Şimdi Ara

turk isimli serwer acılırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet arkadaslar sro ya mail atarak belki bi cok kişi atarak.srodan turk isimli bi serwer actırabilirmiyiz.simdi oynadıgımız nerdeyse butun serwerlar baska ulkerlerin bölgesi.

• belki Conscantinapolis diye açtırırız...
  • boşa kafa patlatmayın açmazlar
  • Smyrna die de olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: chairzard

belki Conscantinapolis diye açtırırız...

istanbul olmuyomu arkadaşım
  • Bir arada dh olarak söylemistik Turkey yada Turkiye diye bir server açın demiştik hala cevap gelmedi
  • zaten British, German diye serverlar var Turk diye niye olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nede olsa biz girmiyomuyuz gerekmez.Onların adı olsun hakimiyet bizim olur.Fethetmiş olursunuz.Daha iyi.Kendi kaleni koruyamazsan tiye alırlar.Böylesi daha iyi.Her tarafı alıyoz.
  • eğer öyle bir server açılırsa o servera girmek için 50 dakka uğraşırız
  • bence her hafta 2 server açmaları alım oynun b.. çıktı giremiyosun girincede lagtan oynanmıyo
  • Söleyin Çorum die Acsınlar
  • açsalar neolcak turkler bascak server lag dc paso bos iş kufur etcek gavurlar
    su dosya anlatımları verselerd e turklerde acsa silkroadı
  • aege ege demek
  • Sabır lazım yakında o da olur.
  • Olmaz bence.Ama ülke ülke ayırsalardı türkler için ayrı serverler yani Abd bayrağın Abd liler İng. bayrağında İng.ler TÜRK bayrağındada TÜRKLER olmalı bence böylesi süper olurdu!!!
  • orbjk

sen ya çok fazla clubpenguin falan oynadın (yanlış anlama)

ya da baya güzel düşünüon.
  • beyler aege server ı ne ege demek troy ne truva truva da çanakkale de dimi ege de denizimiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: orbjk

Olmaz bence.Ama ülke ülke ayırsalardı türkler için ayrı serverler yani Abd bayrağın Abd liler İng. bayrağında İng.ler TÜRK bayrağındada TÜRKLER olmalı bence böylesi süper olurdu!!!

Ağzından yel alsın.

O serverdaki guildleri bile düşünemiyorum.
  • BENİM BURADA Kİ MESAJIM NEDEN SİLİNMİŞ!!
    ipek yolu oyununa en uygun, türk serwer adı olarak,osmanlı yani ottoman yazmıştım. çünkü osmanlı zamanıyla alakalı bir ticaret yolu bu???

ayrıca Conscantinapolis yani; yunanların istanbula verdiği isimdir! bu ismi koyma nedenleri de istanbulu kendi topraklarına katmış ve katacaklarını düşünmeleri... bu mesaj dururken benim ki neden siliniyor???

EDİT: hala aynı fikirdeyim. eğer bir mail bombardımanı düşünüyorsanız destek veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyah_inci -- 24 Mart 2007; 23:03:22 >
  • beyler bırakın conscantinapolis i yunanistan :1 turkiye:3 sro dada futboldada savastada heryerde ustunuzgerenk yoq severe
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.