< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desarj45 -- 25 Haziran 2024; 19:2:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF (25. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Deneyin gerçekten çok kaliteli uygulama. Arayüzü çok güzel. Formuler tvbox firmasının kaliteli uygulaması.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim attığım uygulamada mı reklam çıktı? Kardeşime yükledim Euro 2024 izlesin diye onda reklam falan çıkmadı. Bende de reklam yok. Google hesabı ile giriş yapıp premium aktif ettiniz mi?
Evet dün yükledim reklam çıktı inattv de çıkanlar gibi o yüzden silmiştim şimdi bir daha yükledim reklam çıkmadı.Bugün tekrar silerim sanırım az kurcalayayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önereceğim bir güzel uygulama da IPTV Smarters Pro (paket adı: com.nst.iptvsmarterstvbox). O da Google Play'den kaldırılmış. Bu uygulamanın güzel tarafı çoklu ekran desteğinin olması. WebOS, Tizen Akıllı TV'lerden iOS, Mac, Windows'a kadar pekçok platform için mevcut.
https://www.iptvsmarters.com/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
yurtdisindan izlemeye calisiyorum, calisan trt spor iptv link var midir ? asagidaki listeyi denedim ama trt spor'larin hic biri calismiyor:
github
GitHub - hayatiptv/iptv: Canli izle live TV Collection of 1000+ publicly available IPTV channels from all over the worldhttps://github.com/hayatiptv/iptv?tab=readme-ov-file -
-
Yüklemiş olduğum diğer uygulamaları bugün itibariyle sildim.Sizin önerdiğiniz İPTV# uygulaması gerçekten harika bir uygulamaymış bende tavsiye ediyorum.Şimdi sıra kaliteli bir IPTV bulmada.Saygılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Google play'de var iptv#
play.google.com
IPTV# - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.iptvsharp.app
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Güzel haber, bilgi için teşekkürler...
Önceki mesajımda bahsettiğim lisans sorununu çözüp yeni eklemiş olmalılar. Çünkü bu uygulamadan bahsettiğim önceki mesajıma Google Play linkinide koymak istemiştim; Google Play'de arattığımda bulamadım, bendeki kurulu uygulamadan Google Play linkine gittiğimde de mağazada olmadığı ile ilgili hata mesajı almıştım. Şimdi öyle değil, hata vermiyor, mağazadaki uygulamaya gidiyor 👍🏻...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 28 Haziran 2024; 19:13:22 >
Onu dokuzu boş verin de... Bu IPTV# oynatıcıyı her yeniden başlattığımızda, kanal listesinde değişiklik varsa, bu değişiklikleri otomatik güncelliyor mu ? Bundan haber verin.
Mesela; ProgDVB/ProgTV uygulamasını her yeniden başlattığımızda, kanal listesinde değişiklik varsa, otomatikman son listeyi önümüze getiriyor.
-
Teknik olarak dahili depolamadaki playlistleri yenilemez ama h t t p şeklinde eklenmiş playlistleri yenilemesi gerek. Hakezâ playlist menüsüne "urls checker" diye seçenek koymuşlar.
Dediğiniz özelliğe ihtiyaç duymadım veya farketmedim. Sizin için çok elzem bir özellik ise indirip deneyip burda paylaşabilirsiz. Neticesinde ücretsiz bir uygulama...
Hocam ProgDVB( windows ) ve ProgTV( android ) kullanıyorum ve uygulamayı başlattığımda, listede değişiklik varsa, uygulama son listeyi önüme getiriyor.
Benim liste güncellemesi yapan uygulama kullanımı açısından sıkıntım yok.
Yani sorumdan maksat; IPTV# uygulaması otomatik liste güncellemesi yapıyorsa, yükleyip deneyeyim. Liste güncellemesi yapmıyorsa, başka bir uygulamayı yükleyip denemek, bana bir şey ifade etmez. Çünkü bu konu başlığında yayınlanan kanal listesini kullanmaktan amaç, listenin kendi kendini güncelliyor olmasıdır.
Özetle; IPTV# uygulaması, son listeyi güncel olarak önümüze getirmeli ki, kullanmamızın bir esprisi olsun. Değilse, tonla oynatıcı var.
-
Yukarıdaki vatandaş devamlı tüm forumlarda yalan haber üretmektedir ve Türksatda böyle bir frekans yoktur itibar etmeyiniz.
Zaten nerede hareket gören bir konu başlığı olursa, simsarlar o başlığa gelerek kirletmeye başlıyor.
-
Android tabletde Tivimate maalesef yok.Daha önce Premium üyeliğimin olduğunu söylemiştim miboxda halihazırda kullanıyorum.
Merhaba webos sisteminde kullanacağım ve natgeo kanallarını izleyeceğim bir iptv paylaşır mısınız.?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X