Şimdi Ara

Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Biperva_ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (4 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
822
Cevap
182
Favori
879.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eline emeğine sağlık çok beğendik

, çok klas ve başarılı olmuş.

• Muhalif09 M kullanıcısına yanıt

Ben de bu listeden bahsediyodum aslinda :) Sizin baska bi listeniz oldugunu bilmiyordum.

Bu listedeki cogu kanal hic bir sekilde calismiyor :( Liste sahibine onceki mesajda yazdiklarimi iletmenin bir yolu varsa cok sevinirim.

Tesekkurler ve de Kolay gelsin.

• fafafafax F kullanıcısına yanıt

Selam, ilginiz için tesekkür ederim ve memnun oldum.

all.m3u listesi öncelikle Fransa'da bulunan, fransiz ip adresli merkezli kullanicilar için uygun olup, içerigi de Fransa'da yasayan topluluklar için.

Dolayisiyla, agirlikli olarak ve legal sekilde alinip serbest : Fransiz, Türk, Magrip arap, yahudi Israil, Portekiz ve Ispanyol topluca kanallarindan olusmaktadir.

Fransiz kanallarin hepsi günlük kullanilip ve sürekli kontrol edilip çalismaktadir.

Fakat Avrupa birligi ve Outre-Mer (Avrupa kitasi hariç Uzak Fransa) disindaki ülkelerde çogu kanal restricted-area kullanip geo-blocked, yani kitli durumdadir.

Belki France Info ve Bfm Tv gibi haber kanallari bu durumdan muhaf olabilir. Fakat 2 yil öncesi TF1 link muhafti hatirliyorum, Türkiye'den bir deneyimden ve çok sasirmistim.

Sizin için çözüm fransiz ip adresi veren bir vpn kullanmanizdir sanirim. Bu konuda maalesef tecrubem ve teorik kurum bilgim yok verebilecegim hazirda. Ayri bir detay : TF1 linki degisken ve listeye direk sekilde enjekte olup, mutlaka online all.m3u linkini kullanmaniz gerekiyor (bu özellik, Now tv yedek link için de geçerli bu arada).

Kendinize için bakin, ve unutmadan Ipstreet312 ile iletisim için 3 yöntem açik : Github sitesi uzerinden freeiptv projesinden bir Issue açabilirsiniz, veya Github Ipstreet312 ana profil sayfasindaki verilen Topic baglantisindan fransiz forum'a katilabilirsiniz, olmadi ya da kayitsiz sekilde yine Ipstreet312 ana profil sayfasindaki verilen receptioniptv Blogspot baglantisindan bir yorum da atilabilirsiniz. Iyi günler ! 

• Fransa'nın kanallarını, vpn kullanmadan ve yabancı ip engeline takılmadan izlemek için, farklı uygulamalar kullanılabilir.

Mesela; windows, IOS ve android cihazlar için ProgTV uygulamasını kullanabilirsiniz. ProgTV kurunca, beraberinde gelen 10 binlerce dünya kanalı var. İçinde Fransa kanalları da var.

• Turkmeneli TV listeye eklenirse güzel olur .

• kayalican kullanıcısına yanıt

https://iptv-org.github.io/iptv/countries/ee.m3u

• Teşekkürler iyi çalışmalar.

• linkinizden faydalanıyorum. teşekkür ederim.

• Arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkürler. Ulusal kanallara tek uygulamadan ulaşabilmek çok güzel.

• Turkmeneli TV yi eklerseniz listeye iyi olur

• Hocam ben iptv extreme ile izliycem. Hangi linki kullanacagım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aliriza81 kullanıcısına yanıt

Standart veya Alternatif deneyebilirsin tek farklılık EPG oluyor. EPG çalışmaz ise diğerini denersin.

• Muhalif09 M kullanıcısına yanıt
    Mi box için iptv uygulaması önerin var mı hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Buyrun Sanırım İstekleri Karşılar

149.62.228.229:8000/playlist.m3u8

• Cesi76 C kullanıcısına yanıt

Bu verdiğiniz link çalışmıyor kontrol edin.

• Malum fox tv adı değişti now tv olarak bende hala fox olarak görülüyor ve yayın açılmıyor nasıl güncelleyebilirim bilen var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Listenin sahibi, listesini düzenledikten sonra, sizin player'da otomatik olarak now tv olarak görülebilir ancak...

Yani bu listenin çalışma mantığında, güncellemeye ihtiyaç yok. Player'ınızı her yeniden başlattığınızda, düzenlenmiş en son liste ne ise, o liste karşınıza çıkar.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Listeye açık yayın yapan kanallar keşke eklense onerilerimiz degerlendirilse keşke

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.