Şimdi Ara

Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mhy28 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü7 Mobil
5 sn
834
Cevap
188
Favori
902.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Progtv kullanıyorum bugün ve yukarıdaki arkadaşın tavsiye ettiği İPTV# uygulamasını da kurdum çokda hoşuma gitti.Maçlar bittikten sonra sizin önerinizi yükler denerim.Sağolun.
    Her 2 uygulamayı da kullanayım çünkü her ikisininde beğendiğim ayrı ayrı özellikleri var.Progtv arayüzünde HD/Stereo demesini beğenmedim 480-720-1080P hepsi HD geçiyor HD-FHD-UHD(4K) olması lazım.İPTV# uygulamasını ben daha çok beğendim.Serkanguzel_ ustam kullandığı için cevap yazarsa sevinirim uygulamada bilemediğim ayarları olabilir.MyİPTV+ yükledim anında sildim açar açmaz reklamla karşıladığı için.Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desarj45 -- 25 Haziran 2024; 19:2:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • desarj45 kullanıcısına yanıt
    Deneyin gerçekten çok kaliteli uygulama. Arayüzü çok güzel. Formuler tvbox firmasının kaliteli uygulaması.

Benim attığım uygulamada mı reklam çıktı? Kardeşime yükledim Euro 2024 izlesin diye onda reklam falan çıkmadı. Bende de reklam yok. Google hesabı ile giriş yapıp premium aktif ettiniz mi?

• ugursimsek_03 kullanıcısına yanıt

Evet dün yükledim reklam çıktı inattv de çıkanlar gibi o yüzden silmiştim şimdi bir daha yükledim reklam çıkmadı.Bugün tekrar silerim sanırım az kurcalayayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Önereceğim bir güzel uygulama da IPTV Smarters Pro (paket adı: com.nst.iptvsmarterstvbox). O da Google Play'den kaldırılmış. Bu uygulamanın güzel tarafı çoklu ekran desteğinin olması. WebOS, Tizen Akıllı TV'lerden iOS, Mac, Windows'a kadar pekçok platform için mevcut.
    Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF

https://www.iptvsmarters.com/

• yurtdisindan izlemeye calisiyorum, calisan trt spor iptv link var midir ? asagidaki listeyi denedim ama trt spor'larin hic biri calismiyor:

Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİFgithub
    GitHub - hayatiptv/iptv: Canli izle live TV Collection of 1000+ publicly available IPTV channels from all over the world
    https://github.com/hayatiptv/iptv?tab=readme-ov-file
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Site bazen yeni versiyon çıktı gibi bir şey diyerek smarterspro.com'a yönlendiriyor

İkinci sitenin apple linkleri aynı olmasına rağmen android linkleri farklı. İlki apk yı kendi sitesinden indirtirken ikinci site google drive üzerinden sunuyor. Apk dosyalarının isimleri de farklı

Yüklemiş olduğum diğer uygulamaları bugün itibariyle sildim.Sizin önerdiğiniz İPTV# uygulaması gerçekten harika bir uygulamaymış bende tavsiye ediyorum.Şimdi sıra kaliteli bir IPTV bulmada.Saygılar.

Google play'de var iptv#

play.google.com
    IPTV# - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iptvsharp.app

• matmma M kullanıcısına yanıt
    Güzel haber, bilgi için teşekkürler...

Önceki mesajımda bahsettiğim lisans sorununu çözüp yeni eklemiş olmalılar. Çünkü bu uygulamadan bahsettiğim önceki mesajıma Google Play linkinide koymak istemiştim; Google Play'de arattığımda bulamadım, bendeki kurulu uygulamadan Google Play linkine gittiğimde de mağazada olmadığı ile ilgili hata mesajı almıştım. Şimdi öyle değil, hata vermiyor, mağazadaki uygulamaya gidiyor 👍🏻...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 28 Haziran 2024; 19:13:22 >
  • Onu dokuzu boş verin de... Bu IPTV# oynatıcıyı her yeniden başlattığımızda, kanal listesinde değişiklik varsa, bu değişiklikleri otomatik güncelliyor mu ? Bundan haber verin.

Mesela; ProgDVB/ProgTV uygulamasını her yeniden başlattığımızda, kanal listesinde değişiklik varsa, otomatikman son listeyi önümüze getiriyor.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Teknik olarak dahili depolamadaki playlistleri yenilemez ama h t t p şeklinde eklenmiş playlistleri yenilemesi gerek. Hakezâ playlist menüsüne "urls checker" diye seçenek koymuşlar.

Dediğiniz özelliğe ihtiyaç duymadım veya farketmedim. Sizin için çok elzem bir özellik ise indirip deneyip burda paylaşabilirsiz. Neticesinde ücretsiz bir uygulama...

Hocam ProgDVB( windows ) ve ProgTV( android ) kullanıyorum ve uygulamayı başlattığımda, listede değişiklik varsa, uygulama son listeyi önüme getiriyor.

Benim liste güncellemesi yapan uygulama kullanımı açısından sıkıntım yok.

Yani sorumdan maksat; IPTV# uygulaması otomatik liste güncellemesi yapıyorsa, yükleyip deneyeyim. Liste güncellemesi yapmıyorsa, başka bir uygulamayı yükleyip denemek, bana bir şey ifade etmez. Çünkü bu konu başlığında yayınlanan kanal listesini kullanmaktan amaç, listenin kendi kendini güncelliyor olmasıdır.

Özetle; IPTV# uygulaması, son listeyi güncel olarak önümüze getirmeli ki, kullanmamızın bir esprisi olsun. Değilse, tonla oynatıcı var.

• Yukarıdaki vatandaş devamlı tüm forumlarda yalan haber üretmektedir ve Türksatda böyle bir frekans yoktur itibar etmeyiniz.

• Zaten nerede hareket gören bir konu başlığı olursa, simsarlar o başlığa gelerek kirletmeye başlıyor.

• Uydu3405 U kullanıcısına yanıt
    Android tabletde Tivimate maalesef yok.Daha önce Premium üyeliğimin olduğunu söylemiştim miboxda halihazırda kullanıyorum.

• Merhaba webos sisteminde kullanacağım ve natgeo kanallarını izleyeceğim bir iptv paylaşır mısınız.?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.