"Açık yayın yapan kanallar" derken, umarım +18 kanalları kastetmemişsinizdir umarım ? Eğer kastettiğiniz oysa, liste sahibinin böyle bir işleme rıza göstereceğini sanmıyorum. Çünkü böyle bir isteğin yerine getirilmesi, liste sahibinin sıradanlaştırır. Sıradanlaşmak ise, beraberinde değersizleşmeyi getirir. Liste sahibinin karşılık gözetmeksizin bizlere sunduğu bu liste çok değerli bir çalışmadır. Hem listenin kendisi, hem de sahibi... |
Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF (11. sayfa)
-
-
webOs için hangi ücretsiz yazılımı önerirsiniz?
-
Sayın Serkan güzel mesajimi daha dikkatli okusaniz ve önceki mesajlarımı gorseydiniz bu şekilde degerlendirmezdin.
Açık kanal derken şifresiz yani muhalif09 arkadas şifreli kanalları kullanmıyor farkındayım ve öneri olarak turkmeneli TV yi söylemiştim.
Eklenmedi ve bunu hatırlatmak için yazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okudum da, anlamlandıramadım açıkçası...
"Açık kanal" diye tabir ettiğiniz için, o şekilde anlaşılıyor.
Ama bir önceki mesajım; kesin hüküm de içermiyor. Yani "kastettiğiniz oysa" diye çekinceli yazdım.
Keşke maksadı tam ifade edecek şekilde yazsaydınız da, bu mesajlaşma hiç olmasaydı.
-
Tilki; üyelerin canını sıkacak tarzda mesaj yazmazsan, kimse senin canını sıkmaz.
Canının sıkılmasını istemiyorsan, lütfen zırvalama !
En az 50 defa değimişimdir ; kırmızı harflerle mesaj yazma diye... Kırmızı harflerle mesaj yazmanın ne anlama geldiğini biliyorsun. Ama yazmaya devam ediyorsun.
Topluma saygın olmadığını anladık da, bari kendine saygın olsun.
-
Para vermeye okeysen en iyisi:
Tivimate
https://play.google.com/store/apps/details?id=ar.tvplayer.tv
Para vermek istemiyor isen:
OttPlayer
https://play.google.com/store/apps/details?id=es.ottplayer.tv
Televizo
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ottplay.ottplay
-
Linkleri ve listeyi indirip kullananlar mağdur olmasın diye güncellemiyorum. Yakın zamanda güncelleyeceğim. Yayın açılıyor hangi cihazdan/ülkeden açamadığını belirtirsen bakaıym.
-
Ekibi eskiden daha çok bakıyordu artık o kadar ilgilenmiyorlar ama halen ücretsizlerin en iyisi bu bence:
SS IPTV
-
Bu yayınlar Cesbo-Astra yayınlarıdır. Bu yayınlar kullanıcı izlesin diye değil uydudan yayını aktarıp işlemek için kullanılır. Kullanıcı izlesin diye olmadığı için genelde kısa sürede çökerler veya yayın sahibi duruma ayıkır ve kapatır.
Ayrıca çıktı codec formatı bi miktar farklı o yüzden IPTV playerların hepsi stabil oynatamaz.
-
Türkmeneli TV dahil olmak üzere yeni 20'den fazla kanal ekledim.
Yarın sabah itibari ile aktif.
-
En son mesaja sadece teşekkür edilir emeğinize sağlık .Hayırlı ramazanlar dilerim herkese
Paylaştığın M3U listesi için çok teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun güncel m3u listesi olursa yine paylaşırsın AV TV olursa birtek TV 8,5 çalışmadı bende teşekkür etmek için açtım hesabı sağol tekrar hayırlı ramazanlar 🤲🏻🙏🏻
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedattrgr -- 16 Mart 2024; 2:19:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Listeye Tivibu spor kanalını da eklerseniz sevinirim teşekkürler
Hocam ProgTV'de kullanışlı...
Cep telefonunda ProgTV kullanıyorum.
-
Tivibuspor kanalı istemistim eklenmiş ancak ben legal şifresiz olanı istemiştim tivibuspor 1 kanalı eklenmiş legal IPTV olarak bir yanlislik oldu herhalde
Tivibu Spor kanalı bugün hata veriyor.
Sorunsuz ;
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X