyamazsan tiye alırlar.Böylesi daha iyi.Her tarafı alıyoz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 300üb500

Nede olsa biz girmiyomuyuz gerekmez.Onların adı olsun hakimiyet bizim olur.Fethetmiş olursunuz.Daha iyi.Kendi kaleni koruyamazsan tiye alırlar.Böylesi daha iyi.Her tarafı alıyoz.

Alıntıları Göster
    eğer öyle bir server açılırsa o servera girmek için 50 dakka uğraşırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

eğer öyle bir server açılırsa o servera girmek için 50 dakka uğraşırız

Alıntıları Göster
    bence her hafta 2 server açmaları alım oynun b.. çıktı giremiyosun girincede lagtan oynanmıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Pharko

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Söleyin Çorum die Acsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLeF

Söleyin Çorum die Acsınlar

Alıntıları Göster
    açsalar neolcak turkler bascak server lag dc paso bos iş kufur etcek gavurlar
    su dosya anlatımları verselerd e turklerde acsa silkroadı
  • aege ege demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulukemal

aege ege demek
    Sabır lazım yakında o da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.E

Sabır lazım yakında o da olur.

Alıntıları Göster
    Olmaz bence.Ama ülke ülke ayırsalardı türkler için ayrı serverler yani Abd bayrağın Abd liler İng. bayrağında İng.ler TÜRK bayrağındada TÜRKLER olmalı bence böylesi süper olurdu!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

Olmaz bence.Ama ülke ülke ayırsalardı türkler için ayrı serverler yani Abd bayrağın Abd liler İng. bayrağında İng.ler TÜRK bayrağındada TÜRKLER olmalı bence böylesi süper olurdu!!!

Alıntıları Göster
    orbjk

sen ya çok fazla clubpenguin falan oynadın (yanlış anlama)

ya da baya güzel düşünüon.
  • beyler aege server ı ne ege demek troy ne truva truva da çanakkale de dimi ege de denizimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: orbjk

Ağzından yel alsın.

O serverdaki guildleri bile düşünemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amaterasu

quote:

Orjinalden alıntı: orbjk

Ağzından yel alsın.

O serverdaki guildleri bile düşünemiyorum.

Alıntıları Göster
    BENİM BURADA Kİ MESAJIM NEDEN SİLİNMİŞ!!
    ipek yolu oyununa en uygun, türk serwer adı olarak,osmanlı yani ottoman yazmıştım. çünkü osmanlı zamanıyla alakalı bir ticaret yolu bu???

ayrıca Conscantinapolis yani; yunanların istanbula verdiği isimdir! bu ismi koyma nedenleri de istanbulu kendi topraklarına katmış ve katacaklarını düşünmeleri... bu mesaj dururken benim ki neden siliniyor???

EDİT: hala aynı fikirdeyim. eğer bir mail bombardımanı düşünüyorsanız destek veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyah_inci -- 24 Mart 2007; 23:03:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siyah_inci

BENİM BURADA Kİ MESAJIM NEDEN SİLİNMİŞ!!
    ipek yolu oyununa en uygun, türk serwer adı olarak,osmanlı yani ottoman yazmıştım. çünkü osmanlı zamanıyla alakalı bir ticaret yolu bu???

ayrıca Conscantinapolis yani; yunanların istanbula verdiği isimdir! bu ismi koyma nedenleri de istanbulu kendi topraklarına katmış ve katacaklarını düşünmeleri... bu mesaj dururken benim ki neden siliniyor???

EDİT: hala aynı fikirdeyim. eğer bir mail bombardımanı düşünüyorsanız destek veririm.

Alıntıları Göster
    beyler bırakın conscantinapolis i yunanistan :1 turkiye:3 sro dada futboldada savastada heryerde ustunuzgerenk yoq severe

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.