CNBC-e listeye eklendi. Yeşilçam TV'leri aldığım yerlerdeki isimleri o şekilde, cihaz bazlı açılmama durumu olabilir. |
Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF (23. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba,
Amazon Firestick'te tivimate uygulamasında kanalları izliyorum, ancak TRT Spor, Tv8 ve Tv8.5 maalesef açılmıyor. Cihazdan kaynaklı mıdır?
Silip tekrar yükledim, yine aynı maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android box da kurulu tivimate uygulamasında söylediğin kanallar çalışıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım teşekkürler, 1 aydır izleyemiyorum bu cihazda, az önce yeniden yükledim belki güncellenir diye yine yok.
Hangi ülkedesiniz? Ülke bazlı bi kısıt olabilir.
-
Emeğiniz için teşekkürler, uzun süredir aradığım konuydu meğer forumda sayfası varmış. Sayfanın artık sıkı takipçisiyim 👍🏻...
Playlistlerde CNBC-e dün gece vardı, artık yok. Dün çalışan o linkte çalışmıyor zaten. Sanırım linki yakın zamanda yenileyeceksiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Trt1 göstermiyor bende. Aynı sorunu yaşayan varmı
Euro 2024 maçları bu linkten izlemeyi düşünüyorum. Sorun olur mu?
TRT 1 bende de değişik player'larla zaman zaman siyah ekran oluyor. Ama genellikle açık.
-
almanyadan izliyordum tüm kanallar açıktı şimdi hiç bir kanala erişimim yok açılmıyor. Samsung TV M3u ve SS IPTV kullanıyorum ikisinde de hiç bir kanal açılmıyor artık :(
-
Evet, sorun buymuş, mesajınızdan sonra VPN ile konumu Türkiye yaptım, kanallar açıldı. Teşekkürler
Kanal yok diye hata veriyo
Hocam url çalışmıyor bir problem mi var
Hiçbir kanal açılmıyor
-
KİM ÇEKTİ FİŞİ
-
Tam açılmayan kanallar da geldi diye sevinirken, hepsi gitti.
Şimdi hiçbir kanal yok... Düzelecek mi yoksa tamamen iptal mi edildi.. bilen var mıdır?
lütfen geri gel
Yayınlar geri geldi.
-
panelde 480 kanaldan 292 ye düşmüş azerbaycan olsun bir çok kategori gitmiş ya bir test yapılıyor yada başka durum var muhalif09 bir açıklama yapar inşallah.
-
Bayram arifesinde biraz latife yapayım.
Nasrettin hocanın söyleminden misalle ;
"Kazan doğurunca inanıyorsunuz da, kazan ölünce neden inanmıyorsunuz ?"
Kanal sayısı artırılınca iyi idi... Tespih dizer gibi kanalların dizilmesi hoşunuza gitmişti. Kanal sayısı azaltılınca neden hoşnut olmuyorsunuz ?
Dünya kadar kanal var. Hepsine 1 dakika baksanız, kanalların tamamına bakmak, 5 - 6 saat vakit alır.
Yani sözün özü; prime time olarak adlandırdığımız kanallar listenizde var olmaya devam ediyor mu ? Ediyor. O takdirde kimse mağdur değil demektir.
Liste sahibini rahat bırakırsak, daha verimli işler çıkaracaktır, diye değerlendirmekteyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X